otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ανοησιες!!! εσεις με πειραζετεεε!!! αντεεε!!! :-(
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Βρήκες έναν.Το χε και χθες το βράδυ ρε. Το ξέρω για αυτό ρωτάω, επειδή βγάλαμε ένα πόρισμα εχθές με την παρέα..για αυτό. ---------- Προσθήκη στις 16:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:04 ---------- ανοησιες!!! εσεις με πειραζετεεε!!! αντεεε!!! :-( pull me as i cry.!
Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το ξέρω για αυτό ρωτάω, επειδή βγάλαμε ένα πόρισμα εχθές με την παρέα..για αυτό. Εμείς ρε Στέλιο όταν μαζευόμασταν με την παρέα.....άλλα βλέπαμε. Πάει, χάλασες και συ... Για πες το πόρισμα;
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το ξέρω για αυτό ρωτάω' date=' επειδή βγάλαμε ένα πόρισμα εχθές με την παρέα..για αυτό. Εμείς ρε Στέλιο όταν μαζευόμασταν με την παρέα.....άλλα βλέπαμε. Πάει, χάλασες και συ... Για πες το πόρισμα; Μετά από 4 παρτίδες ticket to ride βάλαμε λίγο τιβι κ πέσαμε στην ταινία.
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το ξέρω για αυτό ρωτάω, επειδή βγάλαμε ένα πόρισμα εχθές με την παρέα..για αυτό. Το οποίο ήταν ? εδιτ : oκ το δα ανοησιες!!! εσεις με πειραζετεεε!!! αντεεε!!! :-( [ame] [/ame]
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ανοησιες!!! εσεις με πειραζετεεε!!! αντεεε!!! :-( χαβαλές νξιδοφδσιοφξδσιοφκμλδσ
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το οποίο ήταν ? Ότι ο πρωταγωνιστής πήδηξε ΠΟΛΛΑ μπάζα για να αγοράσει σπίτι με πισίνα κ φερράρι, κ όχι μόνο αυτό ήταν εξίσου μαζόχα που επήδουνε αφιλοκερδώς από ένα σημείο κ μετά.:Ρ
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τραγουδάρα! Επίσης, ωραίο avatar! Ακούς Morrison!;
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τραγουδάρα! Επίσης, ωραίο avatar! Ακούς Morrison!; Από όσο ξέρω δεν έκανε σόλο καρρίερα κύριος...να είστε ακριβής.!
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τραγουδάρα! Επίσης, ωραίο avatar! Ακούς Morrison!; Ευχαριστώ. Εε όχι ακούω doors.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Από όσο ξέρω δεν έκανε σόλο καρρίερα κύριος...να είστε ακριβής.! δεν πρόλαβε, lol
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ότι ο πρωταγωνιστής πήδηξε ΠΟΛΛΑ μπάζα για να αγοράσει σπίτι με πισίνα κ φερράρι, κ όχι μόνο αυτό ήταν εξίσου μαζόχα που επήδουνε αφιλοκερδώς από ένα σημείο κ μετά.:Ρ Φιλοσοφημένη σκέψη..Είσαι μεγάλο μυαλό ρε.
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 δεν πρόλαβε, lol Αποφάσεις ζωής είναι αυτές..Ναρκωτικά ή σόλο καριέρα;; :Ρ
Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ότι ο πρωταγωνιστής πήδηξε ΠΟΛΛΑ μπάζα για να αγοράσει σπίτι με πισίνα κ φερράρι, κ όχι μόνο αυτό ήταν εξίσου μαζόχα που επήδουνε αφιλοκερδώς από ένα σημείο κ μετά.:Ρ Αυτά μόνο στις ταινίες γίνονται... Στην αληθινή ζωή οι γυναίκες είναι οι πρωταγωνίστριες αυτού του έργου.
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Αυτά μόνο στις ταινίες γίνονται... Στην αληθινή ζωή οι γυναίκες είναι οι πρωταγωνίστριες αυτού του έργου. Πηδάνε μπάζα και αποκτούν βίλα και φερράρι; στέκει κ αυτό ναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.