kamanas2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους.. Πρόσφατα (πριν 4-5 ημέρες) πήρα το νέο imac 27'' i5 core κλπ... Ήμουν κι εγώ χρήστης των win.. Σαν νέος λοιπόν χρήστης του mac θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να έχω στην οθόνη του μακ το pc μέσω ethernet.Αν υπαρχει κανενα πρόγραμμα που να κάνει αυτή την δουλειά. Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Με μια απλή αναζήτηση στο αγαπητό google... http://www.google.gr/search?q=mac+remote+connect+with+pc&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Ώπ βρε δες τι έβγαλε... http://www.microsoft.com/mac/products/remote-desktop/default.mspx Πριν ρωτήσουμε google it καλύτερα. Απλά για να μαθαίνουμε τη χρήση του ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Με μια απλή αναζήτηση στο αγαπητό google...... Ώπ βρε δες τι έβγαλε... ... Πριν ρωτήσουμε google it καλύτερα. Απλά για να μαθαίνουμε τη χρήση του ίντερνετ. :lol::lol: Ρε τον άτιμο τον γοογλη! Όλα τα ξέρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Θες vnc server στον mac (κατέβασε και βάλε τον Wine) και vnc client στο pc (realvnc ή tightvnc). Τις λεπτομέριες (ρυθμίσεις, κωδικούς, IPs κλπ.) τις βρίσκεις εύκολα με λίγο ψάξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Θες vnc server στον mac (κατέβασε και βάλε τον Wine) και vnc client στο pc (realvnc ή tightvnc). Τις λεπτομέριες (ρυθμίσεις, κωδικούς, IPs κλπ.) τις βρίσκεις εύκολα με λίγο ψάξιμο. Το αντίθετο πρέπει να κάνει. Θέλει να χειρίζεται το pc ΜΕΣΑ από mac, άρα vnc server στο pc και μετά vnc viewer στοmac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.