Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βαρετή ευθεία ε?

Οτι είναι βαρετή είναι αλήθεια, αλλα σε σύγκριση με τους δρόμους που είχα οδηγήσει, κυρίως την Πατρών-Κορίνθου. Έμεινα ΜΑΛΑΚΑΣ απο τον δρόμο, τελευταία φορά που είχα περάσει ήταν στην μέση τα έργα....:P

Το πιο γαμάτο όμως ήταν το πέρασμα απο Μπράλο με ομίχλη που δεν έβλεπες Χριστό και με το αυτοκίνητο να έχει χαλάσει το καλοριφέρ:P:p:p:p

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Οτι είναι βαρετή είναι αλήθεια, αλλα σε σύγκριση με τους δρόμους που είχα οδηγήσει, κυρίως την Πατρών-Κορίνθου. Έμεινα ΜΑΛΑΚΑΣ απο τον δρόμο, τελευταία φορά που είχα περάσει ήταν στην μέση τα έργα....:P

Το πιο γαμάτο όμως ήταν το πέρασμα απο Μπράλο με ομίχλη που δεν έβλεπες Χριστό και με το αυτοκίνητο να έχει χαλάσει το καλοριφέρ:P:p:p:p

Τι αυτοκίνητο έχεις?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:04 ----------

1 πόστ ανά 2 λεπτά στο νέο ΟΟΤ, με αυτό το ρυθμό σε 3 μηνάκια το χουμε σκίσει το παλιό...

Τι έκατσες και υπολόγισες ρε πόστη :lol:

Δημοσ.
Ναί εισαγωγή το 2006 :P:p:p πλήρωσα 183€ μόνο για τέλη και είναι '94.

Ενδιαφέρονταν και ένας γνωστός μου για ένα τέτοιο πέρσυ, αλλά τον φρέναραν τα τέλη.

Δημοσ.
Τι έκατσες και υπολόγισες ρε πόστη :lol:

Πήγα για ένα κλασικό Σαλονικιότικο καφέ, είχα αφήσει το ΟΟΤ στην σελίδα 3 αν θυμάμαι καλά και το βρήκα στην 15, ε μια απλή των τριών την άξιζε :P

Δημοσ.
Πήγα για ένα κλασικό Σαλονικιότικο καφέ, είχα αφήσει το ΟΟΤ στην σελίδα 3 αν θυμάμαι καλά και το βρήκα στην 15, ε μια απλή των τριών την άξιζε :P

Που να πήγαινες και για φαι, φαντάσου που θα το εβρισκες :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλό αμαξάκι. Απο Γερμανία φαντάζομαι ε?

nope από την Σουηδία, όπως και οι Σουηδοί :P (sorry δεν άντεξα αυτόματος μηχανισμός :o )

Δημοσ.
Ενδιαφέρονταν και ένας γνωστός μου για ένα τέτοιο πέρσυ, αλλά τον φρέναραν τα τέλη.

Παρά τα χρόνια του δεν έχω ούτε ένα παράπονο, μόνο τώρα που μάλλον χάλασε μια βαλβίδα και δεν ανάβει καλοριφέρ γαμήθηκε λίγο.:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:19 ----------

nope από την Σουηδία, όπως και οι Σουηδοί :P (sorry δεν άντεξα αυτόματος μηχανισμός :o )

Νομίζω εννοούσε για εισαγωγής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...