liopyr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ξσδκξκσφω ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΛΕΜΕ!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Η Κατίνα Στεφανίδου έχει αυτό το σοβαροφανές ύφος-ήθος σε κάθε εκπομπή της (αλλά και γενικά στην πορεία της όλα τα χρόνια..) που της ταιριάζει η παροιμία <<θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει>>. Πίσω από το ρηχό ψευτοκοινωνικό προβληματισμό προφίλ της εκπομπής, απλά κρύβεται μια Madonna της <<δημοσιογραφίας>> (τα εισαγωγικά προσέξτε) που το μόνο που την ενδιαφέρει, είναι να συντηρεί τον υψηλό μισθό της και να ικανοποιεί την ματαιοδοξία της (στο τελευταίο κολλάει ο χαρακτηρισμός <<Madonna>> ) Οι περισσότεροι έχουμε καταλάβει τι ρόλο παίζει η κυρία αυτή, ή αποία εκμεταλεύθηκε τα κάλη της για να τυλίξει και να χωρίσει από την γυναίκα του, το άλλο <<αξιοσέβαστο>> μέλος της δημοσιαγραφικής ελίτ... Τώρα για το σεξ στην τηλεόραση, τι να πούμε.Είναι προφανές..
Vintage Jewel Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δεν ειμαι μικρος αλλα μενω Αμερικη εδω και χρονια και οντος δε γνωριζα τις προηγουμενες εκπομπες της ουτε την κατρακυλα που εχει παρει ποιοτικα η Στεφανιδου και οι υπολοιποι δημοσιογραφοι/παρουσιαστες , οπως και η ελληνικη τηλεοραση σαν συνολο. Αν δε κανω λαθος παρουσιαζε δελτιο ειδησεων πολυ παλια η καποια εκπομπη σχετικα με πολιτικα για αυτο και την θυμαμαι σαν "σοβαρη". Δε μας τα λες καλα...καταρχην αλλο η τσοντα η οποια προβαλεται αργα το βραδυ, και διαλεγεις να τη δεις, και λογικα εισαι ενηλικας και αλλο να πανε κοριτσακια να δουνε μια εκπομπη και να εμφανιστει η Πετρουλα με αυτα που φοραγε και αυτα που εκανε. Ασφαλος και εμενα προσωπικα δε με πειραξε το μπουτι, εχω δει και περισσοτερα, δοξα το Θεο, αλλα μου φανηκε λιγο ασχετο και ακαταλληλο αυτο που ειδα για μικρα παιδια που το εβλεπαν ζωντανα και οσο να ναι ειναι δυσκολο να σηκωθει ο πατερας με τη κορη να φυγει απο την εκπομπη οταν εισαι εκει, με λιγα λογια αναγκαστηκαν τα κοριτσακια να δουν αυτα που ειδαν και οι γονοις δε μπορουσαν να "αλλαξουν το καναλι". Το χειροτερο απ'ολα ομως ειναι τα κοντινα που εκανε ο καμεραμαν στο στηθος του κοριτσιου-ειναι το ιδιο σαν να τραβαω φωτογραφιες με το κινητο κατω απο φουστες γυναικων. Αν ημουν ο πατερας αυτου του κοριτσου θα εριχνα σιγουρα μια μηνυση στο καναλι και καθε υπευθηνο της εκπομπης. Και εδω στην Αμερικη παιζουν σκουπιδια προγραμματα οι τηλεορασεις και απο τα αμερικανικα προγραμματα αντιγραφουν στην Ελλαδα αλλα αμα γινοταν αυτο στην Αμερικη θα γινοταν χαμος και μη πω οτι θα ετρωγε λουκετο το καναλι. Και την στεφανιδου διαλεγεις να την δεις αγαπητε.Και το οτι ειναι καποιος ενηλικας το κανει χειροτερο.