waves Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με Trial & Shareware εφαρμογές σε Mac Οs X. Όταν εγκαθιστούμε τις εν λόγω εφαρμογές στο mac μας και για παράδειγμα έχουν περίοδο χρήσης 15 ημερών, μετά την πάροδο των ημερών αυτών, πώς αποτρέπεται η περαιτέρω χρήση αυτών (απεγκατάσταση και εγκατάσταση αυτών) εφόσον δεν υπάρχει registry; Εννοώ, πώς αφού μπορούμε (υποθετικά) να διαγράψουμε όλα τα αρχεία, που συνοδεύουν, κάποιο πρόγραμμα από το σκληρό μας, δε γίνεται να τα απεγκαθιστούμε και εγκαθιστούμε ξανά και ξανά; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Τα Trial λογικά αφήνουν ένα αρχείο (π.χ. plist) κάπου στον δίσκο και μετά με το που το ξαναβάζεις το βλέπουν Βάλε κάποιον Uninstaller (π.χ. AppZapper) για να βγάζεις τα προγράμματα μήπως δουλέψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Τα Trial λογικά αφήνουν ένα αρχείο (π.χ. plist) κάπου στον δίσκο και μετά με το που το ξαναβάζεις το βλέπουν Βάλε κάποιον Uninstaller (π.χ. AppZapper) για να βγάζεις τα προγράμματα μήπως δουλέψει... Μα και χειροκίνητα αν ψάξεις καλά, τα διαγράφεις αυτά τα αρχεία και φυσικά με κάποιο πρόγραμμα τύπου AppZapper, AppCleaner, AppTrap κ.λπ.). Για να μην παρεξηγηθώ, ο σκοπός μου δεν είναι να καταφεύγω σε αυτή τη λογική (αν και αν ισχύει καθόλα νόμιμη μου φαίνεται), αλλά να διαπιστώσω αν έχει βάση και λογική η ύπαρξη trial εφαρμογών για mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Φίλε μου το ίδιο είναι και σε win δλδ μέσα απο Registry αν έσβηνες/σβήσεις το σωστό κλειδί τότε την ξαναβάζεις και όλα ωραία και καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Φίλε μου το ίδιο είναι και σε win δλδ μέσα απο Registry αν έσβηνες/σβήσεις το σωστό κλειδί τότε την ξαναβάζεις και όλα ωραία και καλά Από το έσβηνες/σβήσεις πας κατευθείαν στο ξαναβάζεις (δεν είδα πουθενά το ξαναέβαζες) Άρα να υποθέσω, ότι ισχύει...; Απλά νομίζω στο OS X είναι πολύ πιο εύκολο (λόγω απουσίας registry) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.