leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ψάχνεις για γαλάζια μπαλόνια "it's a boy"
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 καταρχην που να βρεθει μυγα τετοια εποχη! 2ον υπαρχει μπριζολα στο τραπέζι αρα ΠΡΕΠΕΙ να τη φαει καποιος (νομος) 3ον Γιωργο αν δεν μπορεις στειλε την στον freedubus ο καλος ο μύλος ολα τα αλεθει.
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ναι, κάτι τέτοια έκανε κι έχασε τους φαραώ κάτω απ τα πόδια του
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εκπαιδεύει το στομαχι του! σε 30 χρόνια οταν εσεις θα πινετε γαλατάκι αυτός θα τρώει μπουκοβο με το κουταλι
freedubus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Tι λές που δεν υπάρχουν μύγες "τέτοια εποχή"! Με 20 βαθμούς έξω μέχρι και χελιδόνια παίζει να υπάρχουν.
onty Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μολις το ανεβασα... για τουσ ερωτευμενουςς... [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=8-wP9TeaQvw[/ame]
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Γιώργο, το ινσομνια σου εύχεται ολόψυχα ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
pappous_soulis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 καταρχην που να βρεθει μυγα τετοια εποχη! Καλά εσείς εκεί πάνω, εδώ κάτω είχαμε πήξει στο κουνούπι προ ημερών..
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Tι λές που δεν υπάρχουν μύγες "τέτοια εποχή"! Με 20 βαθμούς έξω μέχρι και χελιδόνια παίζει να υπάρχουν. Ε καλα εδω εχουμε χιονακι σοουρι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:05 ---------- Καλά εσείς εκεί πάνω, εδώ κάτω είχαμε πήξει στο κουνούπι προ ημερών.. Δεν ειμαι θεσσ αυτες τις μερες και ναι μιλαμε για απειρα μικρα αντιπαθητικα κουνουπάκια.
freedubus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 κλαψ, λυγμ, σνιφ...Πενθώ... Χθες επληροφορήθειν ότι μία από τις αγαπημενότερές μου μαύρες μπύρες, η kelt, σταμάτησε να παράγεται... Και δεν έχω και καθόλου απόθεμα γαμώ... κλαψ, λυγμ, σνιφ... Σου προτείνω να ψαχτείς να βρείς αυτή. Αγνόησε τη βλαχοκίτς ετικέτα και εστίασε στο περιεχόμενο. Διαπίστωσα οτι γονατίζει ΧΑΛΑΡΑ αρκετές παρόμοιες τσέχικες.
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Και σιγουρέψου οτι δεν έχει γεννήσει καμιά μύγα πάνω, γιατί αλλιώς πάς για σίγουρο κόψιμο. Πως σιγουρεύεται κανείς ότι δεν έχει γεννήσει μια μύγα πάνω στη μπριζόλα του; Στο τσακ με πρόλαβε. βγάζεις τα γυαλιά και τη κοιτάς επίμονα... ...oh wait αυτό πιάνει μόνο στον Superman Παίζει πάντως αν την ξαναζεστάνει να σκάσουν τα αυγά και να πασαλειφτεί ολόκληρη η μπριζόλα. Εγώ δε θα την έτρωγα. Διαβάζοντας το παραπάνω, νομίζω ούτε αυτός πια. Την κοιτάς προσεκτικά και φαίνονται τα αυγά (είναι σα πολλοί μικροσκοπικοί κόκκοι μπασμάτι ρυζιού κολλημένοι μεταξύ τους), αλλά το πιθανότερο είναι να έχουν σκάσει (πολύ μικρός χρόνος επώασης) και να έχει ήδη σκουλήκια πάνω.Κοροιδεύτε, την έχω πατήσει με τυρόπιτα, από την οποία βγήκε μια σκουληκόμυγα και δε της έδωσα σημασία. καταρχην που να βρεθει μυγα τετοια εποχη! 2ον υπαρχει μπριζολα στο τραπέζι αρα ΠΡΕΠΕΙ να τη φαει καποιος (νομος) 3ον Γιωργο αν δεν μπορεις στειλε την στον freedubus ο καλος ο μύλος ολα τα αλεθει. Tι λές που δεν υπάρχουν μύγες "τέτοια εποχή"! Με 20 βαθμούς έξω μέχρι και χελιδόνια παίζει να υπάρχουν. Είχε καπάκι από πάνω Προς το παρόν, καλά είμαι, αλλά ξαναπείνασα γαμώτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 κοιμήσου, κόβει την πείνα μαχαίρι
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Χμμ... Βαριέμαι να κοιμηθώ... Βέβαια, μια φέτα ψωμί με νουτέλα, άνετα την έτρωγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.