Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2010 Ειδήσεις και αγώνες

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

you got a point there...:lol:

{very funny......you made me laugh for one more time.}{Δεν θέλω τέτοια απαισιόδοξα σχόλια για την Renault,πλιζ} Για την Renault φέτος είναι μια καινούργια αρχή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Ομορφη ειναι! Κοντη μυτουλα και ωραια χρωματα!

Τελικα με τη μεταδωση τι παιζεται? Θα δουμε F1 φετος ή μπααα?

οντως εξωτερικά εχουν κανει καλή δουλειά.Ως προς το δεύτερο που ανέφερες δεν πιστεύω να αλλάξει τίποτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Συνεχίζουν να είναι δύσκολα τα πράγματα για τις ‘νέες ομάδες’.

Το κακό είναι ότι μας εγκατέλειψαν οι ‘παλιές’.

Και η κόκκινοι με ανυπόγραφο κείμενο ρίχνουν το λαδάκι τους μεν, λένε και αλήθειες δε.

http://www.planetf1.com/story/0,18954,3213_5973961,00.html

http://news.pathfinder.gr/automoto/news/613993.html

«Ο πατέρας μου πάντα έλεγε ότι αυτό θα συνέβαινε. Μου είχε πει αν τρέξεις για τη Ferrari τότε μπορείς να αποσυρθείς. Η ζωή σου ολοκληρώθηκε. Μόλις κέρδισα τα δύο πρωταθλήματα με τη Renault είχα πει είμαι ευτυχισμένος τώρα, η καριέρα μου ολοκληρώθηκε. Και αυτός απάντησε όχι, αν οδηγήσεις για τη Ferrari οι άνθρωποι θα ξεχάσουν τα πρωταθλήματα. Θα σε θυμούνται σαν οδηγό της Ferrari. Τώρα, νομίζω ότι είχε δίκιο. Η Ferrari σου δίνει ένα ιδιαίτερο συναίσθημα», ανέφερε αρχικά ο Αλόνσο, ο οποίος πρόσθεσε: «Ξέρω ότι θα είναι μια μεγάλη αλλαγή για μένα γιατί οι φίλοι της Ferrari είναι σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ ωραίο όταν κερδίζεις, αλλά όχι τόσο καλό όταν χάνεις. Όλο αυτό είναι μέρος του να είναι οδηγός της Ferrari».

http://news.pathfinder.gr/automoto/news/614016.html

Την ώρα που η USF1 ψάχνει τρόπους να πάρει την έγκριση της Fia για να απουσιάσει από τους τέσσερις πρώτους αγώνες (τουλάχιστον), υπάρχει η πληροφορία ότι ένας από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας, αποφάσισε να αποσυρθεί, βλέποντας την (μη) εξέλιξη των πραγμάτων.

http://news.pathfinder.gr/automoto/news/614045.html

ναι βρε παιδια,κανενα νεο για το αν θα βλεπουμε μεταδοσεις φετος...?

οτι εχω ακουσει,ειναι πολυ δυσοιωνο...:shock:

• Moderators

Αν δεν το μεταδωσουν, ειτε πιατακι για δορυφορικο, ειτε κατεβασμα απο torrent μετα τη ληξη του αγωνα...

Δεν παιζει να πληρωνω 60€ στη Nova αν το βαλουν εκει για να το βλεπω...

Αν δεν το μεταδωσουν, ειτε πιατακι για δορυφορικο, ειτε κατεβασμα απο torrent μετα τη ληξη του αγωνα...

Δεν παιζει να πληρωνω 60€ στη Nova αν το βαλουν εκει για να το βλεπω...

τ λες... δεν ηξερα οτι παιζει και φορμουλα σε torrent...:o

Η McLaren έχει κινήσει την υποψία πως η αεροτομή του μονοθέσιου MP4-25 δεν τηρεί τους κανονισμούς της FIA.

banner?webspace=18&dfl=yes&js=no

Ο τεχνικός διευθυντής της FIA, Τσάρλι Γουάτινγκ, πρόκειται να εξετάσει την αεροτομή του μονοθέσιου MP4-25 της McLaren ώστε να διαπιστωθεί αν τηρεί τους κανόνες της ομοσπονδίας η βρετανική ομάδα.

Το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, μιλώντας σε βρετανικές εφημερίδες είπε πως η ανταγωνίστρια McLaren έχει σχεδιάσει διαφορετική αεροτομή με αποτέλεσμα να κερδίζει το μονοθέσιο περισσότερη ταχύτητα.

Από την πλευρά της η κατηγορούμενη ομάδα είναι σίγουρη πως τηρεί τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

"Το πτερύγιο είναι διαφορετικό και πρωτοποριακό, ναι. Αλλά, ήμασταν σε επαφές με τον Τσάρλι για αρκετούς μήνες και πληρούμαι τους κανονισμούς. Διαβεβαιώνουμε ότι τους τηρούμε", υπογράμμισε ο Γουίτμαρς.

Ωστόσο εκπρόσωπος της FIA δήλωσε στη "Daily Telegraph": "Πρέπει να ανησυχούμε γι’ αυτό, αλλά έχουμε δεχθεί πρόσκληση από την ομάδα για να δούμε το μονοθέσιο, οπότε ο Τσάρλι θα πάει για να το ελέγξει".

http://www.auto24.gr/html/ent/450/ent.44450.asp

4 μέρες πριν την εκκίνηση των δοκιμαστικών και να φανταστώ μιας που δεν έχει βγει τίποτα για τηλεοπτική κάλυψη θα πάρουμε το 3ο το μακρύτερο έτσι?

4 μέρες πριν την εκκίνηση των δοκιμαστικών και να φανταστώ μιας που δεν έχει βγει τίποτα για τηλεοπτική κάλυψη θα πάρουμε το 3ο το μακρύτερο έτσι?

Δυστυχώς ναι.

• Moderators

Δυστυχως ναι. :-(

Ουτε καν για μαγνητοσκοπημενη μεταδοση δεν εχει γινει λογος...

Edit: ΛΟΛ blackstar, ιδια φραση ακριβως :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...