Προς το περιεχόμενο

logitech dinovo edge mac πληκτρολόγιο

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mήπως έχει κανείς το logitech dinovo edge mac edition πληκτρολόγιο. Από ξένα sites διαβάζω θετικά σχόλια.

Επίσης, πουλιέται εν Ελλάδι; Το ψάχνω internetika αλλά τίποτα.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αυτό δεν είναι? γιατί και edge να πατήσεις το ίδιο βγάζει. Βλέπε το part number από το σιτε της Logitech για να ξέρεις ποιό προϊόν είναι ποιό (αρκεί να το συμπεριλαμβάνει και το εκάστοτε κατάστημα)
Δημοσ.

Τα έχουνε κάνει μαντάρα με τους κωδικούς και τις φωτογραφίες. Ίσως το Malbit να έχει το συγκεκριμένο μοντέλο που θέλεις αλλά καλύτερα συνεννοήσου από τηλέφωνο πριν αγοράσεις. Πάντως εγώ θα προτιμούσα το άλλο DiNovo, με το αριθμητικό πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

εγώ το πρόλαβα πάντως..όμως, γτ τα "σκοτώνουν" έτσι;

Δημοσ.

Ξέρει κανείς εάν το συγκεκριμένο θα δουλεύει και σε windows κανονικα επειδή έχω hackintosh; Τα insert,page up page down etc?

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Εγώ μιλούσα για το edge, το οποίο εκτός από ένα κατάστημα, που ανέφερε κάποιος πιο πριν δεν το έχει το e-shop :-(

Δημοσ.

Ακούγεται ενδιαφέρουσα πρόταση! Το "MAC EDITION" πέρα από το ότι αντί των πλήκτρων Windows και Alt (υποθέτω ότι, από λίγο που βλέπω στη φωτογραφία) θα τα αναγράφει ως Command και Option, πρακτικά έχει καμιά άλλη διαφορά; Δηλαδή, υπάρχει λόγος (πέραν του "αισθητικού" μέρους) να το προτιμήσει κανείς ΕΙΔΙΚΑ για Mac? Το σκέφτομαι για το Mac Mini μου... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...