soturin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 3 ερωτησούλες πάνω στο πόκερ. Το κλασικό το τέξας χόλντ εμ. Ας απαντήσει όποιος όντως ξέρει, μην με πείτε πως το παίζεται με την παρέα σας. Πως το παίζουν στο Mega πείτε μου... 1) Έχω εγώ στο χέρι μου δύο πεντάρια. Και ο αντίπαλος έχει στο χέρι του ένα βαλέ και του κάθεται και ένας βαλές κάτω. Ποιος νικάει? Εγώ που έχω ζευγάρι στα χέρια μου ή ο μισητός αντίπαλος που έφτιαξε ζευγάρι με τα φύλλα που ανοίχτηκαν κάτω? 2) Έστω ότι παίζουμε τρία άτομα. Εγώ είμαι all-in, οι άλλοι δύο έχουν δει το all-in μου αλλά έχουν ακόμα μάρκες οπότε παίζουν μεταξύ τους. Αν στο τέλος νικήσω εγώ (και τους 2) τότε παίρνω πίσω 2 φορές τα λεφτά μου (μία απο κάθε αντίπαλο) και φυσικά τα δικά μου λεφτά πίσω. Τα υπόλοιπα που μείνανε τι γίνονται? Τα παίρνουν πίσω οι παίχτες που τα βάλανε ή ''κοντραρίζονται'' μετά οι δυό τους ποιος έχει καλύτερο φίλο για να τα πάρει. 3) Αφού γυρίσει το flop, ποιός μιλάει πρώτος? Ο BB, ο SB, ή αυτός που κάθεται ''πίσω'' απο τον SB? Όποιος απο τους 3 και να μιλάει, αν υποθέσουμε ότι έχει φύγει απο το παιχνίδι, ποιος θα πάρει την θέση του στο ποιος θα μιλήσει πρώτος? To χέρι σου + 3 φυλλα από κάτω είναι το "χέρι" σου. Δεν έχει σημασία τι έχεις που, εκτός αν πχ δεν έχετε τίποτα εκτός από ένα ζευγάρι κάτω, οπότε συγκρίνεται ποιος έχει το ισχυρότερο στα 2 στο χέρι του. Αν το ποσό πάει πάνω από το all in κάποιου, συγκεντρώνονται χώρια τα επιπλέον. Αν κερδίσεις, παίρνεις μέχρι όσα αντιστοιχούν στα δικά σου λεφτά, και τα άλλα νομίζω επιστρέφονται στους κατόχους τους. Δεν θυμάμαι καν ποιο είναι το flop απ' όλα αλλά νομίζω δεν αλλάζει κάτι στο ποιος μιλάει πρώτος κατά το άνοιγμα των φύλλων
otherside88 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 πω πω βαρεμαρα βραδιατικο........... δε ξερω τι να κανω.....πφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!! ιδεες?!
thanocaster Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 To χέρι σου + 3 φυλλα από κάτω είναι το "χέρι" σου. Δεν έχει σημασία τι έχεις που, εκτός αν πχ δεν έχετε τίποτα εκτός από ένα ζευγάρι κάτω, οπότε συγκρίνεται ποιος έχει το ισχυρότερο στα 2 στο χέρι του. Αν το ποσό πάει πάνω από το all in κάποιου, συγκεντρώνονται χώρια τα επιπλέον. Αν κερδίσεις, παίρνεις μέχρι όσα αντιστοιχούν στα δικά σου λεφτά, και τα άλλα νομίζω επιστρέφονται στους κατόχους τους. Δεν θυμάμαι καν ποιο είναι το flop απ' όλα αλλά νομίζω δεν αλλάζει κάτι στο ποιος μιλάει πρώτος κατά το άνοιγμα των φύλλων Όχι απαραίτητα... Μπορείς να παίξεις και με 4 φύλλα από κάτω και 1 από το χέρι ή και όλα τα φύλλα από κάτω. Φλοπ είναι το πρώτο άνοιγμα (όταν ανοίγουν 3 φύλλα).
vocals_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 πω πω βαρεμαρα βραδιατικο........... δε ξερω τι να κανω.....πφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!! ιδεες?! Παίξε πόκερ Αλήθεια ρε παιδιά γιατί δεν διοργανώνουμε ματσάκια πόκερ να παίζουν όλοι οι insomniacs μαζί ,όπως π.χ. είχε γίνει με τα Worms ;
soturin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Όχι απαραίτητα... Μπορείς να παίξεις και με 4 φύλλα από κάτω και 1 από το χέρι ή και όλα τα φύλλα από κάτω. Φλοπ είναι το πρώτο άνοιγμα (όταν ανοίγουν 3 φύλλα). Ωχ ναι σωστά. Πάντως όπως αναφέρθηκε κι από τα παιδιά παραπάνω, δεν υπάρχει "προτεραιότητα" των χαρτιών που έχεις τραβήξει
otherside88 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Παίξε πόκερ Μονη μου ειναι λιγο να παιξω βρε συ!! και εγω κ ο εαυτος να παιξουμε παλι δε θα εχει ουσια!! :p Αλήθεια ρε παιδιά γιατί δεν διοργανώνουμε ματσάκια πόκερ να παίζουν όλοι οι insomniacs μαζί ,όπως π.χ. είχε γίνει με τα Worms ; οργανωστε το βρε σεις!!! ευκαιρια κ να εξασκηθω κ λιγο για εχω μουδιασει!!! :lol:
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 απλό ή στρίπ πόκερ; στοιχηματιζω πως θα ηθελες να σου πω στριπ αλλα θα σε στεναχωρησω... απλο! δεν ειμαι τοσο κακη για να παιξω στριπ.... μονο εγω δε θα τα εβγαζα τοτε! βεβαια αμα εχω την καταλληλη παρεα.... μπορει κ να επαιζα!
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 τι χυλόπιτα ρε χαμένε... εγώ δεν ήξερα καν ότι είναι γυναίκα...
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μήπως θέλεις να αναθεωρήσεις την απαντηση σου πριν το δουν οι υπόλοιποι;
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μήπως θέλεις να αναθεωρήσεις την απαντηση σου πριν το δουν οι υπόλοιποι; εεε...ααααα...οοοο...
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 τι χυλόπιτα ρε χαμένε... εγώ δεν ήξερα καν ότι είναι γυναίκα... Δεν χαμπαριάζει ο Αλεξ απο αυτα! Τωρα που έβγαλε το γύψο, ολα τα σφάζει ολα τα μαχαιρώνει...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.