Hellaslover Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ειδα την εκπομπη "Αξιζει να το δεις" τις Τατιανας Στεφανιδου οπου ηταν καλεσμενοι η Πετρουλα και ο Θεμος. Μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση το προγραμμα της εκπομπης οπου ηταν η Πετρουλα σε ρολο σεχy αστυνομικινας "ανακρινωντας" και κανοντας χαζες ερωτησεις στον Θεμο φορωντας μια σεχy στολη αστυνομικου (δε ξερω καν αν φορουσε τιποτα απο κανω) με το μισο στηθος και μπουτια απ'εξω. Ολα καλα μεχρι στιγμης και φυσιολογικα, Πετρουλα ειναι αυτη αλλοστε. Αυτο που με πειραξε κατα καποιο τροπο ειναι οτι στο κοινο υπηρχαν πολλα ανηλικα κοριτσια και αν ημουν πατερας, και τωρα που δεν ειμαι, θα το εβρισκα ακαταλληλο για καποιον ανηλικο να δει αυτη την εκπομπη με τη συγκεκριμενη εμφανιση της Πετρουλας και το υλικο του προγραμματος. Ο cameraman μαλιστα εκανε συνεχεια κοντινα στις ομορφες παρουσιες στο κοινο, και μετρησα 3 κοντινα πλανα οπου η ξαμερα απο ψηλα προσπαθουσε να τραβηξει κατι το παραπανο απο ενα κοριτσι, ανηλικο παντα, που φορουσε ενα χαμηλο μπλουζακι. Και ρωταω εγω τωρα, επιτρεπεται να βλεπουν τετοια προγραμματα τα μικρα κοριτσια; επιτρεπεται ο cameraman να κανει κοντινα στο στηθος μιας ανηλικης κοπελας; Επιτρεπεται να εχουν καλεσμενη την..Πετρουλα με αυτη την εμφανιση οπου τα κοριτσια νομιζοντας οτι αυτο το ντυσιμο και συμπεριφορα σε κανει "γυναικα" αυριο-μεθαυριο θα ντυθουν και αυτες σαν πουτ*νες επειδη το ειδαν στη τηλεοραση η και ζωνταντα στη προκειμενη περιπτωση; Θα μου πειτε δικαιωμα της ειναι ντυνεται και να ειναι οπως ειναι η Πετρουλα, αλλα απο τη στιγμη που υπαρχουν ανηλικα κοριτσια στο studio επιτρεπεται; Δε γνωριζω ποια ωρα προβαλεται η εκπομπη, αλλα αν ημουν πατερας δε θα μου αρεσε να εβλεπε η κορη μου αυτο το ιδολο που λεγεται Πετρουλα με αυτη την εμφανιση γιατι για ολους τους μικρους μικρες οι διασημοι ειναι ιδολα και ποσο μαλλον να της κανει ενας ανομαλος cameraman κοντινα στο στηθος της για να πουλησει θεαματικοτητα. Επισης δε περιμενα τη Τατιανα Στεφανιδου να πεσει σε αυτο το επιπεδο αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια...
disqualified Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Επισης δε περιμενα τη Τατιανα Στεφανιδου να πεσει σε αυτο το επιπεδο αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια... Τι εννοεις δεν περιμενες, εχει δωσει διαπιστευτηρια χρονια τωρα ηταν κατι το αναμενομενο, ποια στοιχεια συνηγορουσαν για το αντιθετο ωστε να μην το περιμενεις...!!! ...το επιπεδο δυστυχως εχει πεσει χωρις να περιμενει εσενα εδω και πολλα χρονια, και υπευθυνοι ειμαστε ολοι εμεις που εχουμε παρακολουθησει με τη δικαιολογια του χαβαλε πολλα κατορθωματα της τηλεορασης. Το χυδαιο και το ακομψο βασιλευει, ενω παραλληλα θεωρεισαι και αξιοπρεπης, με αλλους διαφορους να ξεστομιζουν κορωνες για λογαριασμο σου. Σαφως και εχεις δικιο στα σχολια σου, εκεινο μονο που πηγε να με τρελανει ηταν το οτι δεν το περιμενες...
