Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3η γυμνασιου.... ξερεις ποσα χρονια πανε απο τοτε?! ασε ουτε που θελω να τα σκεφτομαι!!! 24 φλεβαρη γινομαι 21 και 1/2!! το πιστευετε?! :cry: :cry:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=iDmhrKC5vQ8]http://www.youtube.com/watch?v=iDmhrKC5vQ8[/ame]

---------- Προσθήκη στις 20:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:54 ----------

Μία σελίδα και δύο γραμμές επιπλέον, άσκηση στην Ελένη.

Ελπίζω να είναι οκ... Και αύριο να μη με πιάσει πάλι κακάρισμα όπως τη τελευταία φορά και δε μπορώ να πω άσκηση =P

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που θα βρω την εκτέλεση του από πάνου που χρησιμοποιείται συνέχεια σε κωμωδίες κτλ όπου αντί για μουσική η μελωδία ακούγεται με ήχους πουλιών, γαργάρες, κλιπατσίμπανα κτλ κτλ

SAUCE PLOX!!1!ELEVEN!!!

Δημοσ.

Μία σελίδα και δύο γραμμές επιπλέον, άσκηση στην Ελένη.

Ελπίζω να είναι οκ... Και αύριο να μη με πιάσει πάλι κακάρισμα όπως τη τελευταία φορά και δε μπορώ να πω άσκηση =P

Μετρούσε στον Μ.Ο αυτό το μάθημα? Δεν θυμάμαι.

Δημοσ.
Μετρούσε στον Μ.Ο αυτό το μάθημα? Δεν θυμάμαι.

Κανονικότατα. Όπως τα αρχαία, έτσι και αυτό.

Και ναι. Της αδερφής μου ο υπολογιστής της πέταξε Οθόνη του θανάτου(...). Άντε να βρούμε λύση τώρα. Εγώ Αρτάκη και εκείνη Αθήνα, να μου τα περιγράφει τηλεφωνικώς. Αχ :-(

Της έχω πει τώρα να δοκιμάσει εναλλάξ τις μνήμες, αλλά βλέπω να είναι κανά τροφοδοτικό. Ωωωχ.:-(

Το θέμα είναι ότι δεν μπαίνει καθόλου στα windows και δε μπορώ να της πω να το κάνει να μη κάνει αυτόματα επανεκκίνηση. Πφφ.

Δημοσ.

Ωραία. Η μία μνήμη έφταιγε στον υπολογιστή της. Φιου, ησύχασα. :)

---------- Προσθήκη 08-01-2010 στις 00:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 07-01-2010 στις 22:26 ----------

Ωραίο τραγούδι. Ωραίοι και οι Skynyrd.

Προτείνεται:

[ame=

]http://www.youtube.com/watch?v=1xhL5wJWoHA[/ame]
Δημοσ.

Και εκεί που βλέπεις ένα φως... τσουπ... πάρε να'χεις άρρωστε. Ξανά από την αρχή...

Γιατί ρε πούστη μου να με ενδιαφέρουν οι πιο ανώμαλες γυναίκες αυτού του πλανήτη...

Δημοσ.

Αυτή είναι γυναίκα για σχέση ρε... σπίτι, οικογένεια, κουτσούβελα, τον Μαϊλο το λευκό Λαμπραντόρ να τρέχει στο γκαζόν πλάι στον λευκό φράχτη του σπιτιού μου στα προάστια... καμία σχέση με την μικρούλα

Δημοσ.
Αυτή είναι γυναίκα για σχέση ρε... σπίτι, οικογένεια, κουτσούβελα, τον Μαϊλο το λευκό Λαμπραντόρ να τρέχει στο γκαζόν πλάι στον λευκό φράχτη του σπιτιού μου στα προάστια... καμία σχέση με την μικρούλα

στο America ζεις ρε καμένε?

Δημοσ.

χαλια βραδυ!

βαλιτσα δεν πηρα, πανε τα λεμονια πανε, να δω ποτε θα ερθουν.

με ματιασανε μαλλον οσοι με ειδανε τελευταίοι παρα τα γλυκα τους δωρα.

Δημοσ.
χαλια βραδυ!

βαλιτσα δεν πηρα, πανε τα λεμονια πανε, να δω ποτε θα ερθουν.

με ματιασανε μαλλον οσοι με ειδανε τελευταίοι παρα τα γλυκα τους δωρα.

Kάτι μου λέει ότι το τελευταίο σου ταξίδι σου χάλασε τη συναισθησία.Λεμόνια;Γλυκά δώρα;

Φτιάχνεται αυτό;:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...