georgeadams Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ακούγεται ενδιαφέρουσα πρόταση! Το "MAC EDITION" πέρα από το ότι αντί των πλήκτρων Windows και Alt (υποθέτω ότι, από λίγο που βλέπω στη φωτογραφία) θα τα αναγράφει ως Command και Option, πρακτικά έχει καμιά άλλη διαφορά; Δηλαδή, υπάρχει λόγος (πέραν του "αισθητικού" μέρους) να το προτιμήσει κανείς ΕΙΔΙΚΑ για Mac? Το σκέφτομαι για το Mac Mini μου... Νομίζω πως όχι, δεν έχει καμία άλλη διαφορά.
Whiteyez Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ακούγεται ενδιαφέρουσα πρόταση! Το "MAC EDITION" πέρα από το ότι αντί των πλήκτρων Windows και Alt (υποθέτω ότι, από λίγο που βλέπω στη φωτογραφία) θα τα αναγράφει ως Command και Option, πρακτικά έχει καμιά άλλη διαφορά; Δηλαδή, υπάρχει λόγος (πέραν του "αισθητικού" μέρους) να το προτιμήσει κανείς ΕΙΔΙΚΑ για Mac? Το σκέφτομαι για το Mac Mini μου... Επιπλέον τα πλήκτρα F1 μέχρι F19 αναγράφουν τις λειτουργίες όπως στο κανονικό πληκτρολόγιο της apple, και υπάρχει και το eject button.
tempo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 τώρα πάλι το έχουν στο eshop 60ευρώ. τι γίνεται, αν βάλω τον κωδικό προσφοράς που λέει ο φίλος παραπάνω θα πάει στα 19?
giorgos_k Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Το τσίμπησα καιγώ στα 18€ με παραλαβή απο χαλάνδρι, θα κάνει παρέα στο macbooκι! Πάντα τέτοια!
tempo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Το τσίμπησα καιγώ στα 19€ με παραλαβή απο χαλάνδρι, θα κάνει παρέα στο macbooκι! Πάντα τέτοια! παιδιά πως το πέρνετε 19 όταν λέει 60????
giorgos_k Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 18 ήταν, οχι 19, έγραψα λάθος. Εμένα μου είχε έρθει mail με την προσφορά, και στο checkout έγραφε στο πεδίο Κουπόνι Προσφοράς(κάπως ετσι το λεει) τον κωδικό που λεει πιο πάνω ο georgeadams
dimitrisbd87 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ξέρει κανείς ρε παιδιά τι γίνεται με τα windows 7;Λειτουργεί κανονικά εκεί;μπορούν να προγραμματιστουν τα πλήκτρα του και να λειτουργουν ως συντομευσεις;
arxaggelos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ξέρει κανείς ρε παιδιά τι γίνεται με τα windows 7;Λειτουργεί κανονικά εκεί;μπορούν να προγραμματιστουν τα πλήκτρα του και να λειτουργουν ως συντομευσεις; Πάρε καλύτερα ένα Win πληκτρολόγιο. Υπάρχουν τόσα και τόσα ασυρματα desktop, Microsoft, Logi, κλπ, σε καλές τιμές. Για Mac υπάρχουν 2-3 κι αυτά πανάκριβα. Πραγματικά δενβλέπω τον λόγο να το πάρεις για pc, όπως και όλους αυτούς που πήραν το S530 για το pc τους. Μου φάνηκε μεγάλη λαιμαργία. @greatst αν υοπάρχει ακόμη, πάρ'το. Ασύρματο για Mac σε αυτήν την τιμή και με αυτήν την ποιότητα μάλλον θα αργήσουμε να ξαναδούμε. Αν δεν είχα παραγγήλει ήδη τοπ S530 επειδή χρειάζομαι και ποντίκι, θα το'παιρνα σίγουρα. Αυτό είναι πραγματική προσφορά.
cdrov Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Τελικά-επειδή δεν κατάλαβα και επειδή η τιμή είναι πολύ καλή, παίζει κανονικά σε Windows PC?
Whiteyez Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ναι παίζει κανονικά, δοκιμασμένο και το αναγράφει κιόλας.
tempo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 εγώ έχω μια απορία: αν και είμαι μέλος του eshop (λαμβάνω κανονικά τα newsletter) δεν μου ήρθε mail με το συγκεκριμένο προϊόν και φυσικά με τον συγκεκριμένο κωδικό έκπτωσης. Αν προσπαθήσω να το αγοράσω και περάσω τον κωδικό που δίνει ο φίλος παραπάνω θα μου γίνει η έκπτωση? Πότε βλέπετε την τελική (μειωμένη τιμή) κατά την αγορά? όταν βάζετε τον κωδικό αλλάζει η τιμή ή πρέπει να ολοκληρωθεί η παραγγελία? αν είναι δυνατό να απαντήσει κάποιος που να έχει κάνει την διαδικασία, θα με βοηθούσε πολύ...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 εδώ είναι το newsletter.. κλικ πάνω στο προϊόν και θα δεις μειωμένη την τιμή http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-100108.html
Nearly_God Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Να και το link για το πληκτρολογιο: http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=77f1528s964stj031vey
tempo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 δηλ. αν το κάνω δεν θα υπάρχει πρόβλημα ακόμη και αν δεν ήρθε σε μένα το newsletter?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.