ενηλικας κ να εξακολουθει να βλεπει τσοντες? τι το κανει αυτο, πιο εξυπνο? ισα ισα ειναι ριψοκινδυνο.τοσες υποθεσεις βιαστων ετσι αρχιζουν.Το θεμα ειναι να εχει αληθινες διαπροσωπικες κ σεξουαλικες σχεσεις με γυναικες/αντρες. ειναι κατ'εμε υποκριτικο καποιςο να εχει λιωσει στην τσοντα οπως ολα τα αγορακια σχεδον και να γινεται σοβαροφανης με το κοριτσακι πετρουλα που πηγε κ τα εβγαλε.κ ολα αυτα για να μην τα δει η κορη κ γινει ιδια με την χ ψ στην τηλεοραση. δλδ τα αγορακια εχουνε καθε λογο να το δουνε? γτ μην νομιζεις τα αγορια μαθαινουνε για την αντικειμενοποιηση της γυναικας απο μικρη ηλικια απο κατι χαζο$%$#%μπαμπαδες. και κατι τετοια χαζοπρογραμματα. στην αμερικη δειχνουνε χειροτερα...βλ. springer show νομιζω ετσι λεγεται. μην νομιζεις οτι η ελλαδα δν ειναι κ αυτη πουριτανικη χωρα,επειδη εδειξε το βυζι της πετρουλας.απλα πουλαει.Αλλο το αν επιτρεπεται να το δειχνουνε στην τηλεοραση. Η Κατίνα Στεφανίδου έχει αυτό το σοβαροφανές ύφος-ήθος σε κάθε εκπομπή της (αλλά και γενικά στην πορεία της όλα τα χρόνια..) που της ταιριάζει η παροιμία <<θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει>>. Πίσω από το ρηχό ψευτοκοινωνικό προβληματισμό προφίλ της εκπομπής, απλά κρύβεται μια Madonna της <<δημοσιογραφίας>> (τα εισαγωγικά προσέξτε) που το μόνο που την ενδιαφέρει, είναι να συντηρεί τον υψηλό μισθό της και να ικανοποιεί την ματαιοδοξία της (στο τελευταίο κολλάει ο χαρακτηρισμός <<Madonna>> ) Οι περισσότεροι έχουμε καταλάβει τι ρόλο παίζει η κυρία αυτή, ή αποία εκμεταλεύθηκε τα κάλη της για να τυλίξει και να χωρίσει από την γυναίκα του, το άλλο <<αξιοσέβαστο>> μέλος της δημοσιαγραφικής ελίτ... Τώρα για το σεξ στην τηλεόραση, τι να πούμε.Είναι προφανές.. εχεις δικιο σ εαυτο που λες για την στεφανιδου αλλα εδω ρε παιδια ο θεμος εχει δειξει ΠΟΛΥ πολυ χειροτερα.στην στεφανιδου κολλησατε? Το σεξ ειναι σημαντικο για την ψυχολογια της γυναικας κ του ανδρα αλλα οχι να εμπορευματοποιειται κατα αυτον τον τροπο στην τηλεοραση.τα εχουμε ισοπεδωσει ολα..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε.. Δεν κολλήσαμε στην Κατίνα Στεφανίδου, αφενός, και αφετέρου, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δυό εκπομπών. Ο Θέμος έχει βραδυνή εκπομπή, που εκ φύσεως είναι ασόβαρη (δεν νομίζω πως θέλει να κάνει το αντίθετο) και όχι μεσημεριανή ενημερωτική-κοινωνικού προβληματισμού (εδώ γελάμε..) όπως το <<Αξίζει να μην το δεις>>. Και περισσότερο εκτιμώ το ειλικρινές ύφος του <<ΟΛΑ>> απόψε-θα-δείτε-πιπίνια-και-ξέκολα-να-χορεύουν-με-περιβολή-πορνοστάρ-πριν-αρχίσει-το-γύρισμα, παρά τις δεκάδες εκπομπές και δελτία ειδήσεων που βγάζουν κοριτσάκια και γυναίκες να κάθονται σταυροπόδι με μίνι ή βάζουν γυμνάστριες να κάνουν γυμναστική...
