Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2010 Ειδήσεις και αγώνες

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαφωνώ αγαπητέ Τάσο.

Αλλά επειδή είναι 5μιση το πρωί και έχω διαβάσει όλο το ποστ σου, ΔΕΝ μου έμειναν δυνάμεις να σου απαντήσω. Επιφυλάσσομαι για την αυριανή μέρα. :P

Φιλικά.

...Απορώ πάντως Αχιλλούκο μου, ΠΟΥ ακριβώς διαφωνείς........

Διότι δεν έκανα προσωπικές εκτιμήσεις/ευχολόγια, δεδομένα τόνισα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

...Απορώ πάντως Αχιλλούκο μου, ΠΟΥ ακριβώς διαφωνείς........

Διότι δεν έκανα προσωπικές εκτιμήσεις/ευχολόγια, δεδομένα τόνισα

Πολύ ευχαρίστως να σου πω. Στα όσα είπες για τον Button. Ειδικά για αυτόν μπορώ να γράψω όσα και 'συ...περίπου. Σκατά επάξια το πήρε. Μετά συγχωρήσεως. Τώρα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα είναι καμένα. Αλλά θα στο αναλύσω. Κάτι σαν την υπόθεση Βιλνέβ είναι ο Άγγλος. :P

Εκεί διαφωνώ βασικά. Και 2-3 λεπτομέρειες.

Γκέκε; :-)

...Όπως ξέρεις, και τα δικά μου κύτταρα μια απ' τα ίδια είναι, παρ' ολ' αυτά μπορώ να υποστηρίξω τα εξής : Ο Μπάτον δεν θα ήταν "επάξιος", αν είχε το αμάξι που είχε, και μ-πάτωνε. Διότι ούτε σκέτη η υποδομή, ούτε σκέτη η ιστορία, ούτε σκέτο το όνομα, ούτε σκέτα τα χρώματα, ούτε σκέτα τα teams των εργαζομένων, ούτε σκέτα τα μονοθέσια, ούτε σκέτοι οι πιλότοι ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. Στην καλύτερη, είναι ο άψογος συνδυασμός ΟΛΩΝ των προηγουμένων. Στην λιγότερο καλύτερη, μερικός, και κάποια ή έστω κάποιο στοιχείο είναι...λίγο καλυτερότερο από άψογο, και κάνει τη διαφορά (αυτό που κάποτε ήταν ο Senna, για παράδειγμα) που χρειάζεται για να τσιμπηθεί πρωτάθλημα. Υπερβάλλει δηλαδή εαυτόν. Και συνήθως αυτή η συνθήκη έχει να κάνει πρωτίστως με τον οδηγό. Λιγότερο πιθανό ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, είναι το αμάξι να είναι ΤΟΣΟ παπαδάτο (το βρουμ-βρουμ του, τα ηλεκτρονικά του, οι φτερούμπες του, ή ΑΝΤΕ και κάποια μηχανολογική/αεροδυναμιστική παπαρίτσα που περνάει-δεν περνάει τους κανονισμούς, να το κάνει ινβίνσιμπλ) που να μπορεί με αυτό να κερδίσει και ο μέσος κάφρος οδηγός F1. Τέλος, υπάρχει η περίπτωση το όλο τημ πίσω από αυτά να είναι ΤΟΣΟ γαμάουα, που να είναι το κλικ-πάνω, που φέρνει τη διαφορά μεταξύ πρωταθλητή και δευτεραθλητή. Και αυτή είναι η πιο σπάνια συνθήκη.

Ότι ο Μπάτονας σε καμμία περίπτωση δεν υπερέβαλλε εαυτόν, δεν το συζητάω. Έτσι αυτό που έχουμε στην περίπτωσή του, και γενικά ΠΛΕΟΝ στην F1, είναι να έχουμε ένα αμάξι που κάπου ξεχωρίζει, και με την ΣΩΣΤΗ υποστήριξη από πίσω (πχ ΟΧΙ ΤΣΙ ΡΚΑ, και δεν εννοώ τον Στρατή) και ο οδηγός να είναι "άξιος" να πάρει με αυτό το πρωτάθλημα. Και ΟΛΟΙ σχεδόν οι οδηγοί της πρώτης δεκάδας-δεκαπεντάδας, σε αυτή τη φάση είναι. Ξεχωρίζουν πάντα 1,2, ΤΡΕΙΣ (...οι οποίοι την σήμερον ημέρα είναι οι Αλόνσο, Βέτελ, Χάμιλτον, με Ρόσμπεργκ, Κουμπίτσα και ΙΣΩΣ και τον Σουμάχερ, να ακολουθούν ως...υποψήφιοι). Αυτοί που είπαμε δίνουν "το κάτι παραπάνω", ακόμη κι αν το αμάξι ή το team δεν είναι τέλειο. Οι υπόλοιποι (της δεκαπεντάδας), αν τους δώσεις το ίδιο (γαμάτο) αμάξι, όλοι θα σου φέρουν πρωτάθλημα - στο ίδιο καζάνι βράζουνε.

