Προς το περιεχόμενο

logitech dinovo edge mac πληκτρολόγιο

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νομίζω πως όχι, δεν έχει καμία άλλη διαφορά.

Κατάλαβα! Ευχαριστώ! :-)

Επιπλέον τα πλήκτρα F1 μέχρι F19 αναγράφουν τις λειτουργίες όπως στο κανονικό πληκτρολόγιο της apple, και υπάρχει και το eject button.

Χμ... Ενδιαφέρον, ειδικά για το πλήκτρο eject! :-)

...

@greatst αν υοπάρχει ακόμη, πάρ'το. Ασύρματο για Mac σε αυτήν την τιμή και με αυτήν την ποιότητα μάλλον θα αργήσουμε να ξαναδούμε. Αν δεν είχα παραγγήλει ήδη τοπ S530 επειδή χρειάζομαι και ποντίκι, θα το'παιρνα σίγουρα. Αυτό είναι πραγματική προσφορά.

Σαν να μην έχεις άδικο!

Ok! Έφυγε η παραγγελία! Λογικά αύριο θα είναι εδώ! :-)

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όποιος το πάρει πρώτος και έχει windows ας δοκιμάσει να μας πει εάν δουλεύουν τα page up,page down, insert, home,end κτλ

Δημοσ.
όποιος το πάρει πρώτος και έχει windows ας δοκιμάσει να μας πει εάν δουλεύουν τα page up,page down, insert, home,end κτλ

Εγώ το πήρα για WinXP σε PC και είναι μια χαρά είναι. Χωρίς να βάλω drivers δουλεύουν όλα τα πλήκτρα. Με τους drivers έχω ένα θέμα. Δε μου δείχνει τπτ το cd. Είναι τυχαίο ή επειδή είναι για MAC OS? Έχει κανείς link για drivers XP για PC?

Κατα τ άλλα κάποιες παρατηρήσεις που πιθανόν σας ενδιαφέρουν:

1) Δεν έχει ελληνικά γράμματα πάνω και τα σύμβολα είναι του mac (προφανώς) δλδ αντί για page up/down, home/end και 1-2 άλλα έχει άλλα σύμβολα αλλά συνηθίζονται.

2) Δεν ρυθμίζεται σε ύψος (ποδαράκια πίσω) αλλά μου φαίνεται σε καλό 'υψος

3) Το Alt με το windows (ή command εδώ) πλήκτρο είναι ανάποδα αποτι στα win (μάλλον σε όλα τα mac).

4) Έχει μεγάλο Enter (πιάνει 2 σειρες σε ανάποδο Γ) και όχι όπως στη φωτο του e-shop.

5) Η σειρά με τα F πλήκτρα είναι κολλητά με αυτή των αριθμών.

Δημοσ.

Κατέβασα το setpoint απο εδώ http://www.logitech.com/index.cfm/433/3027&osid=1&cl=roeu,en?osid=13&selectedFile=0 και παίζει μια χαρά σε 7 χ64

Βέβαια μόνο το ποντίκι μπορείς να ρυθμίσεις(μιλάω για το s530 αλλά φαντάζομαι είναι το ίδιο)

Δημοσ.

Το απόγευμα το παρέλαβα απο το e-shop για χρήση σε mac.Η αίσθηση της πληκτρολόγησης είναι εξαιρετική, απο τις κορυφαίες που έχω δοκιμάσει, το λέει αυτό ένας που έχει τρελλό κόλλημα με τα πληκτρολόγια και έχει αλλάξει αρκετά.

Η διαφορά απο το παρεχόμενο πληκτρολόγιο του mac που το είχα ψιλοσυνηθίσει είναι η αλήθεια, είναι τεράστια.

Χτυπήστε το άφοβα.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν το θεωρώ καλύτερο πληκτρολόγιο από αυτό των Mac το οποίο είναι πιο ποιοτικό και έχει ελαφρός καλύτερη αίσθηση στα πλήκτρα.

Δημοσ.
Εγώ το πήρα για WinXP σε PC και είναι μια χαρά είναι. Χωρίς να βάλω drivers δουλεύουν όλα τα πλήκτρα. Με τους drivers έχω ένα θέμα. Δε μου δείχνει τπτ το cd. Είναι τυχαίο ή επειδή είναι για MAC OS? Έχει κανείς link για drivers XP για PC?

Κατα τ άλλα κάποιες παρατηρήσεις που πιθανόν σας ενδιαφέρουν:

1) Δεν έχει ελληνικά γράμματα πάνω και τα σύμβολα είναι του mac (προφανώς) δλδ αντί για page up/down, home/end και 1-2 άλλα έχει άλλα σύμβολα αλλά συνηθίζονται.

2) Δεν ρυθμίζεται σε ύψος (ποδαράκια πίσω) αλλά μου φαίνεται σε καλό 'υψος

3) Το Alt με το windows (ή command εδώ) πλήκτρο είναι ανάποδα αποτι στα win (μάλλον σε όλα τα mac).

4) Έχει μεγάλο Enter (πιάνει 2 σειρες σε ανάποδο Γ) και όχι όπως στη φωτο του e-shop.

5) Η σειρά με τα F πλήκτρα είναι κολλητά με αυτή των αριθμών.

+1

και γω το πηρα για χρηση σε windows xp..ειχα ηδη πανω το setpoint software της logitech για χρηση με το mx3200 της ιδιας εταιρειας αλλα δεν αναγνωριστηκε απο κει.Καταφερα να το κανω να δουλεψει μονο με τους generic drivers με την επιλογη στο device manager του Generic HID keyboard. Τωρα σας γραφω απο αυτο..Η αισθηση που αφηνει ειναι παρα πολυ καλη + οτι ειναι πολυ ομορφο.Γενικα ψαχνω κ γω drivers για windows

Μερικες παρατηρησεις:

-φυσικα σαν generic keyboard καμια εξελιγμενη λειτουργια δεν δουλευει.σκετο απλο ασυρματο keyboard

-τα windows 7 σε αλλο pc το ειδαν αμεσως...παλι ομως σαν generic.

Γενικα και επειτα απο λιγο ψαξιμο στο νετ, η logitech παρεχει drivers μονο για mac. τα windows το βλεπουν σαν generic. το setpoint δεν το αναγνωριζει..φυσικα ετσι δεν εχω και unified support για ολα τα mouse/keyboard της logitech με ενα receiver.

Και παλι ειναι τοσο ομορφο που για την τιμη της προσφορας του eshop αξιζει.

Δημοσ.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει είναι diNovo Keyboard, Mac® Edition

System Requirements

Mac

Mac OS® X (10.3.9 or later), Windows® 7

USB port

CD-ROM drive

Εάν κάποιος το θέλει αποκλειστικά για Windows χρήση μπορεί να πάρει την έκδοση για Windows.

http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4742&cl=roeu,en

Και να ανοίξει σχετικό θέμα για συζήτηση στο αντίστοιχο forum.

Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά, πήρα κ εγώ δύο (ένα σπίτι & ένα δουλειά) και όντως έχει πάρα πολύ καλή αίσθηση στην πληκτρολόγηση!

Συμφωνώ πάντως στο γεγονός ότι έχει διαφορά στην διάταξη του πληκτρολογίου σε σχέση με αυτό της apple...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...