giorgos_k Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πολύ καλό, το παρέλαβα σήμερα. Αν δεν είχα πρόβλημα χώρου(και δεν είχα πληρώσει 80€ το ασύρματο της Apple:X) θα το κρατούσα σίγουρα. Ταιριάζει καταπληκτικά με τον iMac, και έχει αίσθηση πανομοιότυπη με αυτή των Apple στην πληκτρολόγηση. Και αρκετά στιβαρή κατασκευή. Σίγουρα άξιζε τα 59€, πόσο μάλλον τα 18 €..
triggerman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Παιδια μηπως μπορει καποιος να εξηγησει τι πρεπει να κανουμε για να το παρουμε στην τιμη των 18ευρω ή εχει τελειωσει αυτη η προσφορα?Ευχαριστω
giorgos_k Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Να και το link για το πληκτρολογιο: http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=77f1528s964stj031vey 2 σελίδες πίσω
greatst Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Το παρέλαβα σήμερα: κομψό, εργονομικό, καλή αγορά! Ερώτημα: Πώς μπορούμε από το πληκτρολόγιο να βάλουμε τον υπολογιστή για "ύπνο"; Ο συνδυασμός Option+Command+Eject δεν λειτουργεί για εμένα! ---------- Προσθήκη στις 19:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:33 ---------- ... Δε μου δείχνει τπτ το cd. Είναι τυχαίο ή επειδή είναι για MAC OS? ... Πάντως σε Mac το δισκάκι λειτουργεί κανονικά
alexpeykh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Αυτο που δε μπορω να καταλαβω παντως με το eshop ειναι το εξης. Eχω κανει παραγγελια στις 13/1 ,οταν ηταν διαθεσιμο σε 3 καταστηματα ,αλλα οχι σε αυτο που ηθελα να το παραλαβω ,μου ειπαν οτι περιμενουν καινουρια παραλαβη την αλλη εβδομαδα ,το site τους γραφει οτι θα φερουν αλλα κομματια στις 22/1 αλλα στη διαθεσιμοτητα αναγραφουν οτι χειαζεται μονο 1-2 εργασιμες μερες .Τελικα τι ισχυει απο ολα αυτα ?
weirdo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 παιδιά γιατί μπορεί να μου παγώνει στιγμές ?
greatst Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Εάν δεν το έχεις μακριά ή εάν δεν υπάρχουν Η/Μ παρεμβολές κλπ, το λογικότερο (και ... απλούστερο) είναι να δοκιμάσεις άλλες μπαταρίες (ειδικά εάν σου δείχνει κάτι τέτοιο στο μενού Apple ---> System Preferences... ---> Other ---> Logitech Control Center).
alexpeykh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μαλλον τιποτα ακομα γιατι αλλιως καποιος θα ειχε απαντησει .
greatst Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 παιδιά με το f-lock τι γίνετε ? Τι ακριβώς εννοείς; Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα το ερώτημα σου!
weirdo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 εννοώ πως με alt+f4 κανονικά κλείνει το εκαθοστε παράθυρο, στο συγκεκριμένο πληκτρολόγιο γίνετε μονο αν πατάς ταυτόχρονα το fn, υπάρχει τρόπος να μένει μόνιμα ενεργοποιημένο το fn ?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 αν εισαι σε mac os x,υπάρχει...σε windows που αναφέρεσε εσύ, μάλλον όχι...
greatst Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 εννοώ πως με alt+f4 κανονικά κλείνει το εκαθοστε παράθυρο, στο συγκεκριμένο πληκτρολόγιο γίνετε μονο αν πατάς ταυτόχρονα το fn, υπάρχει τρόπος να μένει μόνιμα ενεργοποιημένο το fn ? Προφανώς αναφέρεσαι στο λειτουργικό σύστημα των Windows?
daffy_parasite Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 εχω ενα vaio fw51mf με win 7 και εχω ενα τεραστιο προβλημα. το πληκτρο fn για καποιο λογο ειναι μονιμα ενεργοποιημενο και δεν ξερω τι να κανω να το απενεργοποιησω. παρακαλω απαντηστε γιατι μου δημιουργει τεραστιο προβλημα και δεν μπορω να συνεχισω τις εργασιες μου στο pc. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.