Lucifer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Πόσο έχουν πάει τα ντάβιντοφ κάτω, ξέρει κανείς; 3.80 ή 4;
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Nα σ΄αρέσει αυτό πούχεις,ρε καραΜήτρο. Κι όχι αυτό που θες. Φεύγω τώρα,πάω σουπερμάρκετ για φρούτα,θα σας δω το απογευματάκι που θα ξανανοίξω.
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 πριν λίγο πάντως διάβασα ότι μόλις χθες το βράδυ ψηφίστηκε αύξηση φόρου σε ποτά - τσιγάρα. Τα πακέτα των 3.20 θα ανεβούν κατά 0.40 περίπου...
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 @Luci:...και δως μου το blogάκι σου γιατί τόχασα,να ξεσηκώνω ατάκες και να κάνω τον πάνσοφο μάγκα στα fora,να κερδίζω πόντους. Στείλ' το με p.m.,μην γίνουμε ρεζίλι.
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 απατεώνα μαγαζάτορα (το έχω ξαναπεί αυτό, ε; )
eSATA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ξέρει κανένας αν ένα usb ποντίκι δουλέυει σε λίνουξ; Mint συγκεκριμένα... 3 διαφορετικά που έχω δοκιμάσει είναι οκ. Καλησπέρα ΟΟΤ.
@@sos@@ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα ΟΟΤ. γειά σου φίλε eSATA με την αναστενιάρικια τελεία.
vocals_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 γειά σου φίλε eSATA με την αναστενιάρικια τελεία. Εγώ πάντως έχω ένσταση για την τελεία.Θέλω και μια παύλα με Μάρκο,γίνεται ?
soturin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ξέρει κανένας αν ένα usb ποντίκι δουλέυει σε λίνουξ; Mint συγκεκριμένα... Δεν παίζει να υπάρχει ποντίκι ή πληκτρολόγιο που να μην είναι plug n play σε οποιοδήποτε λειτουργικό. Τις βασικές λειτουργίες εννοούμε, όχι τώρα αν έχει 12312 customizable κουμπιά, που ούτε αυτό αποκλείεται
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 οκ, θενξ. Πάω να δοκιμάσω το καινούριο μου usb ποντικάκι στο πισι της δουλειάς. Θα αναφέρω τα αποτελέσματα το βράδυ
eSATA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 γειά σου φίλε eSATA με την αναστενιάρικια τελεία. γεια σου άγρια και ασυμβίβαστη φίλη @@sos@@ Εγώ πάντως έχω ένσταση για την τελεία.Θέλω και μια παύλα με Μάρκο,γίνεται ? πάρε [ame=http://www.youtube.com/watch?v=HJeB6zAsKx0]-[/ame] Nέο ρεκόρ βλέπω! Μπράβο Insomnia. Το Ρεκόρ συνδεδεμένων χρηστών είναι 1,917, 04-01-2010 στις 21:08. Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο έκανα τούτο το account στο insomnia. Κλαψ...συγκίνηση. Ευχαριστώ Insomnia!
vocals_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 naaah..Το βαρέθηκα αυτό.Τούτο δω το χω πιο φρέσκο [ame] [/ame]Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο έκανα τούτο το account στο insomnia.Κλαψ...συγκίνηση. Ευχαριστώ Insomnia! Άιντε να τα εκατοστήσεις ρε..
Toufas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 http://ngeekhiong.blogspot.com/2009/10/dx-chogokin-macross-quarter-new-images.html θελωωωωωωωωωωωωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.