otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 υπάρχει και το κρεβάτι ρε... το κρεβατι δε συστηνεται στο να διαβασεις... εκτος κ αν αναφερεσαι στην προηγουμενη συζήτηση μας που ναι μπορω να πως ειναι κ ενα μερος κι αυτο για ατυχείς συλλήψεις.... :lol:
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αχου το μωρεεε!!! συγκλονιστηκε?! γιατι καλε?? δε το ηξερες??????? :p Θες να μου δημηουργήσεις κι άλλα ψυχολογικά τραύματα;
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Σε λάθος thread είσαι, δεν βάζουμε εδώ της παιδικές φωτογραφίες μας :Ρ
akisk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 BIOS ver.F1 BIOS ver.F2 Θέλω πίσω το Munaul mode μου!Πώς να προφέρεται άραγε;; χμμμ
gang Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αν δεν έχω σκοπό να διαβάσω συνεχίζω τον ύπνο μου... έχουμε ξενύχτι το βράδυ.
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 BIOS ver.F1 BIOS ver.F2 Θέλω πίσω το Munaul mode μου!Πώς να προφέρεται άραγε;; χμμμ Νόμιζα ότι οι Spectrum δεν είχαν bios... (Manual γράφετε:Ρ) Μπορεί κ όλο το rev να είναι για αυτό το ορθογραφικό.! :Ρ
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Σε λάθος thread είσαι, δεν βάζουμε εδώ της παιδικές φωτογραφίες μας :Ρ χαχαχαχαχα!!! σου θυμιζει κ εσενα τον εαυτο σου μικρο ε?!? :p Θες να μου δημηουργήσεις κι άλλα ψυχολογικά τραύματα; τι ψυχολογικα καλε??? επειδη σ ειπα πως σε εκαναν οι γονεις σου??? φαντασου να εμπαινα κ σε γαργαλιστικες λεπτομερειες μια συνευρεσης αντρα- γυναικας....!! τι θα ελεγες τοτε???
Höfdingadrapa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το είχα πάντα απορία...πως παίρνετε σκρινσοτ από bios χωρίς να έχει φορτώσει το λειτουργικό;
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το είχα πάντα απορία...πως παίρνετε σκρινσοτ από bios χωρίς να έχει φορτώσει το λειτουργικό; με φωτογραφική φυσικά:ρ
Höfdingadrapa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 WOW magic... Δηλαδή όποιος φτιάχνει tutorial ας πούμε για το πως κάνεις format κλπ κάθεται και φωτογραφίζει την οθόνη; Hells bells.
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 τι ψυχολογικα καλε??? επειδη σ ειπα πως σε εκαναν οι γονεις σου??? φαντασου να εμπαινα κ σε γαργαλιστικες λεπτομερειες μια συνευρεσης αντρα- γυναικας....!! τι θα ελεγες τοτε??? Ευχαρίστως να μοιραστείς μαζί μας προσωπικές σου εμπειρίες.
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ευχαρίστως να μοιραστείς μαζί μας προσωπικές σου εμπειρίες. δεν ειπα πως θα μοιραστω τις δικες μου εμπειριες επι του θεματος γιατι 1ον δεν αφορουν κανενα κ 2ον δεν θα ηταν σωστο... ειπα "φαντασου τι θα ελεγες αν σ εξηγουσα ακριβως πως σε συνελλαβαν οι γονεις σου στο κρεβατι (ή οπουδηποτε αλλου τελος παντων!)
gang Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 δεν ειπα πως θα μοιραστω τις δικες μου εμπειριες επι του θεματος γιατι 1ον δεν αφορουν κανενα κ 2ον δεν θα ηταν σωστο... ειπα "φαντασου τι θα ελεγες αν σ εξηγουσα ακριβως πως σε συνελλαβαν οι γονεις σου στο κρεβατι (ή οπουδηποτε αλλου τελος παντων!) και αυτό βολεύει...
akisk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 WOW magic...Δηλαδή όποιος φτιάχνει tutorial ας πούμε για το πως κάνεις format κλπ κάθεται και φωτογραφίζει την οθόνη; Hells bells. Και εγώ είχα-έχω απορία πώς παίρνανε screenshots τα περιοδικά (Pixel) στις εποχές των home micros. Νομίζω το game σε pause, συσκώτιση δωματίου και φωτογραφική σε τρίποδο; Ας πει κανένας αν ξέρει ακριβώς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.