Προς το περιεχόμενο

Power PC Σοβαρες προτασεις! (editor)

nickpapas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολες οι 1156/p55 σατα3/usb3/sli-crossfire εννοεις!

γιατι οι 1366/χ58 αν και ακριβωτερες κατεχουν τα πρωτεια σε χαρακτηριστικα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:51 ----------

υποψιν οτι ειτε με ενσωματωμενη λειτουργια σατα3/usb3 ειτε με controler κουμπωμενο , μια μητρικη 1156 παλι θα θυσιασει 8 lanes

Δημοσ.

Κοίτα οι 1156 έχουν ένα θεματάκι γενικά με το cf/sli αλλά δεν νομίζω να έχει να κάνει με το sata3 αυτό.Για το sata3 πρέπει να χάνεις το x16 σε όλες μου φαίνεται.Αν και δεν νομίζω να είναι και τίποτε τρομερές διαφορές μεταξύ x8 και χ16

Είπα και πάνω για μητρική δεν το έψαξα καθόλου.Την πρώτη που βρήκα με sataIII έβαλα για να μην πάνε τελείως χαμένα τα λεφτά για το raid.

Δημοσ.
απορια...

με σατα 3 ενεργοποιημενο σε μητρικη με 1156 σοκετ θα του κοψει την pci e απο 16 σε 8 σωστα?

Ναι, αλλά μάλλον ούτε που θα αντιληφθείς την διαφορά.

Ακόμα και σε gaming καταστάσεις.

Δημοσ.
Καλά ρε παιδιά με budjet 1400 ευρώ βάζετε 5770?????

Ενώ χωράει κάλλιστα μια 5850 που είναι κλάσεις ανώτερη (έστω και απο multirama στα 220 ευρά και συμφέρει).

Και ας λέει ο topic starter οτι δεν τον ενδιαφέρουν τα games, κάπου θα χρειαστεί δεν πάει χαμένη και την δουλειά του θα κάνει καλύτερα σε βάθος χρόνου. ;)

Και φυσικά τσάμπα τόσα λεφτά για μητρική. Με πολύ λιγότερα πέρνεις εξίσου καλή.

+1 mobo του liopyr λοιπόν.

Eπίσης καλός ο WD αλλά πολύ ακριβός, τσάμπα λεφτά ....ι.

Θα έβαζα 2 απο αυτούς και δεν θα καταλάβει καμμία διαφορά :

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Seagate-Sata-Ii-1-Tb-32Mb-7200-12-ST31000528AS.htm

Μνήμες ok.

Επίσης προσωπικά θα κοίταγα σε s1156 και i7 860. (Γούστα αυτά τεσπα)

Τέλος δεν συνιστώ με τίποτα αγορά GTX 260 τη σήμερον. Τσάμπα λεφτά / επιδόσεις / κατανάλωση κλπ.

To mobo το προτεινα για τις πολλες θυρες sata γιατι αν βαλει αυτο που λεει ο liopyr θα του μεινει 1 κενη θυρα μονο μετα τους 4 σκληρους που ζηταει και το dvd.Οσο για τη 260GTX ειπα για το CUDA που αν το χρησιμοποιει εχει τεραστια διαφορα...Επισης η 260 με softmod μπορει να γινει και quadro...Για το 1156,με τοσο λεφτα δεν πας σε "κομμενο" chipset...Sata 3,USB 3,με δυο controler ειναι οκ οταν το κρινει αυτος.Για τους σκληρους δεν θα κανει τσιγκουνιες αφου προκειτε για επαγγελματικο pc...Τελος για τον OCZ τα παιδια που τον εχουν ξερουν καλυτερα...Δεν νομιζω ομως να ειναι τοσο fail επιλογη ο postville...

φιλικα

Δημοσ.
.Δεν νομιζω ομως να ειναι τοσο fail επιλογη ο postville...

φιλικα

Φίλε δεν νομίζω να είπα fail την επιλογή των 2 postville - την εγκρίνω και επαυξάνω μάλιστα - αλλά των 2wd που παρέθεσες καθώς και οι seagate θα κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά με πολύ λιγότερα λεφτα.

Το να λέει κάποιος ότι διαθέτει 1600-1700 ευρω δεν σημαίνει οτι ξοδευοντας όλο το ποσό θα καλυφθεί απόλυτα... ;)

Επίσης έγω προσωπικά έχω άλλη γνώμη για το s1156 και τον i7 860, άλλα όπως είπα και στο προηγούμενο πόστ μου, γούστα είναι αυτά.

Διαφορά πάντως είτε πάρει την μία σύνθεση είτε την άλλη δεν θα δεί. Την δουλειά του θα την κάνει με το παραπάνω.

Επισης σε τέτοιο budjet η 5850 είναι τουλάχιστον απαραίτητη αν όχι αναγκαία ειδικά συγκριτικά με την 5770.

Φιλικά πάντα βέβαια. :-)

Δημοσ.

Επειδη το pc ειναι για επαγγελματικη χρηση και ο περιορισμος του ts ειναι τα 150 για την καρτα γραφικων ετσι επελεξα την 5770...

Δημοσ.
Δεν νομιζω ομως να ειναι τοσο fail επιλογη ο postville...

φιλικα

Τι fail;καθόλου fail απλά οι άλλοι κερδίζουν πάρα πολύ και το είπα μιας και μιλάμε για pc 1,6κ χωρίς κουτί και τροφοδοτικό.Εννοείται ότι μια χαρά είναι και οι 2 postville.Και ο ένας μια χαρά είναι.

Δημοσ.

αυτο το ψαχνω και εγω εδω και μερες αλλα δε μπορω να βγαλω ακρη ...

θα ειμαι κριμα να παρει καποιος μια απο τις 3 μητρικες με 5870 και να του παιζει σε 8x ... ( και ενας απο αυτους θα ειμαι και εγω )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...