Vintage Jewel Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε..Δεν κολλήσαμε στην Κατίνα Στεφανίδου, αφενός, και αφετέρου, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δυό εκπομπών. Ο Θέμος έχει βραδυνή εκπομπή, που εκ φύσεως είναι ασόβαρη (δεν νομίζω πως θέλει να κάνει το αντίθετο) και όχι μεσημεριανή ενημερωτική-κοινωνικού προβληματισμού (εδώ γελάμε..) όπως το <<Αξίζει να μην το δεις>>. Και περισσότερο εκτιμώ το ειλικρινές ύφος του <<ΟΛΑ>> απόψε-θα-δείτε-πιπίνια-και-ξέκολα-να-χορεύουν-με-περιβολή-πορνοστάρ-πριν-αρχίσει-το-γύρισμα, παρά τις δεκάδες εκπομπές και δελτία ειδήσεων που βγάζουν κοριτσάκια και γυναίκες να κάθονται σταυροπόδι με μίνι ή βάζουν γυμνάστριες να κάνουν γυμναστική... Γιατιολοι εδω μεσα με περνανε για αγορακι? anyway,προσωπικα θεωρω οτι πρεπει να σταματησουνε τετοιες εκπομπες που εξευτελιζουν την υποσταση του ανθρωπου και να περασουν κ καμια σοβαρη ενημερωτικη εκπομπη. Ειτε Θεμος ειναι ειτε Τατιανα στυλ ειτε Δρουζα..
Garnele Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Βιντατζ, νταξει, μπορούν και οι γυναίκες να απολαμβάνουν την "αντικειμενοποίηση" του άντρα. Αλήθεια, παίζουν τσόντες για όλα τα γούστα που μπορούν να κάνουν γυναίκα/άντρα/γκέη/στρέητ όχι απλά αντικείμενο, αλλά το χειρότερο σκουπίδι στον κόσμο. Και επίσης μπορείς να παρατηρήσεις το ΞΕΚΟΥΜΠΤΩΤΟ πουκάμισο στους αντίστοιχους σερνικούς Πετρούλιδες, το τίγκα χαμηλοκάβαλο τζιν που αφήνει αισθησιακά την κωλοχωρίστρα ακάλυπτη και άλλα τέτοια. Οι Πετρούλες και οι Πετρούλιδες λοιπόν θα τα φτιάξουν μεταξύ τους και (δυστυχώς) θα κάνουν παιδάκια. Και αυτό το τελευταίο είναι ο λόγος που θα έπρεπε να καθιερωθεί μία επιχείρηση ευθανασίας, ή στείρωσης, έστω.
Praetorianos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 το τίγκα χαμηλοκάβαλο τζιν που αφήνει αισθησιακά την κωλοχωρίστρα ακάλυπτη Για όνομα, μεσημέρι είναι, τρώει ο κόσμος..