Hellaslover Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εννοω οτι τη θεωρουσα πιο σοβαρη γυναικα οπως και την εκπομπη τη θεωρουσα πιο σοβαρη..αν το παρουσιαζε η Αννιτα Πανια ξερω γω θα λεγα οκ δικιο εχεις επρεπε να το περιμενω...αλλα στο σημειο να κανουν κοντινα σε ανηλικα κοριτσια οχι...
Chrisad Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 πραγματικά πιο επίπεδο θεωρείς ότι κρατάει ψηλά η Στεφανίδου και σου έκανε εντύπωση το χαμήλωσε; Στα υπόλοιπα που αναφέρεις συμφωνώ φίλε μου εκτός από τον ανώμαλο καμεραμαν.... οδηγίες του σκηνοθέτη εκτελεί. Τα πρότυπα έχουν αλλάξει φίλε μου δυστυχώς και η οου σουλτάν - Πετρούλα αποτελεί ένα είδος προτύπου - ΟΧΙ - τόσο στα μάτια του ανήλικου κοριτσιού που το παρακολουθεί αλλά στη συνείδηση του "προαγωγού" (εντός ή εκτός εισαγωγικών) γονιού.
Sadamiraq Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Και στο δεν περιμενα,σταθηκα,τι ειναι δλδ η στεφανιδου και δεν το περιμενες?Κανας σοβαρος ανθρωπος?
disqualified Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εννοω οτι τη θεωρουσα πιο σοβαρη γυναικα οπως και την εκπομπη τη θεωρουσα πιο σοβαρη.. Θα πρεπει να μας κανεις πλακα ή να εισαι πολυ μικρος και να μην θυμασαι το κοντινο παρελθον με τα απιστευτα ξεκατινιασματα. Σαφως και δεν προκειται για σοβαρη αλλα σοβαροφανη εκπομπη. Και καλα η εκπομπη αυτη υποτιθεται οτι ανεβαζει το επιπεδο απο τις δικες της εκπομπες του παρελθοντος, δινοντας μια αισθηση α λα oprah winfrey
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ... ...το επιπεδο δυστυχως εχει πεσει χωρις να περιμενει εσενα εδω και πολλα χρονια, και υπευθυνοι ειμαστε ολοι εμεις που εχουμε παρακολουθησει με τη δικαιολογια του χαβαλε πολλα κατορθωματα της τηλεορασης. Το χυδαιο και το ακομψο βασιλευει, ενω παραλληλα θεωρεισαι και αξιοπρεπης, με αλλους διαφορους να ξεστομιζουν κορωνες για λογαριασμο σου. ... H την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του χαβαλέ; Αν δεν είχε τηλεθέαση ο καναλάρχης θα συνέχιζε με τύπους σαν τον Θέμο;
disqualified Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 H την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του χαβαλέ; Αν δεν είχε τηλεθέαση ο καναλάρχης θα συνέχιζε με τύπους σαν τον Θέμο; ακριβως αυτο λεω, εγω θεωρω οτι ο ιδιος ως τηλεθεατης εχω μεριδιο ευθυνης σε πολλα απο αυτα
Vintage Jewel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ετσι οπως δν σου αρεσει να το βλεπουν κοριτσια να μην το βλεπουν κ αγορια και παιρνουνε τα μυαλα τους αερα. Δν ειναι τιποτα καινουργιο η αντικειμενοποιηση της γυναικας.το θεμα ειναι τι κανουμε για αυτο σε ολους τους τομεις της ζωης μας. δλδ θεωρω υποκριτικο να εχει λιωσει καποις στις τσοντες και να τον πειραξει το μπουτι της πετρουλας κ το κακο παραδειγμα που θα δωσει στο κοριτσακι του. Οποτε αν κομμενο το μπουτι της πετρουλας κομμενες ΚΑΙ οι τσοντες..