Στο τέλος της ουράς όμως, είναι καμμιά δεκάρα άτομα, τα οποία και την περσινή Brawn να τους έδινες, πρωτάθλημα δεν θα έπαιρνες. Και ΑΥΤΟ δεν είναι, ο Μπάτον. Το "επάξια" λοιπόν σημαίνει ότι έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο.

...Αν τώρα το επίρρημα σου φάνηκε υπερβολικό, θα υποθέσω ότι απλά (αδίκως, διότι τον είδαμε που το πάλευε - μέσα μάλιστα στα όρια που του "επέτρεπε" ο ίδιος ο Brawn, που καλά μάλιστα έκανε, από το μισό του πρωταθλήματος και μετά που δεν τράβαγε τ' αμάξι) δεν τον χωνεύεις, τον θεωρείς ανάξιο, και το τουτού του τερμάτιζε από μόνο του πέρυσι.

(Κατά τ' άλλα) φιλούδια αδερφέ μου.

Κανείς δεν πιστεύει πια στον Schumacher; Μήπως ξεχνάμε τι στιγμές έχει προσφέρει στο άθλημα αυτό; 41 ετών είναι όχι 141, πιστεύω πως ένα πρωτάθλημα ακόμα θα το πάρει, αν όχι το 2010 το 2011 σίγουρα.

Ο πρώτος αγώνας δεν λέει τίποτα ας λένε μαλακίες εδώ http://new.e-go.gr/wmotors/article.asp?catid=15670&subid=2&pubid=2200002

Για μένα η καλή formula 1 με τις προσπεράσεις και πολλές ωραίες στιγμές τελείωσε με το πρωτάθλημα του Hamilton, φέτος μάλλον θα δούμε καλό πράμα. Έχουν μαζευτεί πολλά μεγάλα ονόματα. Προσέξτε τους Hamilton και Vettel, είναι οι γρηγορότεροι οδηγοί σήμερα, αν δείτε που είναι οι χρόνοι τους και τους συγκρίνετε με τους teamate τους θα καταλάβετε. Δεν έχει σημασία που είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς. Αυτοί οι δύο ξεχώρισαν και ιδιαίτερα ο Vettel με την ατυχία των ηλεκτρονικών που του προέκυψε.

Κανείς δεν πιστεύει πια στον Schumacher; Μήπως ξεχνάμε τι στιγμές έχει προσφέρει στο άθλημα αυτό; 41 ετών είναι όχι 141...

Πιστεύω πολύ στον Schumacher. Αλλά οδηγάει ένα αυτοκίνητο που-λογικά- θα έχει μικρότερο βαθμό εξέλιξης σε σχέση με άλλα, αφού μέχρι το τέλος της περσινής σαιζόν πάλευε για τον τίτλο. Και στο κάτω κάτω μόνος σου το λες, δες τους χρόνους του teammate του και θα καταλάβεις. Έκανε έναν άχρωμο αγώνα, όχι κακό, αλλά άχρωμο.

Για μένα η καλή formula 1 με τις προσπεράσεις και πολλές ωραίες στιγμές τελείωσε με το πρωτάθλημα του Hamilton, φέτος μάλλον θα δούμε καλό πράμα.

Τα πρωταθλήματα με τις πολλές προσπεράσεις τέλειωσαν, από όσο θυμάμαι, γύρω στο '95. Μετά βγήκε η απίστευτη williams του Hill και αυτά τέλειωσαν. Οι ωραίες στιγμές επίσης τέλειωσαν με την συνταξιοδότηση του Hakkinen, τότε που ο Schumi σκύλιαζε να τον περάσει με ένα ελαφρά υποδεέστερο μονοθέσιο. Καλή και η χρονιά με τον Hamilton, αλλά όχι τόσο.

Έχουν μαζευτεί πολλά μεγάλα ονόματα. Προσέξτε τους Hamilton και Vettel, είναι οι γρηγορότεροι οδηγοί σήμερα

Πάντα υπήρχαν μεγάλα ονόματα. Για εμένα ένα είναι το αξίωμα στην F1, δεν υπάρχει γρηγόρότερος οδηγός, υπάρχει γρηγορότερος συνδυασμός οδηγού, μονοθεσίου, ομάδας. Αν έπρεπε να διαλέξω έναν οδηγό ως αυτόν που φαίνεται ο γρηγορότερος από μόνος του, θα διάλεγα τον Alonso.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Κανείς δεν πιστεύει πια στον Schumacher; Μήπως ξεχνάμε τι στιγμές έχει προσφέρει στο άθλημα αυτό; 41 ετών είναι όχι 141, πιστεύω πως ένα πρωτάθλημα ακόμα θα το πάρει, αν όχι το 2010 το 2011 σίγουρα.

Καλά μην είσαι τόσο σίγουρος.... εξάλλου το ξύλο του απο τον rosberg (τον οποίο δεν θεωρώ και πολύ γρήγορο οδηγό), μια χαρά το έφαγε.

