Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
καμιά σχέση. το cnn παραποίησε την έννοια του ολογράμματος. αυτό που έδειξαν είναι 3-Δ ζωντανή εικόνα, το "ολογραμμα" δεν το έβλεπαν στο studio.

ακριβώς, κοινώς τπτ σπουδαίο...

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλα δεν πειραζει. Εσυ μεινε με την ασπρομαυρη τηλεοραση .και ασε τα 240Hz και oled Για εμας.

φυσικα παρε εσυ πρωτος πρωτος να τους κανεις αποσβεση για να μπορεσω εγω να τα παρω στην πραγματικη τους αξια:P

Δημοσ.

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα δορυφορικά κανάλια, γιατί η ελληνική τηλεόραση και ψηφιακή να γίνει πάλι για τα σκουπίδια είναι.

www.futurehouse.gr

Future Homes Get Smarter

• Super Moderators
Δημοσ.

προτιμώ να δω άμεσα digital 16:9 720p ελληνικά κανάλια (ναι ακόμα και για το ρετιρέ) παρά 3D...

Δημοσ.

Όχι δε δουλεύει αυτό το βίντεο με τα γυαλιά των... "σινεμάδων".

Για να το δεις αυτό θέλεις γυαλιά blue- magenta...ή red-cyan... ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Έχω γυαλιά 3D από το avatar. Υπάρχει κανένα βίντεο στο web να δω αν δουλεύουν?

Θελει και οθονη 120hz για να δεις με αυτα τα γυαλια ;)

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση αν μου επιτρεπεται. τι διαφορετικο προσφερουν οι τρισδιαστατες αυτες τηλεορασεις απο τις καινουργιες.; δηλαδη εφοσον θα συνεχιζουμε να φοραμε ειδικα γυαλια. και τωρα στην τηλεοραση μας φοραμε τα γυαλια και βλεπουμε σε 3 διαστασεις το μπεογουλφ,ταξιδι στο κεντρο της γης. τι ακριβως αλλαζει σε αυτες; δε θα αλλοιωνονται τα χρωματα με τα γυαλια; αυτη θα ειναι η διαφορα;

Δημοσ.
παιδια μια ερωτηση αν μου επιτρεπεται. τι διαφορετικο προσφερουν οι τρισδιαστατες αυτες τηλεορασεις απο τις καινουργιες.; δηλαδη εφοσον θα συνεχιζουμε να φοραμε ειδικα γυαλια. και τωρα στην τηλεοραση μας φοραμε τα γυαλια και βλεπουμε σε 3 διαστασεις το μπεογουλφ,ταξιδι στο κεντρο της γης. τι ακριβως αλλαζει σε αυτες; δε θα αλλοιωνονται τα χρωματα με τα γυαλια; αυτη θα ειναι η διαφορα;

Ακριβώς + το ότι το content θα είναι σε HD

Για να πάρεις μια ιδέα πάνε δες το avatar στο cinema :P

Δημοσ.
Αν έφτιαχναν και κανάλι με 3D τσόντες εγώ θα πλήρωνα όσο όσο πάντως:P

Το ελα να δεις θα γινει με τετοια αμα ισχυσει το 3D.Αυτο λυπαμαι πιο πολυ.

Ηδη τα μικρα παιδια βλεπουν απο το πρωι τα μπαλκονια της Μενεγακης,το μεσημερι τα upskirt της Σκορδα και το απογευμα τα κωλαraκια του ΣΤΑΡ.E μετα τη Πετρουλα το βραδακυ πριν παν για υπνο βλεπουν εκει και κανα εργο ποιοτικο με 5 στις 10 σκηνες πανω στο κρεβατι.

Δε παμε καλα,καθολου καλα!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...