Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Καλημέρα...

Ξημέρωσε η προπαρασκευή.

Το ΣΚ είναι κοντά...

Μην δίνεται σημασία απλά ΘΕΛΩ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ.

Καλημέρα!

χμ... ΧΑ ! :Ρ

Δημοσ.
καλημέρα και απο δώ...έχει ξεκινήσει να διαβάζει κανείς για εξεταστικές και άλλες ιστορίες?

Επιστημονική φαντασία.

Δημοσ.

Τι λες καλέ μου, εγώ αποφάσισα στις γιορτές να κάνω τη διαφορά και διάβασα. Πρωτοχρονιά ΔΙΑΒΑΖΑ.-Είμ

Είμαι η γκαρνέλε και είμαι καλά. (Και θα πάρω και πτυχίο, αμεεεε)

Καλημέρα ε.

Δημοσ.
Τι λες καλέ μου, εγώ αποφάσισα στις γιορτές να κάνω τη διαφορά και διάβασα. Πρωτοχρονιά ΔΙΑΒΑΖΑ.-Είμ

Είμαι η γκαρνέλε και είμαι καλά. (Και θα πάρω και πτυχίο, αμεεεε)

Καλημέρα ε.

250px-Thor.jpg

Δημοσ.

Από τότε που έβγαλα τον γύψο έχει αλλάξει η ζωή μου δραματικά. Πλέον κάθομαι στο σαλόνι με το λάπτοπ αντί για το δωμάτιο μου....

μέρες.

Δημοσ.
Από τότε που έβγαλα τον γύψο έχει αλλάξει η ζωή μου δραματικά. Πλέον κάθομαι στο σαλόνι με το λάπτοπ αντί για το δωμάτιο μου....

μέρες.

Δοκίμασε και στην τουαλέτα. :-)

Άαααααλλη αίσθηση...:-D

Δημοσ.

μέρες.

'ετσι, σιγά, σιγά οι αλλαγές μην πάθεις και τίποτα:Ρ

Δημοσ.
καλημέρα και απο δώ...έχει ξεκινήσει να διαβάζει κανείς για εξεταστικές και άλλες ιστορίες?

εγω παντως το δηλωνω.... ελπιζω να ξεκινησω σημερα... 25 γεναρη ξεκιναω κ δεν εχω ανοιξει βιβλιο... δραμα η κατασταση νομιζω.... :fear: :fear:

Δημοσ.

Κάνω μία εργασία για το crisis management ( μες στην επικαιρότητα είμαι :lol:), εξασκώ και τα αγγλικά μου, μιας και δε βρήκα βιβλιογραφία στα ελληνικά της προκοπής , πρέπει να παρουσιάσω πριν τις 20 του μήνα, 26 ξεκινάει η εξεταστική και έχω να δώσω τα 2 τελευταία μου μαθήματα για πτυχίο ( καθηγητής που δεν αστειεύεται στις βαθμολογίες και μπόλικη ύλη). Μετά την εξεταστική πρέπει να τελειώσω και την πτυχιακή μου ( που ναι και αυτή μόνο αγγλική βιβλιογραφία έχει :mad: ). Τέλη Μαρτίου έχω να δώσω και για μία επαγγελματική άδεια , πότε θα προλάβω να διαβάσω, ποιός ξέρει( πριν δώσω πρέπει να παρακολουθήσω και κάποια ταχύρρυθμα μαθήματα που θα διαρκούνε συνήθως 8 ωρα :devil:)

Το καλοκαίρι θα κάνω διακοπές τουλάχιστον ένα μήνα δεν παίζει :-D

Δημοσ.

Εγω εχω διαβάσει ΟΛΑ τα πρώτα κεφάλαια από καθε μαθημα που χρωστάω!!! Μετα βαριεμαι και τα παρατάω :P Καποια στιγμή στο μέλλον θα οριμάσω, το ξέρω, και θα το παρω σοβαρα!! Θα βρω δουλειά και δεν θα ασχοληθώ με τα μαθήματα παρα μόνο στις εξεταστικες και αν!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...