Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD γνωμες ??

Locke_John

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, καλή χρονιά

Να ρωτησω κάτι, σκεφτομαι να αγορασω καποιο dell latitude laptop συντομα, απο 600 μεχρι 800 ευρω. όσα βρισκω όμως εχουν καρτα γραφικων Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD .

αυτη ειναι από τις λεγομενες "on board "?

γενικα απο θεμα αποδοσης ειναι καλή, ή ας πουμε η ATI RADEON HD 4330 512MB είναι σαφως καλυτερη?

δεν εχω ιδέα, οπότε παρακαλω καποιος ας πει μια γνωμη. Γενικα, δεν θα παιζω παιχνιδια, ισως μονο καποια βαρια προγραμματα /προγραμματισμό. (matlab)

Δημοσ.

Αν δεν παίζεις παιχνιδια τοτε μια χαρά είσαι!!

Γενικότερα πάντως να ξέρεις οτι οτιδήποτε από ΑΤΙ ή Nvidia είναι σαφώς καλύτερο από τις υλοποιήσεις της Intel!

Δημοσ.

Γενικά στα λάπτοπ οι GPUs είναι ενσωματομένες στις μητρικές. Η συγκεκριμένη είναι η χειρότερη κάρτα γραφικών που μπορείς να βρεις σε λάπτοπ. Προσωπικά θα την απέφευγα ακόμα και αν ο υπολογιστής δε προορίζεται για παιχνίδια.

Δημοσ.
Γενικά στα λάπτοπ οι GPUs είναι ενσωματομένες στις μητρικές. Η συγκεκριμένη είναι η χειρότερη κάρτα γραφικών που μπορείς να βρεις σε λάπτοπ. Προσωπικά θα την απέφευγα ακόμα και αν ο υπολογιστής δε προορίζεται για παιχνίδια.

Και εμενα μου κανει εντυπωση που σχεδον σε ολα τα ακριβα σχετικα dell latitude, εχει αυτην την καρτα γραφικων. Ας πουμε, στο toshiba satellite 3ετιας που εχω, εχει την nvidia Geforce 7600 με 256MB μνημη (κορυφαια το 2006). Μαλλον θα καταληξω σε καποιο με την ATI 512mb.

ευχαριστω για απαντησεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...