mylo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 παιδια 2 ερωτησουλες ηθελα να κανω σχετικα με το facebook. πρωτον, αν κανω απενεργοποιηση του λογαριασμου μου μπορω να τον ξαναενεργοποιησω στο μελλον χωρις να εχω χασει τους φιλους?επισης οσο θα ειναι απενεργοποιημενο στους φιλους μου τι θα φαινετε? δευτερον, μπορω να διαγραψω εντελος τον λογαριασμο μου?σαν να μην τον εκανα ποτε.να σβηστουν φωτογραφιες και ολα τα σχετικα?
darklordvader77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 1ο:Ναι. επισης στους φιλους σου δε θα φαινεσαι. 2ο:οχι..δε θα φαινεσαι αλλα θα χει κρατησει τα στοιχεια σου/φωτο,κτλ το Facebook.
random Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Με άλλα λόγια, θα είσαι παντοτινά "σκλάβος" τους. Άλλη μια μπαταρία στο Μάτριξ τους. και όταν, μετά 10-20 χρόνια, βάλεις υποψηφιότητα για βουλευτής/Γ.Γ υπουργείου/δήμαρχος/CEO της Intel... ο "σβησμένος" φακελός σου θα ανασυρθεί απο το Recycle Bin των Δυνάμεων του Παρασκηνίου, και τότε.... η συνέχεια επι της οθόνης
mylo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 να υποθεσω το οτι δεν γινεται οριστικη διαγραφη το γραφει καπου στους ορους αλλα επιδη ποτε κανεις δεν τους διαβαζει, συμφωνισαμε...
Ethnikos14 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 να υποθεσω το οτι δεν γινεται οριστικη διαγραφη το γραφει καπου στους ορους αλλα επιδη ποτε κανεις δεν τους διαβαζει, συμφωνισαμε... Έτσι!!!
nicker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί να σβήσει όλες τις φωτογραφίες όλα τα στοιχεία όλους τους φίλους και να αλλάξει όνομα και επίθετο και μετά είναι σαν να μην το κανε ποτέ! Μικρο το κακό...
morgy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εσύ τις φωτογραφίες μπορείς να της σβήσεις αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν σβήνονται οριστικά, απλά αφαιρούνται από το προφίλ σου. Όλα τα αρχεία παραμένουν στις βάσεις του FB. Όνομα και επίθετο ναι μπορείς να αλλάξεις. Αυτό που με έχει τσαντίσει τελευταία είναι με τις νέες ρυθμίσεις δε μπορώ να παραμένω "κρυμμένη" όπως ήμουν τόσο καιρό. Οι "φίλοι των φίλων" μου μπορούν πλέον να με βρουν και να μου στείλουν friend request. (ενώ πριν και το nick μου να έγραφαν δεν θα με έβρισκαν ποτέ).
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εσύ τις φωτογραφίες μπορείς να της σβήσεις αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν σβήνονται οριστικά, απλά αφαιρούνται από το προφίλ σου. Όλα τα αρχεία παραμένουν στις βάσεις του FB. Όνομα και επίθετο ναι μπορείς να αλλάξεις. Αυτό που με έχει τσαντίσει τελευταία είναι με τις νέες ρυθμίσεις δε μπορώ να παραμένω "κρυμμένη" όπως ήμουν τόσο καιρό. Οι "φίλοι των φίλων" μου μπορούν πλέον να με βρουν και να μου στείλουν friend request. (ενώ πριν και το nick μου να έγραφαν δεν θα με έβρισκαν ποτέ). Οντως πολυ εκνευριστικο αυτο. Εχει βρεθει καμια λυση? Γιατι και εγω εκει που ημουν εντελως incognito στο FB ξαφνικα αρχισα να λαμβανω αιτηματα φιλιας και τελευταια συνειδητοποιησα το γιατι!
apd453 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Οντως πολυ εκνευριστικο αυτο. Εχει βρεθει καμια λυση? Γιατι και εγω εκει που ημουν εντελως incognito στο FB ξαφνικα αρχισα να λαμβανω αιτηματα φιλιας και τελευταια συνειδητοποιησα το γιατι! incognito στο facebook:lol::lol:. Καλή ατάκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.