status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Σήριουσλη.Τα σπάει. Δεν σε πείθουμε, το ξέρω, και παίζει να σου χει μείνει ψυχολογικό για κάποιον λόγο για να σαι τόσο αντίθετος. Αλλά είναι utter respect κλπ κλπ. Συμφωνώ με την κουνουπιέρα! Με κάλυψε πλήρως..:Ρ
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Σήριουσλη.Τα σπάει. Δεν σε πείθουμε, το ξέρω, και παίζει να σου χει μείνει ψυχολογικό για κάποιον λόγο για να σαι τόσο αντίθετος. Αλλά είναι utter respect κλπ κλπ. Όχι ρε, μερικοί με φωνάζουν ακόμα Τηλέμαχο απλά, το Τίμος μου ακούγεται καλύτερα δεν ξέρω. Πάντως δεν έχω πρόβλημα, φωνάζετε με όπως να 'ναι.
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Γιατί το Μάκη; Βασικά τα υποκοριστικά μου τι σπάνε, φώναξε με μια κ καλή "ρε μαλάκα" να τελειώνει, μην μου πηδάς το όνομα... Στέλιο Άκη Λάκη iΣιχτίρ! Κ πρέπει να σου κόψει κ εσένα με ότι μαλακία του κατέβει του άλλου να ανταποκριθείς, έτσι δεν είναι ρε Αναστάση.; :Ρ
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ. Εε όχι ακούω doors. Ε, ναι ρε! Αυτο εννοουσα!
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7 Oh yes, i farted from laughter. Ρε κάφροι,τι ονόματα είναι αυτά που ποστάρετε. Στέλιο όντως τα υποκοριστικά είναι γτπ.Γιατί το άλλο --> Βασιλική,Βασιλικούλα,Κούλα,Κουλίτσα,Λίτσα. Ε δεν γαμιέταιι..
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ρε άσταδιάλα. (στον status αναφερόμουν). Κύριε διαχειριστά, κύριε διαχειριστάααα ο Κώστακης μου πήρε την γώμα! :cry: :Ρ
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ρε άσταδιάλα. (στον status αναφερόμουν). Kαλά, εσύ τώρα τί ζορίζεσαι; (έχει γούστο...)
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Kαλά, εσύ τώρα τί ζορίζεσαι; (έχει γούστο...) Άστα, αντρικές κουβέντες...:Ρ
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Κύριε διαχειριστά, κύριε διαχειριστάααα ο Κώστακης μου πήρε την γώμα! :cry: :Ρ Μικρέ, άνοιξε το χέρι σου. Πάρε μία γιατί είναι γόμα! =P
liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Kαλά, εσύ τώρα τί ζορίζεσαι; (έχει γούστο...) Εθιξε τον μαλάκα. Παρεξηγήθηκα. Και κάποιον έπρεπε να βρίσω, είναι απόγευμα.
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Άστα, αντρικές κουβέντες...:Ρ Άμα σε λέω κεντάς σήμεραα.. Wash απάντα με σεντόνι να χεστεί πάνω του να μη σου ξαναμιλήσει ποτέ.
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εθιξε τον μαλάκα.Παρεξηγήθηκα. Και κάποιον έπρεπε να βρίσω, είναι απόγευμα. Επειδή είμαι καινούριος στο θρεντ...ποιόν εννοείς; (α βλέπω κάναμε κι εντιτ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.