Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα τηλεόρασης. Έχω ήχο, όχι όμως εικόνα

aegis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους και χρόνια πολλά! Πρόσφατα αγόρασα μια κάρτα τηλεόρασης, συγκεκριμένα την GIGABYTE GT-P5100 ANALOG PCI TV TUNER.

Το λειτουργικό μου είναι τα Windows7 64bit professional. Μετά την εγκατάσταση των τελευταίων driver από το site της εταιρίας τα windows αναγνωρίζουν την κάρτα κανονικά(τουλάχιστον στον device manager). Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να χρησιμοποιήσω το windows media center ή το cyberlink powercinema έχω ήχο αλλά δεν έχω εικόνα... Η κάρτα δουλεύει κανονικά σε Windows XP 32bit... άρα κάτι κάνω λάθος... Στο internet όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι, κάπου διάβασα ότι μπορεί να λείπει κάποιος codec, καμμιά ιδέα?

-νίκος

Δημοσ.

Κοίτα δεν έχω δουλέψει την κάρτα στα 7, αλλά έχω την ίδια στο htpc στα vista και παίζω με intervideo software encoder. Απ' όσο ξέρω τα 7 εχουν δικό τους software encoder της Microsoft. Θα έπρεπε να δουλεύει με αυτόν. Aπό την άλλη και η Cyberlink εγκαθιστά encoder οπότε είναι πιθανό εκεί να είναι το πρόβλημα αφού στα XP (που δεν έχουν encoder) παίζει. Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις όλο το Cyberlink και να παίξεις με media center να δεις.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι αυτό για να βάλεις το microsoft Mpeg2 encoder να παίζει στην τηλεόραση αντί κάποιου άλλου που ίσως να προηγείται, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρω τι τρέχει αν πάει κάτι στραβά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...