Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Πριν λίγο ήμουν για βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς μου, στο οποίο το καλοκαίρι αράζαμε με τον κολλητό κάτω από τις ιτιές και την πίναμε, χαζεύοντας τις πάπιες και τους ερωδιούς να τσαλαβουτάνε. Σήμερα περπατούσα πάνω στη λίμνη και έφτιαχνα χιονάνθρωπους και αγαπώ παράφορα Ευρώπη. Εκεί λογικά θα έχει ψοφόκρυο οπότε μακριά...
Lucifer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δεν κάνει πολύ κρύο περιέργως. Εκτός αν έχω αναισθητοποιηθεί. Πάντως τα χέρια μου τσούζανε μετά τον χιονοπόλεμο. Θα βγάλω καμιά φώτο.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Λογικά θα το έχεις συνηθίσει. Τι να πω και εγώ που σκοτώνω ακόμα κουνούπια με το τσουβάλι...
vocals_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Πω γαμώτη σας.Ο άλλος είναι στον παράδεισο και εγώ είμαι κλεισμένος στο σπίτι μου σε πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας και κοιτάω αυτόν που μας λέει ότι είναι στον παράδεισο. Ω ναι.Life isn't fair at all. Μαμημένη Ζωή. Μόνο και σε πετύχω καμιά μέρα στο δρόμο. Ακούς εκεί να σου λέει να μείνουμε φίλοι.Ε α στα διάλα.. Ναι για την πρώην μου μιλάω.Πρόβλεμ ?
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εδώ πάντως σήμερα μερικοί ήταν στις παραλίες. Γενάρη μήνα. Καλύτερος παράδεισος απο τη Δανία
vocals_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εδώ πάντως σήμερα μερικοί ήταν στις παραλίες. Γενάρη μήνα. Καλύτερος παράδεισος απο τη Δανία 'Ελα ρε..Άστα βράστα.Και στην Κρήτη άκουσα ότι πήγανε στις ηλιόλουστες παραλίες,κάνοντας σέρφιν και καμάκι στα κρητικά γκομενάκια . Εγώ πάντως φέτος έζησα 9 μήνες καλοκαίρι.
Achilles Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μήπως σας βρίσκεται πρόχειρο κανένα κομμάτι σχοινί με καμιά θηλειά στην άκρη;
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καληνύχτα παιδιά. Και vocals... Υπομονή. Σε νιώθω.
vocals_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μήπως σας βρίσκεται πρόχειρο κανένα κομμάτι σχοινί με καμιά θηλειά στην άκρη; φτιάξε αυτοσχέδιο με κανά καλώδιο..Ο λόγος ? Καληνύχτα παιδιά. Και vocals... Υπομονή. Σε νιώθω. Gute Nacht.Σε τι από όλα με νιώθεις ? Υ.Γ. Tilemaxx επιμένω σε Δανία.
gang Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μήπως σας βρίσκεται πρόχειρο κανένα κομμάτι σχοινί με καμιά θηλειά στην άκρη; Α! για να σου πω... καινούργιο σπίτι άνοιξε ο λούσι σήμερα δεν έχουμε όρεξη να μαζεύουμε αίματα... ΆΝΤΕ ΠΙΑ
Achilles Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 vocals_, όχι για μένα..... για την φουκαριάρα την γυναίκα μου που όταν την έπλασε ο Θεός ήταν δυσκοίλιος. Από ότι βλέπεις συμπάσχω. Τελικά όλα τα θηλυκά την ίδια μλκ στον εγκέφαλο κουβαλάνε...
vocals_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 vocals_, όχι για μένα..... για την φουκαριάρα την γυναίκα μου που όταν την έπλασε ο Θεός ήταν δυσκοίλιος. Από ότι βλέπεις συμπάσχω. Τελικά όλα τα θηλυκά την ίδια μλκ στον εγκέφαλο κουβαλάνε... Ωχ ωχ.Καποιουνού τα balls πρήχτηκαν από γυναίκα..
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως φέτος έζησα 9 μήνες καλοκαίρι. Το ίδιο και εγώ...
vocals_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Είναι εκείνες οι μέρες του μήνα... Έλα cool.Aπλά προσπάθα να την ηρεμείς και να σαι καλός μαζί της.Όσο γίνεται.. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας.. σε περίοδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.