Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 3 ερωτησούλες πάνω στο πόκερ. Το κλασικό το τέξας χόλντ εμ. Ας απαντήσει όποιος όντως ξέρει, μην με πείτε πως το παίζεται με την παρέα σας. Πως το παίζουν στο Mega πείτε μου... 1) Έχω εγώ στο χέρι μου δύο πεντάρια. Και ο αντίπαλος έχει στο χέρι του ένα βαλέ και του κάθεται και ένας βαλές κάτω. Ποιος νικάει? Εγώ που έχω ζευγάρι στα χέρια μου ή ο μισητός αντίπαλος που έφτιαξε ζευγάρι με τα φύλλα που ανοίχτηκαν κάτω? 2) Έστω ότι παίζουμε τρία άτομα. Εγώ είμαι all-in, οι άλλοι δύο έχουν δει το all-in μου αλλά έχουν ακόμα μάρκες οπότε παίζουν μεταξύ τους. Αν στο τέλος νικήσω εγώ (και τους 2) τότε παίρνω πίσω 2 φορές τα λεφτά μου (μία απο κάθε αντίπαλο) και φυσικά τα δικά μου λεφτά πίσω. Τα υπόλοιπα που μείνανε τι γίνονται? Τα παίρνουν πίσω οι παίχτες που τα βάλανε ή ''κοντραρίζονται'' μετά οι δυό τους ποιος έχει καλύτερο φίλο για να τα πάρει. 3) Αφού γυρίσει το flop, ποιός μιλάει πρώτος? Ο BB, ο SB, ή αυτός που κάθεται ''πίσω'' απο τον SB? Όποιος απο τους 3 και να μιλάει, αν υποθέσουμε ότι έχει φύγει απο το παιχνίδι, ποιος θα πάρει την θέση του στο ποιος θα μιλήσει πρώτος? 1. ο Μισητός αντίπαλος.. 2. Νομιζω οποιος απο τους 2 εχει το καλυτερο φύλο ή αυτα που μενουν τους επιστρεφονται.. Δεν ειμαι σιγουρος. 3. Εχω την εντυπωση αυτός που καθεται πισω.. παλι δεν ειμαι απολυτα σιγουρος
dark_banishing Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 3 ερωτησούλες πάνω στο πόκερ. Το κλασικό το τέξας χόλντ εμ. Ας απαντήσει όποιος όντως ξέρει, μην με πείτε πως το παίζεται με την παρέα σας. Πως το παίζουν στο Mega πείτε μου... 1) Έχω εγώ στο χέρι μου δύο πεντάρια. Και ο αντίπαλος έχει στο χέρι του ένα βαλέ και του κάθεται και ένας βαλές κάτω. Ποιος νικάει? Εγώ που έχω ζευγάρι στα χέρια μου ή ο μισητός αντίπαλος που έφτιαξε ζευγάρι με τα φύλλα που ανοίχτηκαν κάτω? 2) Έστω ότι παίζουμε τρία άτομα. Εγώ είμαι all-in, οι άλλοι δύο έχουν δει το all-in μου αλλά έχουν ακόμα μάρκες οπότε παίζουν μεταξύ τους. Αν στο τέλος νικήσω εγώ (και τους 2) τότε παίρνω πίσω 2 φορές τα λεφτά μου (μία απο κάθε αντίπαλο) και φυσικά τα δικά μου λεφτά πίσω. Τα υπόλοιπα που μείνανε τι γίνονται? Τα παίρνουν πίσω οι παίχτες που τα βάλανε ή ''κοντραρίζονται'' μετά οι δυό τους ποιος έχει καλύτερο φίλο για να τα πάρει. 3) Αφού γυρίσει το flop, ποιός μιλάει πρώτος? Ο BB, ο SB, ή αυτός που κάθεται ''πίσω'' απο τον SB? Όποιος απο τους 3 και να μιλάει, αν υποθέσουμε ότι έχει φύγει απο το παιχνίδι, ποιος θα πάρει την θέση του στο ποιος θα μιλήσει πρώτος? 1) έχασες 2) κοντραρίζονται μεταξυ τους 3) Sb, BB, UTG κλπ.. μπορείς να το θυμάσαι ως o πιο κοντινος σου δεξιόστροφα μετά το button
Höfdingadrapa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Όποιος καταφέρει και διαβάσει τη σελίδα 144 από τις ''ενδιαφέρουσες ειδήσεις'' εγώ θα κάτσω να με κάνει άντρα.