Vintage Jewel Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Βιντατζ, νταξει, μπορούν και οι γυναίκες να απολαμβάνουν την "αντικειμενοποίηση" του άντρα. Αλήθεια, παίζουν τσόντες για όλα τα γούστα που μπορούν να κάνουν γυναίκα/άντρα/γκέη/στρέητ όχι απλά αντικείμενο, αλλά το χειρότερο σκουπίδι στον κόσμο. Και επίσης μπορείς να παρατηρήσεις το ΞΕΚΟΥΜΠΤΩΤΟ πουκάμισο στους αντίστοιχους σερνικούς Πετρούλιδες, το τίγκα χαμηλοκάβαλο τζιν που αφήνει αισθησιακά την κωλοχωρίστρα ακάλυπτη και άλλα τέτοια. Οι Πετρούλες και οι Πετρούλιδες λοιπόν θα τα φτιάξουν μεταξύ τους και (δυστυχώς) θα κάνουν παιδάκια. Και αυτό το τελευταίο είναι ο λόγος που θα έπρεπε να καθιερωθεί μία επιχείρηση ευθανασίας, ή στείρωσης, έστω. Που ειδες αντρα με ξεκουμπωτο πουκαμισο ρε συ? κανενας λετσος θα ητανε χαχαχ κ χαμηλοκαβαλο τζιν? δινεις καινουργια εννοια στην αντρικη μοδα καμια σχεση δν εχει..η γυναικα εχει κ αυτη ορμες αλλα δν τις εξωτερικευει με τον ιδιο τροπο οπως ο αντρας.. κ αναμεσα στα 2 φυλα η γυναικα ειναι αυτη π αντικειμενοποιειται(πορνο κ εκτος αυτης της βιομχανιας) μεχρι κ σημερα με 1002 τροπους..γι αυτο κ ακομα στην συνειδηση των αντρων οι γυναικες δν ειναι ισες με τους αντρες.. π.σ ενταξει στειρωση κ εσυ..το παρατραβααααας
Garnele Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το γκομενάκι της φωτογραφίας είναι ένα ράντομ παράδειγμα. Παίζει και σε διάφορες παραλαγές με τρίχα ή χωρίς, καδένα ή χωρίς και τα λοιπά. Ναι, προφανώς, και δεν είναι τυχαίο ότι το γυμνό από γυναίκες μπορεί να είναι αισθησιακό και για τα δυο φύλα. Και μιλώντας για γυμνές/αισθησιακές φωτογραφίες για παράδειγμα, όταν δεν έχει να κάνει με δονητές και τέτοια, είναι και στα πλαίσια του δικού μου ορισμού για την Τέχνη. Τώρα αν εσύ εννοείς τους άντρες που έχουν μόνιμα ένα κωλόχαρτο δίπλα στο πισί τους και μία στίβα πλεημποη παραδίπλα, πάσο, αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας κάποιου με σεξουαλικές επαφές σε μία σχετική συχνότητα ε.
ZELDA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 εκανα το λαθος να ανοιξβ τηλεωραση σημερα και επιασα κους κους ρε παιδια ημαρτων επι 1 ωρα μιλουσαν για το μπουκετο που ειχε φαει ο κωστετσος .. μπραβο στο παλλικαρι που τον καρφωσε παντως!!
frenzy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ημαρτων επι 1 ωρα μιλουσαν ήμαρτον αλλά μπραβο στο παλλικαρι που τον καρφωσε παντως!! Το έφαγες το τυράκι σου σκουπιδιάρη
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Τι να προσθέσω? Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει τελείως. Σεξ, βία, παρτούζα, πουτανιά, σε μια τηλεόραση που πλέον απευθύνεται σε ένα πολύ μικρό μερίδιο κοινού. (Επι το πλείστων σε άτομα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και αντίληψης). Γιατί σας φάνηκε περίεργο που βγήκε η Πετρούλα και τα έβγαλε όλα? Αφού προωθείται και τα αρπάζει χοντρά, καλά κάνει. Η τηλεβίζιτες είναι το νεο trend. Η ελληνική TV έχει πεθάνει για εμένα προσωπικά εδώ και μια διετία. Προτιμώ να ενημερώνομαι απο το Πρωκτικό, παρα απο τα κατευθυνόμενα δελτία των τηλεοπτικών σταθμών. Συγκρίνετε την ελληνική τηλεόραση των 90's με την σημερινή. Πλέον έχουμε φθηνές παραγωγές, τρισάθλια και κακόγουστα σήριαλ, και το μόνο που προωθείται είναι σιλικονάτες γκόμενες και σικέ γκόμενοι (βλέπε Πετρίδης). Τι να πώ, ευλογημένος όποιος έχει δορυφορική.
