liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ρε συ giorgos147, ανέπτυξε μουσικά ακούσματα τώρα που είσαι και σε τρυφερή ηλικία. Γίνε πανκ. Τουλάχιστον. Τι βρίσκεις στην βλαχοροκιά; Θα καταντήσεις μπυρόβιος με μαλλούρα-μπότα-τσόπερ-αμάνικο-ιδρωτίλα στην Αλεξάνδρας. Κρίμα είναι. Δηλαδή.
Toufas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 luci το actifry λεει τιποτα? κατι μου χες πει αλλα ειχα το κρεας σου στο χερι και δεν μπορουσα να προσεξω. chicken wings κανει?
pappous_soulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ρε συ giorgos147, ανέπτυξε μουσικά ακούσματα τώρα που είσαι και σε τρυφερή ηλικία.Γίνε πανκ. Τουλάχιστον. Τι βρίσκεις στην βλαχοροκιά; Θα καταντήσεις μπυρόβιος με μαλλούρα-μπότα-τσόπερ-αμάνικο-ιδρωτίλα στην Αλεξάνδρας. Κρίμα είναι. Δηλαδή. Γκοθάς να γίνει. :Ρ
leftermann Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 είχα το κρέας σου στο χέρι;;; :confused:
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 καλημερεςςςςς!!!!! :-D No offence αλλά ταιριάζει στη περίπτωση (btw διαβάζεται από δεξιά προς τα αριστερά) :p :p εκανα κατι καλυτερο! :p
leftermann Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 έχει κανείς να προτείνει σε μένα τον άσχετο κάνα καλό mp3 player (αυτά τα μικρά ντε), με νοιάζει κυρίως η αυτονομία και η ευκολία στην χρήση; Μέχρι κάνα 50ρικο το πολύ, δεν πάω για ipod... Επίσης θέλω να ρωτήσω, αυτά τα ρημάδια τι υποδοχή - βύσμα έχουν για ακουστικά; Το κλασσικό jack - καρφί, όπως είχαν παλιά τα γουόκμαν μας; Γιατί θέλω να το κοτσάρω σε ενισχυτή και να ακούω μούζικα από τα ηχεία (δεν είμαι εγώ για να ακούω από ακουστικούλια...) Ευχαριστώωωωω
soturin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Tα creative zen stone είναι καλούλια, αλλά δεν τα βρίσκω στα online καταστήματα, τι γίνεται; Το jack είναι το κλασσικό που ήταν πάντα, ακόμα και στα ipod νομίζω πλέον. Δεν παίζει να χεις πρόβλημα. Και παίρνω αφορμή και ρωτώ: αφού στα αυτοκίνητα, το ηχοσύστημα ό,τι και να ναι, ηχεία έχει... γιατί δεν τα κάνουν να βγαίνει ένα αρσενικό jack να μπορείς να βάλεις ό,τι σκατά θες; Από το mp3 σου μέχρι το πικάπ που λέει ο λόγος
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 καλως τον να!!! νωρις νωρις σημερα ε?! κοντεψαμε να βραδιασουμε!! :lol:
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 οτι και τωρα μπορεις να ακουσεις τι κανανε τοτε εννοω Ααααα, οκ! Αν το εννοείς με καλή έννοια, εντάξει! Αν το εννοείς με καλή έννοια: Θα ήθελα όμως ρε γαμώτο έστω και μια φορά να τους δω μαζί στη σκηνή, και ας είναι και από βίντεο.(εννοώ όμως να είναι τώρα, στο έτος 2010+) Είναι ένα από τα πράγματα που αυτό το χρόνο θέλω πάρα πολύ. Με κακή έννοια: Τίποτα άλλο εκτός από το να ειρωνεύεσαι, δεν έχεις; =P
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Χάνω τη μπάλα! Μέρα στατ..και στους υπόλοιπους φρεσκοξυπνημένους.
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέρα στατ..και στους υπόλοιπους φρεσκοξυπνημένους. Καλημέρα τέτοια ώρα; =P Γω ξύπνησα στις 10 παρά επειδή 10 είχα μάθημα, είμαι με 5 ώρες ύπνο, και τώρα ετοιμάζομαι να φύγω για γυμναστήριο. Όταν γυρίσω, θα κάνω μπάνιο, θα φάω και θα κάτσω εδώ να σας "δω" λίγο. Μετά από αυτό, θα ντυθώ και θα βγω. Φιου, γεμάτη μέρα =P
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα τέτοια ώρα; =P Γω ξύπνησα στις 10 παρά επειδή 10 είχα μάθημα, είμαι με 5 ώρες ύπνο, και τώρα ετοιμάζομαι να φύγω για γυμναστήριο. Όταν γυρίσω, θα κάνω μπάνιο, θα φάω και θα κάτσω εδώ να σας "δω" λίγο. Μετά από αυτό, θα ντυθώ και θα βγω. Φιου, γεμάτη μέρα =P καημενο..... τι τραβας κι εσυ!? σε καταλαβαινω κ συμπασχω....
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 καλως τον να!!! νωρις νωρις σημερα ε?! κοντεψαμε να βραδιασουμε!! :lol: Άσε με ξυπνήσανε για μαλακία λόγο...:Ρ αλλιώς στης 5 το απόγευμα είχα σκοπό να ξυπνήσω:Ρ Χάνω τη μπάλα!Μέρα στατ..και στους υπόλοιπους φρεσκοξυπνημένους. Θενκ γιού μάϊ μπόϊ
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Χάνω τη μπάλα! που την εχεις χασει ακριβως?? εψαξες καλα να την βρεις??? καλημερα σου!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.