Sellers Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 2. Νομιζω οποιος απο τους 2 εχει το καλυτερο φύλο ή αυτα που μενουν τους επιστρεφονται.. Δεν ειμαι σιγουρος. Ε χαίρω πολύ βρε, αυτό ρώτησα... 1) έχασες 2) κοντραρίζονται μεταξυ τους 3) Sb, BB, UTG κλπ.. μπορείς να το θυμάσαι ως o πιο κοντινος σου δεξιόστροφα μετά το button Ευχαριστώ...
status Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Όποιος καταφέρει και διαβάσει τη σελίδα 144 από τις ''ενδιαφέρουσες ειδήσεις'' εγώ θα κάτσω να με κάνει άντρα. Γνωστό το bug κύριος...:Ρ
thanocaster Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 [quote name=Sellers;3104993 1) Έχω εγώ στο χέρι μου δύο πεντάρια. Και ο αντίπαλος έχει στο χέρι του ένα βαλέ και του κάθεται και ένας βαλές κάτω. Ποιος νικάει? Εγώ που έχω ζευγάρι στα χέρια μου ή ο μισητός αντίπαλος που έφτιαξε ζευγάρι με τα φύλλα που ανοίχτηκαν κάτω? 2) Έστω ότι παίζουμε τρία άτομα. Εγώ είμαι all-in' date=' οι άλλοι δύο έχουν δει το all-in μου αλλά έχουν ακόμα μάρκες οπότε παίζουν μεταξύ τους. Αν στο τέλος νικήσω εγώ (και τους 2) τότε παίρνω πίσω 2 φορές τα λεφτά μου (μία απο κάθε αντίπαλο) και φυσικά τα δικά μου λεφτά πίσω. Τα υπόλοιπα που μείνανε τι γίνονται? Τα παίρνουν πίσω οι παίχτες που τα βάλανε ή ''κοντραρίζονται'' μετά οι δυό τους ποιος έχει καλύτερο φίλο για να τα πάρει. 3) Αφού γυρίσει το flop, ποιός μιλάει πρώτος? Ο BB, ο SB, ή αυτός που κάθεται ''πίσω'' απο τον SB? Όποιος απο τους 3 και να μιλάει, αν υποθέσουμε ότι έχει φύγει απο το παιχνίδι, ποιος θα πάρει την θέση του στο ποιος θα μιλήσει πρώτος?[/quote] 1) Όπως σου είπανε, ο μισητός αντίπαλος. 2) Αυτός που είναι καλύτερος μεταξύ τους. 3) Ο γενικός κανόνας (που ισχύει ΠΑΝΤΑ) είναι ότι πρώτος μιλάει ο επόμενος από αυτό που βάζει το μεγάλο blind. Δηλαδή αν έχουν μείνει 2, πρώτος μιλάει αυτός που βάζει το μικρό blind.
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Με λιγα λόγια τα χαρτιά που είναι κάτω, είναι σαν τα έχεις στο χέρι.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Γαμώ τους πονόκοιλους... Με θέρισε πάλι...
angmar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Είδα σε μια καφετέρια πλαστικό κισσό και μ' άρεσε για μια μόντα στο ντεκόρ που θέλω να κάνω. Ρώτησα σε 2 μαγαζιά με είδη κήπου και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο, το γκούγκλ δε βοήθησε πολύ. Ξέρει κανείς που παίζει να βρω τέτοιο πράγμα και πόσο πάει το μαλλί;
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Είδα σε μια καφετέρια πλαστικό κισσό και μ' άρεσε για μια μόντα στο ντεκόρ που θέλω να κάνω. Ρώτησα σε 2 μαγαζιά με είδη κήπου και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο, το γκούγκλ δε βοήθησε πολύ. Ξέρει κανείς που παίζει να βρω τέτοιο πράγμα και πόσο πάει το μαλλί; Τέρμα Ανθέων (Α.Πατήσια,σύνορα Ριζούπολης,πρόποδες γήπεδου Απόλλωνα),όλοι εκεί κοντά. Το πόσο εξαρτάται απ' το τί. Φτηνά είναι,πες ότι έχεις μαγαζί...
vocals_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Πωωω ρε φούστη μου και εκεί που είπα ότι γλιτώσαμε,μόλις είδα διαφήμιση για νέο ωωω ναι, τάλεντ σόου.Greek idol παρακαλώ στον Alpha. Ντομάατεες...
angmar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Τέρμα Ανθέων (Α.Πατήσια,σύνορα Ριζούπολης,πρόποδες γήπεδου Απόλλωνα),όλοι εκεί κοντά. Το πόσο εξαρτάται απ' το τί. Φτηνά είναι,πες ότι έχεις μαγαζί... ευχαριστώ μαγαζάτορα, αλλά δυστυχώς μου πέφτει λίγο μακρυά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.