Προς το περιεχόμενο

Aν βαλω την 5850 θα εχω προβλημα bottleneck?

kostasmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To συστημα μου ειναι το εξης:

CPU :AMD PHENOM II X4 955 3.2GHZ

Mobo:ASUS M4A77TD PRO

PSU :CORSAIR CMPSU-450VX 450W

Monitor: LG W2243S-PF TFT Monitor 21,5

RAM : RM25664BA1339 RENDITION 2GB DDR3 PC310600 1333MHZ (4GB)

Εχω αγορασει ολο το συστημα αλλα οχι την καρτα γραφικων.Να παω για την 5850 η την 5770?

Δημοσ.
To συστημα μου ειναι το εξης:

CPU :AMD PHENOM II X4 955 3.2GHZ

Mobo:ASUS M4A77TD PRO

PSU :CORSAIR CMPSU-450VX 450W

Monitor: LG W2243S-PF TFT Monitor 21,5

RAM : RM25664BA1339 RENDITION 2GB DDR3 PC310600 1333MHZ (4GB)

Εχω αγορασει ολο το συστημα αλλα οχι την καρτα γραφικων.Να παω για την 5850 η την 5770?

Εγώ πάντως όντας πιο συντηρητικός στις αγορές μου, θα έβαζα +1 στην 5770. Ο δεύτερος λόγος που το προτείνω είναι το τροφοδοτικό σου, μόλις 450 Watt... Ίσως έχεις προβλήματα με την 5850, ψάξτο περισσότερο αυτό///

Δημοσ.

δηλαδή όλα αυτά που εξομαλύνουν τις υφές

AA antializing, AF, klp

αν δεν αντέχει το τροφοδοτικό, το αλλάζεις με άλλο

Δημοσ.
Το Corsair μια χαρα την σηκωνει την 5850.Και απο μενα μπορεις να πας σε 5850 αφοβα.

Εγώ διαβάζω αυτό στο e-shop (XFX 5850)

Εξωτερική τροφοδοσία: Μέσω 2x6pin PCIe. Απαιτείται τροφοδοτικό 500W ή ανώτερο.

Όπως και να έχει δεν θα ήθελα να είμαι σε μια τέτοια οριακή κατάσταση...

Δημοσ.
Εγώ διαβάζω αυτό στο e-shop (XFX 5850)

Όπως και να έχει δεν θα ήθελα να είμαι σε μια τέτοια οριακή κατάσταση...

500W της πλακας ομως........

Δημοσ.
500W της πλακας ομως........

whatever u say boss :-) Εγώ έκανα μια νίξη πάντως και το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων και ιδίως σ' αυτή του τοπικ σταρτερ το θέμα ...

Δημοσ.

Δηλαδη με αυτο Silverpower 500W PSU By Seasonic(θα ειμαι καλυτερα η μικρη η διαφορα).Θα αγορασω την 5850 και αν δω οτι δεν κανει το Corsair θα παρω αλλο.Αν καποιος μπορει να αναλυσει περισσοτερο πως μπορουμε να ενεργοποιησουμε τα φιλτρα και τα υπολοιπα που ειπε ο φιλος pcos θα του ημουν υποχρεος.Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις

Δημοσ.
Δηλαδη με αυτο Silverpower 500W PSU By Seasonic(θα ειμαι καλυτερα η μικρη η διαφορα).Θα αγορασω την 5850 και αν δω οτι δεν κανει το Corsair θα παρω αλλο.Αν καποιος μπορει να αναλυσει περισσοτερο πως μπορουμε να ενεργοποιησουμε τα φιλτρα και τα υπολοιπα που ειπε ο φιλος pcos θα του ημουν υποχρεος.Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις

Με τον όρο φίλτρα εννοούμε καταρχάς διάφορους αλγορίθμους που βελτιώνουν την "ποιότητα" των γραφικών που βλέπει ο χρήστης, τέτοιοι είναι το Antialiasing, Anisotropic filtering κτλπ... Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση/ρύθμιση των φίλτρων αυτών βρίσκεται στις ρυθμίσεις ("options") του εκάστοτε παιχνιδιού... Βελτιώνουν μεν την εμφάνιση των γραφικών, αλλά παράλληλα επειδή αποτελούν στην ουσία "μικροπρογράμματα" που εκτελούνται στον πυρήνα της κάρτας γραφικών, την βαραίνουν ακόμη περισσότερο, ρίχνοντας το framerate... Αυτά χοντρικά περί φίλτρων...

Μπορείς βέβαια να έχεις αυτά τα φίλτρα μόνιμα ενεργοποιημένα ,παρακάπμπτωντας τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, μέσα από το ΑΤΙ Catalyst Control Centre πράγμα το οποίο όμως δεν συστήνω... Αρκετές φορές επειδή ακριβώς οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού έρχονται σε αντίθεση με αυτές του CCC μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στο παιχνίδι και να σου πετάξει σφάλμα... Όχι ότι συμβαίνει συχνά, αλλά υπάρχει πιθανότητα...

Θα συμφωνήσω βέβαια με τ0ον Psyco Warhead... Πάρε την κάρτα και θα τα βρεις αργότερα αυτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...