dimpoll Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κανείς ιδέα πώς μπορώ να προμηθευτώ software IGO-8 ή IGO-9 με χάρτη ελλάδας. Τον ψάχνω πάνω από 2 χρόνια αλλά το μόνο που βρίσκω έχει κόστος πάνω από 100 ευρώ. Κανένας άλλος χάρτης δεν είναι συμβατός. Αν γνωρίζει κάποιος ακόμη και για σπασμένο χάρτη, ή για free download please help!!!
dimpoll Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Έχεις δίκιο. Μπέρδεψα την αναβαθμισμένη έκδοση του 8.. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Διαβασε καλυτερα του κανονες του forum για παρανομο λογισμικο.
dimpoll Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Φίλε μου, δεν έχω κόλλημα με το να αγοράσω νόμιμο λογισμικό! Αυτό που ρωτάω είναι εάν όντως το να αγοράσεις το igo - 8 με τον χάρτη της ελλάδα νόμιμα κοστίζει πιο ακριβά από το να αγοράσεις το ίδιο λογισμικό με συσκευή gps! Μου φάνηκε κουφό και για αυτό θέλω να μάθω εάν όντως ισχύει. p.s. έχω βρει μόνο ένα κατάστημα που πουλάει λογισμικό igo.
kostpap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κανείς ιδέα πώς μπορώ να προμηθευτώ software IGO-8 ή IGO-9 με χάρτη ελλάδας.Τον ψάχνω πάνω από 2 χρόνια αλλά το μόνο που βρίσκω έχει κόστος πάνω από 100 ευρώ. Κανένας άλλος χάρτης δεν είναι συμβατός. Αν γνωρίζει κάποιος ακόμη και για σπασμένο χάρτη, ή για free download please help!!! Έχεις Pocket PC (windows mobile) ή PNA (windows CE);
dimpoll Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Έχεις Pocket PC (windows mobile) ή PNA (windows CE); windows CE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.