ZELDA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Τι να προσθέσω? Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει τελείως. Σεξ, βία, παρτούζα, πουτανιά, την πουστια ξεχασες , Το έφαγες το τυράκι σου σκουπιδιάρη αν το εφαγα λεει ημουν απασχολημενος με το pc και μολις τελειωσα ακομα για τον ακατανομαστο μιλουσαν να αγιασει το χερι του αλανιου
Hellaslover Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά, επειδή το κορίτσι ήταν ανήλικο δεν σημαίνει αυτοδικαίως ότι είναι και αθώο. Δεν είδα την εκπομπή -ούτε αυτή ούτε καμία άλλη- αλλά είμαι σίγουρος πως το κορίτσι επίτηδες φορούσε κάτι αποκαλυπτικό για να τραβήξει την προσοχή του σκηνοθέτη. Και οι γονείς του από το σπίτι καμάρωναν που ανοίγονται νέοι ορίζοντες για το παιδί τους. Και πώς είμαι τόσο σίγουρος γι' αυτά που λέω; Δουλεύω στην εκπαίδευση. Τα βλέπω κάθε μέρα όλη μέρα (ψέμματα, τι μισή μέρα). Τα κορίτσια σήμερα μόνο αθώα δε μπορείς να τα χαρακτηρίσεις. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες καθότι μου φαίνεται κάπως άκομψο, αλλά να είστε σίγουροι ότι η πετρούλα είναι πολύ light για τα γούστα τους. Στο κινητό τους θα υπάρχουν σίγουρα πολύ πιο hardcore πετρούλες που τις ανταλλάσσουν με την παρέα μέσω bluetooth για χαβαλέ και όχι μόνο. Εδώ θέλω να τονίσω κάτι σημαντικό: Όσες μαθήτριες είχα π@#$%ναριά, οι μανάδες τους ήταν μεγαλύτερα π@#$%ναριά. Εδώ που τα λέμε κι εγώ όταν βλέπω τη μάνα να τα 'χει πετάξει όλα έξω, η κόρη είναι νορμάλ που τα 'χει μισοπετάξει. Καταρχην το κοριτσι δε φορουσε κατι το πολυ προκλητικο. Αν θυμαμαι καλα ηταν ενα χαμηλο μπλουζακι οχι τιποτα ακραιο και απλα επεσε λιγο μπροστα δηλαδη ηταν wardrobe malfunction κατα καποιο τροπο. Και ας πουμε οτι ηταν προκλητικο, και το κοριτσι το εκανε επιτηδες παλι δεν εχει δικαιωμα ο ξαμεραμαν να κανει κοντινα σε καμια περιπτωση ακομα και ολογυμνη να ηταν. Τα κοριτσια οντως δεν ειναι αθωα αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια να τραβηξεις βιντεο η φωτογραφια μια ανηλικη και ας δειχνει κατι τι παραπανω, ποσο μαλλον αν εισαι καμεραμαν και δουλευεις στη τηλεοραση σε ζωντανη εκπομπη που τη βλεπει ολη η Ελλαδα. Αυτο σε κανει παιδεραστη. Πουτ*νιτσες ειναι και οσες ειναι απο οικογενεια με νορμαλ μανα. Ειναι στη μοδα η κοντη φουστα, η χαμηλη μπλουζα, το ψηλο τακουνι, το στριγκακι κτλ αλλα και σ'αυτο φταιει η τηλεοραση που προβαλει τις ωραιες τη showbiz με αυτο το τροπο. Οποτε βλεπω τη Μενεγακη ξερω τι χρωμα εσωρουχο φοραει αυτη τη μερα...Μην αναφερω αλλες εκπομπες οπως το next top model που το βλεπουν και ανηλικες και θελουν να μοιασουν στα μοντελα (αλλα σ'αυτο δε φταιει η εκπομπη, ειναι αναμενομενο). Και την στεφανιδου διαλεγεις να την δεις αγαπητε.Και το οτι ειναι καποιος ενηλικας το κανει χειροτερο.ενηλικας κ να εξακολουθει να βλεπει τσοντες? τι το κανει αυτο, πιο εξυπνο? ισα ισα ειναι ριψοκινδυνο.