status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Κάπου θα έκανε προεπισκόπηση του ποστ του ο washcloud...πόσταρε και πέρασε... Τα σπάσες λέμε!!! :lol::lol:
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Και τι... Τώρα ΠΡΕΠΕΙ να κάτσω να γράψω Ευριπίδη Ελένη; Χμ. Τι βαρετή που είναι η ζωή στιγμές-στιγμές.
Sellers Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δεν μπορώ να πω στο insomnia απο τον opera γιατί κολλάει τρομερά και δεν εμφανίζει εικόνες. Ενώ απο firefox όλα κανονικά. Ξέρει κανείς τι παίζει? Όχι, δεν αλλάζω browser.
status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δεν μπορώ να πω στο insomnia απο τον opera γιατί κολλάει τρομερά και δεν εμφανίζει εικόνες. Ενώ απο firefox όλα κανονικά. Ξέρει κανείς τι παίζει? Όχι, δεν αλλάζω browser. Σήμερα μετακόμισα ολοκληρωτικά σε chrome plus...συνιστάτε ανεπιφύλακτα.!
otherside88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Και τι... Τώρα ΠΡΕΠΕΙ να κάτσω να γράψω Ευριπίδη Ελένη; Χμ. Τι βαρετή που είναι η ζωή στιγμές-στιγμές. πωωω Ελενη ε?! τι μου θυμισες τωρα...?! σε ποια ταξη το καναμε αυτο?! πωωωω γεροντικη ανια...από τωρα μου χτυπαει την πορτα! :rolleyes:
status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 πωωω Ελενη ε?! τι μου θυμισες τωρα...?! σε ποια ταξη το καναμε αυτο?! πωωωω γεροντικη ανια...από τωρα μου χτυπαει την πορτα! :rolleyes: Τώρα, πάει η πόρτα,την έριξε, δίπλα σου είναι τώρα.:Ρ
eSATA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 πωωω Ελενη ε?! τι μου θυμισες τωρα...?! σε ποια ταξη το καναμε αυτο?! πωωωω γεροντικη ανια...από τωρα μου χτυπαει την πορτα! :rolleyes: καλά μην αγχώνεσαι εδώ δε θυμάμαι εγώ
status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 καλά μην αγχώνεσαι εδώ δε θυμάμαι εγώ Κάτσε ρε 20 χρονών παλικάρι αν δε θυμάσαι τώρα εγώ τι να πω δηλαδή; Ορίστε είδες ξέχασα τι ήθελα να πω :ρ
eSATA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Κάτσε ρε 20 χρονών παλικάρι αν δε θυμάσαι τώρα εγώ τι να πω δηλαδή; Ορίστε είδες ξέχασα τι ήθελα να πω :ρ οοο 2ος που με κάνει 20+ από χθες
status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ο χρήστης Giorgos147 λέει: chrome plus ε? Ο χρήστης Dexter by Design λέει: axa Ο χρήστης Giorgos147 λέει: Πως ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ να φυγω απο firefox? εχω συνηθισει... Ο χρήστης Dexter by Design λέει: exei k extensions mia xara aneta fevgis pistepseme Ο χρήστης Giorgos147 λέει: Ρε, extensios στον firefox δε χρησιμοποιω απλα τον εχω συνηθεια Ο χρήστης Dexter by Design λέει: a e kala tha sinithisis Ο χρήστης Giorgos147 λέει: ρε, ο firefox με εκανε αντρα... Ήμουν μικρος και άμαθος... Μικρος και παρθένος... και με το που έπιασα στα χέρια μου υπολογιστή, firefox είχε =P Ο χρήστης Dexter by Design λέει: xaxaaxaxaxaxaaxaxxaxaaxxaaxaxxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxa axxaaxxaxaaxaxxa xaaxxaaxxa Ο χρήστης Giorgos147 λέει: Φτάνει =P Ο χρήστης Dexter by Design λέει: Efige paei gia OOT auto pp Ο χρήστης Giorgos147 λέει: εεεεε =P τουλαχιστον αλλαξε το σε Ο χρήστης Dexter by Design λέει: raw Ο χρήστης Giorgos147 λέει: ρε, η Mozilla firefox H =Π =P μην ακουσουν "ο" =P Για όσους δε το παρατήρησαν.. Ο χρήστης Giorgos147 λέει: ρε, ο firefox με εκανε αντρα... Ήμουν μικρος και άμαθος... Μικρος και παρθένος... και με το που έπιασα στα χέρια μου υπολογιστή, firefox είχε =P
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ο χρήστης Giorgos147 λέει: chrome plus ε? Ο χρήστης Dexter by Design λέει: axa Ο χρήστης Giorgos147 λέει: Πως ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ να φυγω απο firefox? εχω συνηθισει... Ο χρήστης Dexter by Design λέει: exei k extensions mia xara aneta fevgis pistepseme Ο χρήστης Giorgos147 λέει: Ρε, extensios στον firefox δε χρησιμοποιω απλα τον εχω συνηθεια Ο χρήστης Dexter by Design λέει: a e kala tha sinithisis Ο χρήστης Giorgos147 λέει: ρε, ο firefox με εκανε αντρα... Ήμουν μικρος και άμαθος... Μικρος και παρθένος... και με το που έπιασα στα χέρια μου υπολογιστή, firefox είχε =P Ο χρήστης Dexter by Design λέει: xaxaaxaxaxaxaaxaxxaxaaxxaaxaxxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxa axxaaxxaxaaxaxxa xaaxxaaxxa Ο χρήστης Giorgos147 λέει: Φτάνει =P Ο χρήστης Dexter by Design λέει: Efige paei gia OOT auto pp Ο χρήστης Giorgos147 λέει: εεεεε =P τουλαχιστον αλλαξε το σε Ο χρήστης Dexter by Design λέει: raw Ο χρήστης Giorgos147 λέει: ρε, η Mozilla firefox H =Π =P μην ακουσουν "ο" =P Για όσους δε το παρατήρησαν.. Ο χρήστης Giorgos147 λέει: ρε, ο firefox με εκανε αντρα... Ήμουν μικρος και άμαθος... Μικρος και παρθένος... και με το που έπιασα στα χέρια μου υπολογιστή, firefox είχε =P Δε φταίω γω, ο πολύς Κωστέτσος το έκανε, αλήθεια. : cry :
otherside88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Τρίτη γυμνασίου ρε =P 3η γυμνασιου.... ξερεις ποσα χρονια πανε απο τοτε?! ασε ουτε που θελω να τα σκεφτομαι!!! 24 φλεβαρη γινομαι 21 και 1/2!! το πιστευετε?! :cry:
soturin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 3η γυμνασιου.... ξερεις ποσα χρονια πανε απο τοτε?! ασε ουτε που θελω να τα σκεφτομαι!!! 24 φλεβαρη γινομαι 21 και 1/2!! το πιστευετε?! :cry: Πουρό......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.