Προς το περιεχόμενο

Απορια για HTC TD2

Monster15184

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Αν θελησεις να πας πισω στο μανιλα απλα κανεις απεγκατασταση του spb ή υπαρχει τροπος να πηγαινεις απο το ενα home screen στο αλλο. Αν και δεν το προτεινω το δευτερο διοτι φορτωνει πολυ την συσκευη, καλυτερα να αποφασισεις πιο σε εξυπηρετει περισσοτερο.

• Moderators
Δημοσ.

Υπαρχει ενα προγραμματακι που λεγεται spb mobile shell switcher (ή καπως ετσι, δεν ειμαι σε υπολογιστη για να το βρω ακριβως), το οποιο κανει αυτην την δουλεια, σε παει απο το ενα shell στο αλλο. Αλλα δεν υπαρχει νοημα να κανεις αυτο κατα την γνωμη μου. Μπλεκεσαι και φορτωνεις την συσκευη χωρις λογο.

Επισης αλλος τροπος ειναι να εγκαταστησεις το προγραμμα second today το οποιο ειναι κατα καποιον τροπο σαν το κλασικο windows mobile home screen, και να κανεις map τα softkeys να σε πηγαινουν απο το μανιλα στο spb. Aκομα χειροτερη εναλλακτικη καθως ετσι εχεις 3 home screens.

Δοκιμασε μονο το spb, ειναι τοσο παραμετροποιησιμο αν ασχοληθεις που δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε εξυπηρετησει. Προσωπικα οσες φορες εχω πει να δωσω στο μανιλα δευτερη (και τριτη, και τεταρτη λολ) ευκαιρια ηταν χασιμο χρονου. Πολλοι βεβαια δεν θελουν καν να το βλεπουν το mobile shell, γουστα ειναι αυτα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...