Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Bρε Μαξ, διάβασε και τα (προηγούμενα και τα) υπόλοιπα.

το ξερα οτι ειχα δικιο τελικα:devil:

Όχι ακριβώς καλή μου αρκουδίτσα. Τους κανόνες τους ορίζει η FIA, και το δικό της μάρκετινγκ δε νομίζω να θέλει μείωση.

Οι σχετικοί με τα κανάλια πάλι, έχουν τους δικούς τους λόγους να τη θέλουν. Τέλειο το παράδειγμα της Μαλαισίας 2009, που τον τραίναρε όσο μπορούσε, πριν δώσουν λήξη. Και ακόμα κι ο δικός μας ο Αντέννας δεν ολοκλήρωσε live.

Δημοσ.

Ferrari - κι ο Μάσα «καρφώνει» Ραϊκόνεν

Αναφερόμενος στην πρώτη του γνωριμία με τον νέο του team mate Φερνάντο Αλόνσο, ο Βραζιλιάνος είπε: «Τα πράγματα ξεκίνησαν καλά, μιλήσαμε πολύ για το αυτοκίνητο και τι να κάνουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Μίλησα με τον Φερνάντο αυτές τις μέρες περισσότερο από ότι είχα μιλήσει με τον Κίμι τρία χρόνια».

Στη συνέχεια ο Μάσα προσπάθησε να το… σώσει λέγοντας: «Βέβαια, αυτό ήταν πολύ δύσκολο γιατί στον Κίμι δεν άρεσε να μιλά και πολύ, αλλά ακόμα και… σιωπηλά δουλέψαμε καλά».

http://news.pathfinder.gr/automoto/news/605538.html

Δημοσ.

Κάτσε καλά ρε Far, τί ειν' αυτά που ποστάρεις.

Κανένας ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τον Raikkonen....εκτός απ' τ' αφεντικά του (ποτό, φαινομενικός γραψαρχιδισμός).

Τί τον "καρφώνει".

Σίγουρα ο "Iceman" (μη τον χέσω για Iceman δηλαδή), δεν ήταν ποτέ εκδηλωτικός κτλ, και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν φέρνει τους ανθρώπους κοντύτερα. Αλλά δεν τους απομακρύνει κι αναγκαστικά.

Τεσπα, θα...φάει καλά -λέω 'γω- με τον ΕΓΩνσο, και θα τον........ψάχνει τον Kimi :P (οκ, αηδίες λέω τώρα, ούτε τέτοιος είναι ο Μάσσα, κι άλλωστε ΚΑΝ κάτι τέτοιο δεν προκύπτει απ' το,,,,,,τατιανοφέρνον άρθρο. ΔΕΝ του "χρειάζεται" το...βισμάτωμα από τον αλλο-νσο. Έλα όμως που κατά πάσα πιθανότητα θα 'ρθει.....ούτως ή άλλως)

* ...εν τω μεταξύ -για το τέλος του άρθρου λέω- φαντάσου λέει σε καμμιά φάση να πηγαίνει μπροστά ο Φελίππες, και να του κάνει νόημα ο τζέρμαν να τον αφήσει να...περάσει - κι αυτός από.....συνήθεια να το κάνει :lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένας “ρούκι” για την US F1

Ο Χοσέ Μαρία Λόπεζ είναι ο πρώτος οδηγός που ανακοίνωσε η αμερικανική ομάδα και ο 24ος Αργεντινός που συμμετέχει στην Φόρμουλα 1. Το εντυπωσιακό στην περίπτωση του 26χρονου πιλότου είναι ότι η συμφωνία του ανακοινώθηκε από την πρόεδρο της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντεζ Ντε Κίρσνερ, ενδεικτικό του ενθουσιασμού που επικρατεί στην χώρα για την επιστροφή της στην Φόρμουλα 1, μετά από εννέα χρόνια και τον Γκαστόν Ματζακάνε, που αγωνιζόταν στην Πρόστ.

