dante14023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Πήγα για ένα κλασικό Σαλονικιότικο καφέ, είχα αφήσει το ΟΟΤ στην σελίδα 3 αν θυμάμαι καλά και το βρήκα στην 15, ε μια απλή των τριών την άξιζε καλα εισαι!! εγω που επεστρεψα μετα απο διαβασμα και ειδα ολοκαινουργιο oot και 17 σελιδες ηδη?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εννοώ απο που το έκανε εισαγωγή. Νομίζω εννοούσε για εισαγωγής. το ξέρω, απλά είναι συνήθεια όταν ακού την ερώτηση "από που?" να απαντάω "από την Σουηδία" hint, κάντε αναζήτηση "Σουηδοί από την Σουηδία" και θα καταλάβετε γιατί
μοσκίτω Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Αποφάσισα να αλλάξω νικ και να καταργήσω το άλλο και με πιάνουν φαλλικά σύνδρομα.
liopyr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Για ποιο λόγο αποφάσισες να το κάνεις όλο αυτό; Έχεις μερικά δευτερόλεπτα χρόνο να απαντήσεις. (μόλις σε πάρει χαμπάρι ο thresh θα σε κάνει report για double account).
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Αποφάσισα να αλλάξω νικ και να καταργήσω το άλλο και με πιάνουν φαλλικά σύνδρομα. every woman need a change....Βan HER FOR DOULE ACCOUNT! αντε με γειες το νεο oot!
μοσκίτω Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Για ποιο λόγο αποφάσισες να το κάνεις όλο αυτό; Έχεις μερικά δευτερόλεπτα χρόνο να απαντήσεις. (μόλις σε πάρει χαμπάρι ο thresh θα σε κάνει report για double account). Έστειλα pm στον Χαλ να σβήσει τον άλλο =ρ
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ας αμπελοφιλοσοφίσουμε λίγο... αν θέλατε να οργανώσετε τις φωτο σας, οι οποίες είναι οι οικογενειακές, προσωπικές κτλ όχι από ιντερνετ και τέτοια... πως θα το κάνατε; 1) ανά είδος και στην συνέχεια ανά χρονιά 2) ανά χρονιά και έπειτα ανά είδος 3) κάτι άλλο που δεν μου έρχεται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Έστειλα pm στον Χαλ να σβήσει τον άλλο =ρ εννοείς να φάει ban
μοσκίτω Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 εννοείς να φάει ban Ναι.Αυτό.Απωθημένα με τα μπαν ε; Χουχ.
teo64x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ας αμπελοφιλοσοφίσουμε λίγο... αν θέλατε να οργανώσετε τις φωτο σας, οι οποίες είναι οι οικογενειακές, προσωπικές κτλ όχι από ιντερνετ και τέτοια... πως θα το κάνατε; 1) ανά είδος και στην συνέχεια ανά χρονιά 2) ανά χρονιά και έπειτα ανά είδος 3) κάτι άλλο που δεν μου έρχεται Χύμα και με tags. Έχω, πλέον, πειστεί πως αυτή είναι η ιδανική μέθοδος ταξινόμησης για τα πάντα.
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Χύμα και με tags. Έχω, πλέον, πειστεί πως αυτή είναι η ιδανική μέθοδος ταξινόμησης για τα πάντα. Καλά και tags θα μπούνε... αλλά καταλήγω στο είδος-> χρονιά σαν πιο σωστό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ναι.Αυτό.Απωθημένα με τα μπαν ε; Χουχ. bring forth the banhammer! (οεο)
angmar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ας αμπελοφιλοσοφίσουμε λίγο... αν θέλατε να οργανώσετε τις φωτο σας, οι οποίες είναι οι οικογενειακές, προσωπικές κτλ όχι από ιντερνετ και τέτοια... πως θα το κάνατε; 1) ανά είδος και στην συνέχεια ανά χρονιά 2) ανά χρονιά και έπειτα ανά είδος 3) κάτι άλλο που δεν μου έρχεται Περίσταση (διακοπές, συναυλία, ξύδια&μύδια) - Ημερομηνία - Έτος. Όταν δε βαριέμαι έτσι τα κάνω και μετά ως δια μαγείας τα βρίσκω.
dante14023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καλά και tags θα μπούνε... αλλά καταλήγω στο είδος-> χρονιά σαν πιο σωστό +1 αυτό θα σου πρότεινα κι εγώ. Σιδερένιος κιόλας, μιας και τι θυμήθηκα.
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Περίσταση (διακοπές, συναυλία, ξύδια&μύδια) - Ημερομηνία - Έτος. Όταν δε βαριέμαι έτσι τα κάνω και μετά ως δια μαγείας τα βρίσκω. yeap... και εγώ εκεί καταλήγω και το ξεκινάω σιγά- σιγά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.