Lucifer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εκτός αν γεννήσει στ' αυτί σου που σε αυτή την περίπτωση τη μάμησες... Myth busted. Κατά τα άλλα φρηντάμπα, μη ξεγελιόμεθα, ξέρουμε και οι 2 πως έχουμε φάει πολύ χειρότερα πράγματα από αυγά μύγας. Και δεν καταλαβαίνω δηλαδή τι κακό έχει το αυγό μύγας. Και ο ταραμάς αυγό ψαριού είναι αλλά με κρεμμυδάκι είναι ποίηση.
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εκτός αν γεννήσει στ' αυτί σου που σε αυτή την περίπτωση τη μάμησες... από 0:49 μέχρι το 1:25.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 από 0:49 μέχρι το 1:25. Αυτό που γεννάει κάτω απο το δέρμα το έχω ακούσει και για ένα άλλο ζωύφιο, δεν θυμάμαι ονομασία.
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Αυτό που γεννάει κάτω απο το δέρμα το έχω ακούσει και για ένα άλλο ζωύφιο, δεν θυμάμαι ονομασία. Όλα τα λεφτά είναι πόσο σατανικά λέει ο clarkson "eating the flesh inside his head!"
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Γενικά το ο Κλάρκσον έχει τρελο χιούμορ, εγώ προσωπικά λιώνω σε κάθε επεισόδιο. Θυμάσαι ένα που έφαγε το μήλο απο τον δρόμο αφού πρώτα το διέλυσε ενα αυτοκίνητο?
freedubus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Και δεν καταλαβαίνω δηλαδή τι κακό έχει το αυγό μύγας. Σιχαμένε. Από το αυγό βγαίνει σκουλήκι. Που μπορεί να προκαλέσει κακό. Και αν δε σε νοιάζει για τους ανθρώπους, μάθε οτι κινδυνεύουν και τα αρνιά. Δεν είδα κανένα ψάρι να γεννήσει μέσα μου και να μου τρώνε τις σάρκες τα παιδιά του, και ο Αμαζόνιος είναι πολύ μακριά.
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Myiasis Aυτό που λέμε όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται
minarokeftes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Θέλω να μείνω για πάντα Θεσσαλονίκη ΡΕΕΕΕΕΕ!!!! Άντε συμβιβάζομαι με τα τοστ-σάντουιτς-αλοιφες-σουβλακια κλπ....
status Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Έχω καλύτερο ΧορογραΦΊΑ όχι μαλακίες..πφ! :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.