alex_000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 μη μολύνετε τις τηλεοράσεις σας με ελληνικό τηλεοπτικό σήμα. 1)Πας στην ταράτσα και ξεριζώνεις την κεραία 2)αγοράζεις hd τηλεόραση (32" και πάνω). 3)Την συνδέεις στο pc η σε ενα media player 4)Κανεις 2 συδρομές στο rapidshare και παίρνεις 24αρα γραμμή 5)profit μαθε και κανα καλό αγγλικό να μην τραβιέσαι συνέχεια με υποτιτλους
Sellers Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 μη μολύνετε τις τηλεοράσεις σας με ελληνικό τηλεοπτικό σήμα. 1)Πας στην ταράτσα και ξεριζώνεις την κεραία 2)αγοράζεις hd τηλεόραση (32" και πάνω). 3)Την συνδέεις στο pc η σε ενα media player 4)Κανεις 2 συδρομές στο rapidshare και παίρνεις 24αρα γραμμή 5)profit Πραγματικά όμως. Έτσι ίσως διώξω και το κακό τηλεσκουπιδοκόλλημα που έχω φάει.
tzinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 την τηλεοραση την ανοιγω μονο για αγωνες και αντε αμα γινεται κανας σεισμος, καταποντισμος και θελω να δω ειδησεις! Εδω και χρονια αυτο. Απορω πως την παλευει ο κοσμος με ολο αυτο το χαλι που δειχνουνε. Αλλα ρε παιδια δεν υπαρχει επιπεδο, η συντριπτικη πλειοψηφια γουσταρει και τις πανιες και τους θεμους και τις κωλοεκμπομπες και τα τραγικα τα σεριαλ με το ξυλινο ακτινγκ, τα μπινελικια, πουστριλικια και κακογουστο χιουμορ. Ακομη και να μην γουσταρουν, συμβιβαζονται. Μπορει τωρα καθε νοικοκοιρα και 45ρις και ανω αντρας να ψαχνει να βρει ποιοτητα, ιντερνετια, hd και πρασινα αλογα? γυρανει απο την δουλιτσα του και αραζει, ακομα και την χαζομαρα την βλεπει για να ξεχναει τα προβληματα του. Ειναι και η γενια μας ομως που εχει μαθει να ψαχνεται και να επιλεγει, λυσεις υπαρχουν πλεον αφθονες. Ακομα και για τη τσοντα που ειπαι καποιος φιλος, δεν παυει να ειναι επιλογη του καθενος και να μην στην επιβαλει, σπιτακι του καθεται και το βλεπει. Δεν περναει ομως στην κορη του την νοοτροπια της ξεκωλιορας ουτε κανει σε πανελαδικη εμβελεια προβολη.
Hellaslover Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Θα πρεπει να μας κανεις πλακα ή να εισαι πολυ μικρος και να μην θυμασαι το κοντινο παρελθον με τα απιστευτα ξεκατινιασματα. Σαφως και δεν προκειται για σοβαρη αλλα σοβαροφανη εκπομπη. Και καλα η εκπομπη αυτη υποτιθεται οτι ανεβαζει το επιπεδο απο τις δικες της εκπομπες του παρελθοντος, δινοντας μια αισθηση α λα oprah winfrey Δεν ειμαι μικρος αλλα μενω Αμερικη εδω και χρονια και οντος δε γνωριζα τις προηγουμενες εκπομπες της ουτε την κατρακυλα που εχει παρει ποιοτικα η Στεφανιδου και οι υπολοιποι δημοσιογραφοι/παρουσιαστες , οπως και η ελληνικη τηλεοραση σαν συνολο. Αν δε κανω λαθος παρουσιαζε δελτιο ειδησεων πολυ παλια η καποια εκπομπη σχετικα με πολιτικα για αυτο και την θυμαμαι σαν "σοβαρη". ετσι οπως δν σου αρεσει να το βλεπουν κοριτσια να μην το βλεπουν κ αγορια και παιρνουνε τα μυαλα τους αερα.