Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
υπάρχει και το κρεβάτι ρε...

το κρεβατι δε συστηνεται στο να διαβασεις... εκτος κ αν αναφερεσαι στην προηγουμενη συζήτηση μας που ναι μπορω να πως ειναι κ ενα μερος κι αυτο για ατυχείς συλλήψεις.... :lol: :lol:

Δημοσ.
αχου το μωρεεε!!! συγκλονιστηκε?! γιατι καλε?? δε το ηξερες??????? :P :P :p

Θες να μου δημηουργήσεις κι άλλα ψυχολογικά τραύματα;

Δημοσ.
BIOS ver.F1

2nib7lh.jpg

BIOS ver.F2

2isfqk6.jpg

Θέλω πίσω το Munaul mode μου!Πώς να προφέρεται άραγε;; χμμμ

Νόμιζα ότι οι Spectrum δεν είχαν bios... (Manual γράφετε:Ρ)

Μπορεί κ όλο το rev να είναι για αυτό το ορθογραφικό.! :Ρ

Δημοσ.
Σε λάθος thread είσαι, δεν βάζουμε εδώ της παιδικές φωτογραφίες μας :Ρ

χαχαχαχαχα!!! σου θυμιζει κ εσενα τον εαυτο σου μικρο ε?!? :P :p

Θες να μου δημηουργήσεις κι άλλα ψυχολογικά τραύματα;

τι ψυχολογικα καλε??? επειδη σ ειπα πως σε εκαναν οι γονεις σου??? φαντασου να εμπαινα κ σε γαργαλιστικες λεπτομερειες μια συνευρεσης αντρα- γυναικας....!! τι θα ελεγες τοτε??? :-)

Δημοσ.
Το είχα πάντα απορία...πως παίρνετε σκρινσοτ από bios χωρίς να έχει φορτώσει το λειτουργικό;

με φωτογραφική φυσικά:ρ

Δημοσ.
τι ψυχολογικα καλε??? επειδη σ ειπα πως σε εκαναν οι γονεις σου??? φαντασου να εμπαινα κ σε γαργαλιστικες λεπτομερειες μια συνευρεσης αντρα- γυναικας....!! τι θα ελεγες τοτε??? :-)

Ευχαρίστως να μοιραστείς μαζί μας προσωπικές σου εμπειρίες. :)

Δημοσ.
Ευχαρίστως να μοιραστείς μαζί μας προσωπικές σου εμπειρίες. :)

δεν ειπα πως θα μοιραστω τις δικες μου εμπειριες επι του θεματος γιατι 1ον δεν αφορουν κανενα κ 2ον δεν θα ηταν σωστο... :P

ειπα "φαντασου τι θα ελεγες αν σ εξηγουσα ακριβως πως σε συνελλαβαν οι γονεις σου στο κρεβατι (ή οπουδηποτε αλλου τελος παντων!) :-D

Δημοσ.
δεν ειπα πως θα μοιραστω τις δικες μου εμπειριες επι του θεματος γιατι 1ον δεν αφορουν κανενα κ 2ον δεν θα ηταν σωστο... :P

ειπα "φαντασου τι θα ελεγες αν σ εξηγουσα ακριβως πως σε συνελλαβαν οι γονεις σου στο κρεβατι (ή οπουδηποτε αλλου τελος παντων!) :-D

και αυτό βολεύει...

Δημοσ.
WOW magic...

Δηλαδή όποιος φτιάχνει tutorial ας πούμε για το πως κάνεις format κλπ κάθεται και φωτογραφίζει την οθόνη;

Hells bells.

Και εγώ είχα-έχω απορία πώς παίρνανε screenshots τα περιοδικά (Pixel) στις εποχές των home micros. Νομίζω το game σε pause, συσκώτιση δωματίου και φωτογραφική σε τρίποδο; Ας πει κανένας αν ξέρει ακριβώς!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...