τοσες υποθεσεις βιαστων ετσι αρχιζουν.Το θεμα ειναι να εχει αληθινες διαπροσωπικες κ σεξουαλικες σχεσεις με γυναικες/αντρες. ειναι κατ'εμε υποκριτικο καποιςο να εχει λιωσει στην τσοντα οπως ολα τα αγορακια σχεδον και να γινεται σοβαροφανης με το κοριτσακι πετρουλα που πηγε κ τα εβγαλε.κ ολα αυτα για να μην τα δει η κορη κ γινει ιδια με την χ ψ στην τηλεοραση. δλδ τα αγορακια εχουνε καθε λογο να το δουνε? γτ μην νομιζεις τα αγορια μαθαινουνε για την αντικειμενοποιηση της γυναικας απο μικρη ηλικια απο κατι χαζο$%$#%μπαμπαδες. και κατι τετοια χαζοπρογραμματα. στην αμερικη δειχνουνε χειροτερα...βλ. springer show νομιζω ετσι λεγεται. μην νομιζεις οτι η ελλαδα δν ειναι κ αυτη πουριτανικη χωρα,επειδη εδειξε το βυζι της πετρουλας.απλα πουλαει.Αλλο το αν επιτρεπεται να το δειχνουνε στην τηλεοραση. εχεις δικιο σ εαυτο που λες για την στεφανιδου αλλα εδω ρε παιδια ο θεμος εχει δειξει ΠΟΛΥ πολυ χειροτερα.στην στεφανιδου κολλησατε? Το σεξ ειναι σημαντικο για την ψυχολογια της γυναικας κ του ανδρα αλλα οχι να εμπορευματοποιειται κατα αυτον τον τροπο στην τηλεοραση.τα εχουμε ισοπεδωσει ολα.. Σαν τη κοπελα μου σκεφτεσαι.... Καταρχην, ουτε τα αγορακια ουτε τα κοριτσακια πρεπει να το δουνε. Ανεφερα κοριτσακια γιατι κοριτσακια ειδα στο κοινο και σ'αυτα εκανε κοντινα ο καμεραμαν. Τωρα το οτι διαλεγω να δω τα βυζια της Πετρουλας στη Στεφανιδου εχεις δικιο θα μπορουσα να μη το δω αλλα και παλι αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι η εκπομπη "Αξιζει να το δεις", εστο και ας μην ειναι σοβαρη, ειναι εκπομπη που τη βλεπει ολη η οικογενεια. Αν προβαλεται μετα τις 11, και εχει το σημα ακαταλληλο πανω δεξια η οθονη ας δειξουνε οτι θελουνε και ας κανει και striptease η Πετρουλα, εγω θα παρω φιστικια και θα κατσω να το δω αλλα θα ξερω περι τινους προκειτε και αν εχω κορη η ανηλικο αδερφο/αδερφη να ειναι στο κρεβατι. Αλλα κατανταει κουραστικο σχεδον σε καθε εκπομπη να βλεπεις καλεσμενους με μπουτια απ εξω, στηθος κτλ Στο jerry springer δεν δειχνουνε ποτε γυμνο, και αν εκει που μαλωνουνε σκιστει καμια μπλουζα η αν πουνε καμια βρισια το κανουν censor. Επισης στο κοινο ειναι ολοι ενηλικες. Αλλα οντως το υλικο της εκπομπης ειναι ακαταλληλο για ανηλικες αλλα ειναι η μονη που ειναι σε τοσο βαθμο, στην Ελλαδα ειναι σχεδον ολες. offtopic: ξερετε ποια εφυγε απο το next top model; ειχα μεινει εκει που μεινανε 7 και μετα σταματησανε να βαζουνε επεισοδια στο youtube. Ρωταω γιατι ειναι μια πρωην μου μεσα και για αυτο ενδιαφερομαι ,οχι για αυτα που δειχνει
adi32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δυστυχως δεν υπαρχει ραδιοτηλεοπτικο συμβουλιο Αυτα θελουν να βλεπουν τα παιδια μας και αυτα να μαθαινουν Σκυλαδικα πουτ****ιες και πουσ**ιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.