Δν ειναι τιποτα καινουργιο η αντικειμενοποιηση της γυναικας.το θεμα ειναι τι κανουμε για αυτο σε ολους τους τομεις της ζωης μας. δλδ θεωρω υποκριτικο να εχει λιωσει καποις στις τσοντες και να τον πειραξει το μπουτι της πετρουλας κ το κακο παραδειγμα που θα δωσει στο κοριτσακι του. Οποτε αν κομμενο το μπουτι της πετρουλας κομμενες ΚΑΙ οι τσοντες.. Δε μας τα λες καλα...καταρχην αλλο η τσοντα η οποια προβαλεται αργα το βραδυ, και διαλεγεις να τη δεις, και λογικα εισαι ενηλικας και αλλο να πανε κοριτσακια να δουνε μια εκπομπη και να εμφανιστει η Πετρουλα με αυτα που φοραγε και αυτα που εκανε. Ασφαλος και εμενα προσωπικα δε με πειραξε το μπουτι, εχω δει και περισσοτερα, δοξα το Θεο, αλλα μου φανηκε λιγο ασχετο και ακαταλληλο αυτο που ειδα για μικρα παιδια που το εβλεπαν ζωντανα και οσο να ναι ειναι δυσκολο να σηκωθει ο πατερας με τη κορη να φυγει απο την εκπομπη οταν εισαι εκει, με λιγα λογια αναγκαστηκαν τα κοριτσακια να δουν αυτα που ειδαν και οι γονοις δε μπορουσαν να "αλλαξουν το καναλι". Το χειροτερο απ'ολα ομως ειναι τα κοντινα που εκανε ο καμεραμαν στο στηθος του κοριτσιου-ειναι το ιδιο σαν να τραβαω φωτογραφιες με το κινητο κατω απο φουστες γυναικων. Αν ημουν ο πατερας αυτου του κοριτσου θα εριχνα σιγουρα μια μηνυση στο καναλι και καθε υπευθηνο της εκπομπης. Και εδω στην Αμερικη παιζουν σκουπιδια προγραμματα οι τηλεορασεις και απο τα αμερικανικα προγραμματα αντιγραφουν στην Ελλαδα αλλα αμα γινοταν αυτο στην Αμερικη θα γινοταν χαμος και μη πω οτι θα ετρωγε λουκετο το καναλι.
andreasl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά, επειδή το κορίτσι ήταν ανήλικο δεν σημαίνει αυτοδικαίως ότι είναι και αθώο. Δεν είδα την εκπομπή -ούτε αυτή ούτε καμία άλλη- αλλά είμαι σίγουρος πως το κορίτσι επίτηδες φορούσε κάτι αποκαλυπτικό για να τραβήξει την προσοχή του σκηνοθέτη. Και οι γονείς του από το σπίτι καμάρωναν που ανοίγονται νέοι ορίζοντες για το παιδί τους. Και πώς είμαι τόσο σίγουρος γι' αυτά που λέω; Δουλεύω στην εκπαίδευση. Τα βλέπω κάθε μέρα όλη μέρα (ψέμματα, τι μισή μέρα). Τα κορίτσια σήμερα μόνο αθώα δε μπορείς να τα χαρακτηρίσεις. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες καθότι μου φαίνεται κάπως άκομψο, αλλά να είστε σίγουροι ότι η πετρούλα είναι πολύ light για τα γούστα τους. Στο κινητό τους θα υπάρχουν σίγουρα πολύ πιο hardcore πετρούλες που τις ανταλλάσσουν με την παρέα μέσω bluetooth για χαβαλέ και όχι μόνο. Εδώ θέλω να τονίσω κάτι σημαντικό: Όσες μαθήτριες είχα π@#$%ναριά, οι μανάδες τους ήταν μεγαλύτερα π@#$%ναριά. Εδώ που τα λέμε κι εγώ όταν βλέπω τη μάνα να τα 'χει πετάξει όλα έξω, η κόρη είναι νορμάλ που τα 'χει μισοπετάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.