freedubus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΤΙ ΝΑ ΦΑΣ ΤΩΡΑ. "είχε καπάκι πάνω"...
Lucifer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Σαν τη Bud καμία... Αμερικανική μπύρα; Μικροπούτσης πορνοστάρ; Κακόμοιρος δικτάτορας; Φυτοφάγος καρχαρίας; Σοβαρευόμαστε.
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Σου προτείνω να ψαχτείς να βρείς αυτή. Αγνόησε τη βλαχοκίτς ετικέτα και εστίασε στο περιεχόμενο. Διαπίστωσα οτι γονατίζει ΧΑΛΑΡΑ αρκετές παρόμοιες τσέχικες. και από που την ψωνίζεις αυτήν την κακοντυμένη μορφονιά; εντιτ: αμάν, μόλις το πρόσεξα!μην με πεις πωε είναι ελληνικιά;
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Αμερικανική μπύρα; Μικροπούτσης πορνοστάρ; Κακόμοιρος δικτάτορας; Φυτοφάγος καρχαρίας; Σοβαρευόμαστε. Είναι βαριές οι γερμανικές ρε
freedubus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Nαι ελληνική είναι και μάλιστα από την ένδοξη Αργολίδα από την πρωτεύουσα της οποίας (Ναύπλιο) έχω την τιμή να κατάγομαι. Εγώ αγοράζω φρέσκια κατευθείαν από το εργοστάσιο όποτε κατεβαίνω ή μου στέλνουν. Μιλάμε για φοβερή μπύρα, ποιότητα και γεύση υψηλού επιπέδου, όχι αστεία. Ειδικά η φρέσκια (απαστερίωτη). Δές εδώ ένα σχετικό ρεπορτάζ, λέει και που μπορείς να βρείς κτλ.
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Nαι ελληνική είναι και μάλιστα από την ένδοξη Αργολίδα από την πρωτεύουσα της οποίας (Ναύπλιο) έχω την τιμή να κατάγομαι. Εγώ αγοράζω φρέσκια κατευθείαν από το εργοστάσιο όποτε κατεβαίνω ή μου στέλνουν. Μιλάμε για φοβερή μπύρα, ποιότητα και γεύση υψηλού επιπέδου, όχι αστεία. Ειδικά η φρέσκια (απαστερίωτη). Δές εδώ ένα σχετικό ρεπορτάζ, λέει και που μπορείς να βρείς κτλ. παλιοσωβινιστή δύσκολο να την ψωνίσω, δεν συχνάζω ούτε στην αττική, ούτε στ'αναπλάκι. Θα την έχω υπόψιν όμως... Οι απαστερίωτες ΓΑΜΑΝΕ ΣΙΔΕΡΑ. τις λατρεύω. Παρόλα ταύτα, με ξενερώνει απίστευτα το πλαστικό μπουκάλι. Απαράδεκτο. Μ' αρέσει που έχουν και κομψή συσκευασία
firewalker Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Είδε κανείς στον ΣΚΑΙ χθες αργά ένα ντοκιμαντέρ για τα Φάρμακα και τις φαρμακοβιομηχανίες; Ξέρετε ποιο ήταν;
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Πως σιγουρεύεται κανείς ότι δεν έχει γεννήσει μια μύγα πάνω στη μπριζόλα του; Ψάχνεις αν ο κύριος Μύγας καπνίζει πούρο στο διάδρομο.
Lucifer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Γελάω. Κατά τα άλλα, δεν έχω υπ' όψιν μου κάποιο αυγό μύγας που μπορεί να επιβιώνει μετά από γνωριμία με τα στομαχικά οξέα.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εκτός αν γεννήσει στ' αυτί σου που σε αυτή την περίπτωση τη μάμησες...
status Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Γελάω. Κατά τα άλλα, δεν έχω υπ' όψιν μου κάποιο αυγό μύγας που μπορεί να επιβιώνει μετά από γνωριμία με τα στομαχικά οξέα. Πόσο μάλλον μετά από τη συνάντηση του με καυτό λάδι.
freedubus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Mα δεν είπα οτι έκλανα μυγάκια μετά λούσι, είπα οτι με πήγε αίμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.