stavros34 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια εχω αυτον τον δισκο.... προσπαθησα να τον φορμαρω και να σβησω οτι ειχε μεσα ο δισκος με το απλο φορματ των windows.οταν τελειωσε δεν μου αναγνωριζε τον δισκο με σκοπο μου να τον χρισιμοποιεισω για τα αρχεια μου. εγκατεστησα το paragon partition manager και το προγραμμα βρηκε τον εξωτερικο. πηγα να κανω νεο partition και στην διαδικασια της δημιουργιας μου εμφανισε προβλημα λεγοντας μου οτι ο δισκος δεν περιεχει ουτε αρχη ουτε τελος sectors και αλλα τετοια. τι να κανω για να σχεδιασω ξανα τον δισκο απο την αρχη?υπαρχει κανενα προγραμμα σχεδιασης των sectors και οτι αλλο χρειαστει?
caution Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Από τo admin tools/disk managment δεν κάνει partition;
washcloud Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 LLFTool πρώτα για filling with zeros, και μετά δοκιμή για δημιουργία συστήματος αρχείων ( = "φορμάτ"). Παίζει ο δίσκος να την έχει μπουλέψει εν τω μεταξύ ε (γι' αυτό και δεν μπορεί και να ολοκληρωθεί η δημιουργία fs). Κάπου σκαλώνει, και μόνο με zeros filling θα ξεκαθαρίσει ό,τι είναι να ξεκαθαρίσει.
mindtrapper Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=303&sid=34&lang=en Δοκίμασε με αυτό, αν και δεν έχω ιδέα αν είναι αυτό που θες.
stavros34 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 LLFTool πρώτα για filling with zeros, και μετά δοκιμή για δημιουργία συστήματος αρχείων ( = "φορμάτ"). Παίζει ο δίσκος να την έχει μπουλέψει εν τω μεταξύ ε (γι' αυτό και δεν μπορεί και να ολοκληρωθεί η δημιουργία fs). Κάπου σκαλώνει, και μόνο με zeros filling θα ξεκαθαρίσει ό,τι είναι να ξεκαθαρίσει. οκ εγινε με filling with zeros μαλλον αυτό εφταιγε... μετα τον εβλεπε κανονικα και εκανα κανονικοτατα partition... thanks a lot
washcloud Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Aν είναι να έχεις αναντικατάστατα δεδομένα μέσα, να τον έχεις υπό επιτήρηση τον δίσκο, γιατί μπορεί αυτό το κολληματάκι να ήταν από "τυχαίο", έως να τραβάει κάποιο ζόρι (και ακόμα "χειρότερα" να τραβήξει ακόμη μεγαλύτερο ζόρι στο σχετικά άμεσο μέλλον). Μη ξαναπάθει ας πούμε τα ίδια, κι έχεις αρχεία μέσα, και κολλάνε και τα recovery προγράμματα μετά. Το λέω γιατί μου 'χει τύχει ακριβώς αυτό : Ο δίσκος ξανασυνήρθε μετά από ένα ακόμη write zeros, τα recovery όμως κολλάγανε πριν απ' αυτό. Ευτυχώς τα σημαντικά αρχεία τα είχα κι αλλού. Τρέξε και το διαγνωστικό της εταιρίας του (σε φουλ scan mode) να δεις τί λέει. To ότι κατάφερε να φτιαχτεί file system, μη σε εφυσηχάζει. Μια κατοστή MB είναι άλλωστε, μόνο. Και αν είναι εντός εγγύησης, προσπάθα να τον πουσάρεις γι' αλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.