Προς το περιεχόμενο

Σεξ και ελληνικη τηλεοραση...

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά δείχνουν γιατί αυτά θέλουμε. Αν κάποιος θίχτηκε να κάνει καταγγελία στο ΕΣΡ και όχι σαν άλλη Κατίνα να σχολιάζει το θέμα σε forum. Πάντα είμαστε μόνο λόγια και ποτέ πράξεις για αυτό φτάσαμε σε αυτά τα χάλια, που μας αξίζουν άλλωστε.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σημερα παλι με το που ανοιξα την tv το εφαγα το τυρακι μου τι καρναβαλια με αλυσιδες εφερε η κατιναπαλι στην εκπομπη? ΗΜΑΡΤΩΝ!

Δημοσ.
σημερα παλι με το που ανοιξα την tv το εφαγα το τυρακι μου τι καρναβαλια με αλυσιδες εφερε η κατιναπαλι στην εκπομπη? ΗΜΑΡΤΩΝ!

Τι ΗΜΑΡΤΟΝ? Μερικά πράγματα που σοκάρουν:

Την Στεφανίδου στα αυτά της αν την βλέπουν ζωάδια ή ζώα που κοροϊδεύουν τα ζωάδια αλλά συνεχίζουν να την βλέπουν, αυτή νούμερα θέλει (νούμερα της AGB, νούμερα συνομιλητές, νούμερα τηλεθεατές). Οπότε με το να ανοίγει καθένας την συγκεκριμένη εκπομπή και να λέει "χαχα τους ηλίθιους τι κάθονται και βλέπουν", δεν έχει δικαίωμα να αυτοθαυμάζεται ως υψηλότερου επιπέδου. Το ίδιο ισχύει για τις ειδήσεις του Star, για την Πετρούλα για την Τατιανα, για την Λαμπίρη για για για.

Γιατί όταν κάποιος είναι ζώο επειδή κάνει εκπομπή και πληρώνεται αδρά γι' αυτό, τότε πόσο ζώο είναι αυτός που τον παρακολουθεί τσάμπα?

Αυτά δείχνουν γιατί αυτά θέλουμε. Αν κάποιος θίχτηκε να κάνει καταγγελία στο ΕΣΡ και όχι σαν άλλη Κατίνα να σχολιάζει το θέμα σε forum. Πάντα είμαστε μόνο λόγια και ποτέ πράξεις για αυτό φτάσαμε σε αυτά τα χάλια, που μας αξίζουν άλλωστε.

Α γεια σου..

Δημοσ.

με το φτωχο μου μυαλο,φεμινιστριες ειναι αυτες που σκιζανε τα σουτιεν τους και αποκηρυταν τις σιδερωστρες.

Οχι μπαζα λεσβιες,που ηταν τοσο πατσαβουρες ωστε να νιωθουν "αντρες" και να κανουν διπλο fisting σε μετεφηβες κορασιδες.

Εν πασει περιπτωση,αν θες να δεις ιδιοις ομμασι αυτο το κατ ευφημισμον φεμιμινιστικο πορνο,μπορεις να πας στο γκαγκαριν 16 του μηνα να καταλαβεις. http://www.gagarin205.gr/dates.php?theid=347.

Δυο τινα:Ή θα ξενερωσεις την ζωη σου ή θα γινεις και εσυ "φεμινιστρια".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...