liopyr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ καθιστός είμαι. Και πληρώνομαι. SUCKERS!
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ΟΚ! ΧΑΑΧΑΧΑ :lol: τι να πω τώρα? ΖΗΤΩ η ΕΡΓΑΤΙΑ!!
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Έχω από χθες μια μπριζόλα, την οποία δε την έβαλα ψυγείο αλλά την άφησα έξω. Αν τη φάω, λέτε να πάθω κάτι; =S
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Οχι δεν θα πάθεις τπτ. Αλλα για καλο και για κακό, ριξ της μια μυτιά να σιγουρευτείς.
freedubus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Και σιγουρέψου οτι δεν έχει γεννήσει καμιά μύγα πάνω, γιατί αλλιώς πάς για σίγουρο κόψιμο.
Garnele Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Πως σιγουρεύεται κανείς ότι δεν έχει γεννήσει μια μύγα πάνω στη μπριζόλα του;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 βγάζεις τα γυαλιά και τη κοιτάς επίμονα... ...oh wait αυτό πιάνει μόνο στον Superman
Garnele Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Παίζει πάντως αν την ξαναζεστάνει να σκάσουν τα αυγά και να πασαλειφτεί ολόκληρη η μπριζόλα. Εγώ δε θα την έτρωγα.
liopyr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Διαβάζοντας το παραπάνω, νομίζω ούτε αυτός πια.
freedubus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Την κοιτάς προσεκτικά και φαίνονται τα αυγά (είναι σα πολλοί μικροσκοπικοί κόκκοι μπασμάτι ρυζιού κολλημένοι μεταξύ τους), αλλά το πιθανότερο είναι να έχουν σκάσει (πολύ μικρός χρόνος επώασης) και να έχει ήδη σκουλήκια πάνω. Κοροιδεύτε, την έχω πατήσει με τυρόπιτα, από την οποία βγήκε μια σκουληκόμυγα και δε της έδωσα σημασία.
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 κλαψ, λυγμ, σνιφ... Πενθώ... Χθες επληροφορήθειν ότι μία από τις αγαπημενότερές μου μαύρες μπύρες, η kelt, σταμάτησε να παράγεται... Και δεν έχω και καθόλου απόθεμα γαμώ... κλαψ, λυγμ, σνιφ...
liopyr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Κοροιδεύτε, την έχω πατήσει με τυρόπιτα, από την οποία βγήκε μια σκουληκόμυγα και δε της έδωσα σημασία. Τι έπρεπε να βγει από μέσα για να δώσεις σημασία ρε, αρουραίος;
freedubus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Τι έπρεπε να βγει από μέσα για να δώσεις σημασία ρε, αρουραίος; Η πείνα είναι το χειρότερο φαί.
frenzy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Πως σιγουρεύεται κανείς ότι δεν έχει γεννήσει μια μύγα πάνω στη μπριζόλα του; Ψάχνεις για πλακούντα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.