Για μένα η καλή formula 1 με τις προσπεράσεις και πολλές ωραίες στιγμές τελείωσε με το πρωτάθλημα του Hamilton, φέτος μάλλον θα δούμε καλό πράμα. Έχουν μαζευτεί πολλά μεγάλα ονόματα. Προσέξτε τους Hamilton και Vettel, είναι οι γρηγορότεροι οδηγοί σήμερα, αν δείτε που είναι οι χρόνοι τους και τους συγκρίνετε με τους teamate τους θα καταλάβετε. Δεν έχει σημασία που είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς. Αυτοί οι δύο ξεχώρισαν και ιδιαίτερα ο Vettel με την ατυχία των ηλεκτρονικών που του προέκυψε.

Αν κάποιος είναι ταχύτερος όλων (σαν οδηγός) αυτός είναι ο Alonso ποιος hamilton και πράσινα άλογα? Και ο Vettel επίσης, αν και δεν έχει (ακόμη) την ωριμότητα του Alonso.

Του Vettel δεν του προέκυψε ατυχία με τα ηλεκτρονικά, σπασμένη εξάτμιση του προέκυψε.

Επεξ/σία από Timour21

Του Vettel δεν του προέκυψε ατυχία με τα ηλεκτρονικά, σπασμένη εξάτμιση του προέκυψε.

Κάπου διάβασα ότι τελικά ήταν τα ηλεκτρονικά το πρόβλημα.

Κάπου διάβασα ότι τελικά ήταν τα ηλεκτρονικά το πρόβλημα.

Σύμφωνα με το παρακάτω link

http://motorsport.com/news/article.asp?ID=360338&FS=F1

Ενώ στην αρχή μίλαγαν πράγματι για πρόβλημα στην εξάτμιση, τελικά ποιο κάτω στο update αναφέρει πρόβλημα με ελλατωματικό μπουζί.

Να ενημερώσω τους φίλους της Formula 1 ότι έχουν βγει πακέτα για την Κωνσταντινούπολη πολύ οικονομικά μαζί με τα εισιτήρια (από 280 ευρώ)!

Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα ότι καλύτερη πηγή για πληροφορίες είναι αυτή η σελίδα: http://www.airshop.gr/f1istanbul.asp.

Εγώ πάντως ψήνομαι... Κανονίστε άδειες!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Να ενημερώσω τους φίλους της Formula 1 ότι έχουν βγει πακέτα για την Κωνσταντινούπολη πολύ οικονομικά μαζί με τα εισιτήρια (από 280 ευρώ)!

Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα ότι καλύτερη πηγή για πληροφορίες είναι αυτή η σελίδα: http://www.airshop.gr/f1istanbul.asp.

Εγώ πάντως ψήνομαι... Κανονίστε άδειες!!!

Πότε είναι ακριβώς η Κωνσταντινούπολη? Και τελικά ξέρουμε τι θα γίνει με την τηλεοπτική μετάδοση? Θα χρειαστεί να πληρώσουμε πάλι (είτε κανάλι, είτε καφετέρια) για να δούμε αγώνα?

Πόσα ακόμα θα πληρώσουμε?

Επεξ/σία από dimitris155

Πολύ φόλα η πίστα ΙΜΟ και θα κοπεί κιόλας. Δε με πειράζει που δεν θα έχω πατήσει το πόδι μου ποτέ στη συγκεκριμένη.

Η Ιταλία δεν είναι και πολύ πιο ακριβή.

---------- Προσθήκη στις 15:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:45 ----------

Χμμμμμμ…. Μόλις παρατήρησα ότι η Γιώτα μας έχει 3/3 posts που παραπέμπουν στην παραπάνω εμπορική ιστοσελίδα.

Ενώ ο Δημήτρης έχει μόνο εδώ Post.

Αν θέλετε να βλέπετε νέα και γενικές ειδήσεις γύρω από την formula 1 ρίξτε μια ματιά στο blog της υπογραφής μου.Δεν έχω πολύ καιρό που ασχολούμαι με αυτό το blog αλλά ενημερώνεται καθημερινά με νέα θέματα.:-)

Αν θέλετε να βλέπετε νέα και γενικές ειδήσεις γύρω από την formula 1 ρίξτε μια ματιά στο blog της υπογραφής μου.Δεν έχω πολύ καιρό που ασχολούμαι με αυτό το blog αλλά ενημερώνεται καθημερινά με νέα θέματα.:-)

Bookmarked. Χρειαζόμουν ενα blog με συνεχή ροή ειδήσεων για F1 και μόλις το βρήκα :-)

Bookmarked. Χρειαζόμουν ενα blog με συνεχή ροή ειδήσεων για F1 και μόλις το βρήκα :-)

Χαίρομαι που σου άρεσε φίλε.Επειδή είμαι ακόμη στην αρχή δέχομαι προτάσεις για αλλαγές και διορθώσεις.;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...