Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για Windows 7 σε εξωτερικο σκληρο

fastarsolid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.Θα ηθελα να μαθω αν γινεται να παρεσω τα windows 7 σε εξωτερικο σκληρο και αν ναι θα εχω τις ιδιες ταχητυτες με του εσωτερικου?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Οκ.Ευχαριστω.Απλα εγω θελω να περασω τα windows 7 στην αδερφη μου αλλα αυτη εχει XP.Μονο που δεν θελει να κανει format στα XP.Μηπως γινεται να μοιρασω καπως των σκληρο για να βαλω και τα 7?

Δημοσ.

το καλυτερο ειναι να βρεις καναν αλλον σκληρο και να τα εγκαταστησεις και να διαλεγεις απο boot. Αν δε σου κανει και αυτο πας sto partition magic, paragon, k.l.p. και κανε το μαγικο

Δημοσ.

Το λεω γιατι ειναι λαπ τοπ.Επισης μηπως θα μπορουσες να μου πεις που βρησκεται αυτο και πως γινεται η διαδηκασια?

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.
το καλυτερο ειναι να βρεις καναν αλλον σκληρο και να τα εγκαταστησεις και να διαλεγεις απο boot. Αν δε σου κανει και αυτο πας sto partition magic, paragon, k.l.p. και κανε το μαγικο

σου απαντησα

Δημοσ.

Πηγαινε εδω:http://www.partition-tool.com/download.htm κατεβασε το προγραμμα και μετα ανοιξε το.Θα δεις ολους τους σκληρους και τα partition που εχει ο καθενας.Πατα επανω στον σκληρο που θες και επελεξε resize.Μικρυνε τον οσο θες(οχι υπερβολικα ομως) και μετα θα δεις οτι θα υπαρχει μια γκριζα περιοχη στο σχημα.Κανε δεξι κλικ επανω της και πατα δημιουργια νεου partition NTFS.Κανεις reboot και εισαι ετοιμος.Μετα μπορεις να εγκαταστησεις στο καινουργιο partition τα windows 7.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ nicktamia.Αλλα επειδη η αδερφη μου εχει 1 GB RAM τα 32βιτ θα τρεχουν στο λαπ τοπ της?Επειδη εχουν ως ελαχηστη απαιτηση ενα 1GB γι αυτο το λεω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...