“Πριν από κάποια χρόνια φαινόταν αδιανόητο για έναν Αργεντινό να αγωνιστεί στην Φόρμουλα 1. Η προσπάθειες πολλών ανθρώπων βοήθησαν και έτσι βρισκόμαστε σε αυτή την ευτυχή θέση. Είναι σπουδαία μέρα για εμένα και την οικογένεια μου”, δήλωσε ο πρώην δοκιμαστής της Renault.

Ο Χοσέ Μαρία Λόπεζ θα κάνει το ντεμπούτο του στην Φόρμουλα 1 στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Μπαχρέιν, στις 14 Μαρτίου.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=12325&catid=1

• Moderators
Δημοσ.

Κατι σιγοψιθυριζεται για αλλαγη του βαθμολογικου σε: 25-18-15-12-10-8-6-4-2-1, καθως και να δινονται βαθμοι για τον ταχυτερο γυρο και την pole position...

Αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον!

Δημοσ.
Κάτσε καλά ρε Far, τί ειν' αυτά που ποστάρεις.

Κανένας ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τον Raikkonen....εκτός απ' τ' αφεντικά του (ποτό, φαινομενικός γραψαρχιδισμός).

Τί τον "καρφώνει".

Σίγουρα ο "Iceman" (μη τον χέσω για Iceman δηλαδή), δεν ήταν ποτέ εκδηλωτικός κτλ, και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν φέρνει τους ανθρώπους κοντύτερα. Αλλά δεν τους απομακρύνει κι αναγκαστικά.

Τεσπα, θα...φάει καλά -λέω 'γω- με τον ΕΓΩνσο, και θα τον........ψάχνει τον Kimi :P (οκ, αηδίες λέω τώρα, ούτε τέτοιος είναι ο Μάσσα, κι άλλωστε ΚΑΝ κάτι τέτοιο δεν προκύπτει απ' το,,,,,,τατιανοφέρνον άρθρο. ΔΕΝ του "χρειάζεται" το...βισμάτωμα από τον αλλο-νσο. Έλα όμως που κατά πάσα πιθανότητα θα 'ρθει.....ούτως ή άλλως)

* ...εν τω μεταξύ -για το τέλος του άρθρου λέω- φαντάσου λέει σε καμμιά φάση να πηγαίνει μπροστά ο Φελίππες, και να του κάνει νόημα ο τζέρμαν να τον αφήσει να...περάσει - κι αυτός από.....συνήθεια να το κάνει :lol:

Μια ζωή το Νο2, ο Μάσσα. Καλά θα κάνει να χωνέψει τον Φερνάντο και να συμβιώσουν ήρεμα. (Wash είσαι Ferrariκός ή μου φαίνεται)?

Τίποτα νεότερο για τα τηλεοπτικά ξέρουμε?

Δημοσ.

Ο ΑΝΤ1ς είχε πάρει δικαιώματα για 3 χρόνια.

Μαξ, δεν "είμαι" με κανέναν. Απορώ πώς σου βγήκε...

Γενικά είμαι με (καλούς)(όσο σχετικό κι αν είναι αυτό) πιλότους, κι ακόμα γενικότερα με underdogs.

Ομάδες (κάθε είδους), έτσι στείρα, δεν υποστηρίζω. Απλά όταν ήμουν πιτσιρικάς, ας πούμε γούσταρα Μακλάρεν ("χωρίς λόγο", όπως όλοι οι πιτσιρικάδες), αλλά πλέον δε λέει κάτι αυτό.

Πχ το 2007 που ο Ράικονεν πήρε τίτλο, ας πούμε το χάρηκα, γιατί για χρόνια σκιζόταν τζαμπέως.

Και πέρσι χάρηκα του Μπάτον, που χρόνια ήταν underdog.

Kαι του Χάμιλτον το '08, που ήταν νιάτο.

Δημοσ.

Ναι, και εγώ χάρηκα του Κίμι όσο δεν πάει, μάλιστα ο ένας τίτλος τον αδικεί. Θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον 3. Το ίδιο και ο Μπάτον, ήταν ο αιώνιος αδικημένος, και πέρσυ ανταμείφθηκε.

Δημοσ.

Ο Ράικος πάντως δεν τελείωσε κι απαράιτητα ε.

Κατά βάση κάνει διακοπές φουλ πανσιόν με έξοδα Φεράρι για φέτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...