footballer20 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα και χρόνια πολλά!Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τη σύνθεση ενός νέου PC (μόνο το κουτί)με maximum τιμή τα 650 ευρώ...Θα χρησιμοποιηθεί για αρκετό (μπορεί και πολυ) gamimg (θέλω να παίζει παιχνίδια απροβλημάτιστα αλλά δεν ψάχνω τις super επιδόσεις γιατί με αυτό το ποσό αντικειμενικά δεν γίνεται) αλλά να μην μένει εκεί....Να μπορεί να εκτελεί εφαρμογές κλπ...Μου πρότειναν την εξής σύνθεση: Κουτί + Τροφοδοτικό: Midi ATX 450 Μητρική: Gigabyte G31 Επεξεργαστής: Intel Core 2 Dual 3.0 Ghz Σκληρός δίσκος: WD 500 GB Κάρτα γραφικών: Gigabyte GTS-250 1GB Μνήμη: 2x2GB DDR2 800 Mhz Για μία τέτοια χρήση (παιχνίδια και εφαρμογές) αξίζει 2-πύρηνος ή 4-πύρηνος? DDR2 ή DDR3?Και για κάρτα γραφικών για να παίζει αρκετά καλά παιχνίδια αξίζει η συγκεκριμένη NVIDIA? Οποιαδήποτε άλλη γνώμη και για τα υπόλοιπα είναι πολύτιμη....Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά...
vavlas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Πολύ κακή η σύνθεση που σου πρότειναν. Κουτί με ενσωματομένο τροφοδοτικό της πλάκας. Δυπίρινος fsb-άτος με socket 5ετίας. Μέτρια κάρτα. Ορίστε μια πιο σοβαρή πρόταση. + Κουτί και οπτικό της προτίμισης σου!
footballer20 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Το κατάλαβα και γω ότι η πρόταση τους ήταν χάλια...γι'αυτό ρώτησα...να μην πάω σε Intel έτσι??
vavlas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Το κατάλαβα και γω ότι η πρόταση τους ήταν χάλια...γι'αυτό ρώτησα...να μην πάω σε Intel έτσι?? Αν πας σε intel προτίμησε το socket 1156(i5) και οχι το 775 μιας και είναι οτι πιο ληγμένο-καταργημένο κυκλοφορεί. Πάντως σε αυτό το budget νομίζω οτι είναι προτιμότερο AMD.
footballer20 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Αν πας σε intel προτίμησε το socket 1156(i5) και οχι το 775 μιας και είναι οτι πιο ληγμένο-καταργημένο κυκλοφορεί. Πάντως σε αυτό το budget νομίζω οτι είναι προτιμότερο AMD. Με το 1156(i5) λογικά η τιμή θα ανεβαίνει αρκετά.....
vavlas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Με το 1156(i5) λογικά η τιμή θα ανεβαίνει αρκετά..... Όχι απαραίτητα
footballer20 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ...Οι συγκεκριμένες προτάσεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες.....Τώρα σε κάτι χαμηλότερο από 600 ευρώ τι με συμφέρει να μειώσω???
vavlas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ...Οι συγκεκριμένες προτάσεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες.....Τώρα σε κάτι χαμηλότερο από 600 ευρώ τι με συμφέρει να μειώσω??? Στην intel σύνθεση παργματικά τίποτα. Ίσως να γίνει η αγορά απο το pc1 να πέσει αρκετά η τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.