Προς το περιεχόμενο

Διαφορετικη αναλυση στην οθονη και στην τηλεοραση!

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον 2-3 χρονια τωρα εχω συνδεσει την LCD τηλεοραση με τον υπολογιστη με HDMI και βλεπω ταινιες κτλ. Ολα αυτα με Windows Vista Ultimate. Εκανα πριν καιρο αναβαθμιση στα 7αρια και το προβλημα ητανε οτι δεν μπορουσα με τιποτα να αλλαξω την αναλυση της τηλεορασης σε αυτο που την εχω τωρα. Το αποτελεσμα ητανε να μπαινει σε αναλυση ιδια με της οθονης (1680χ1050) και επειδη δεν ειναι FULL HD να φαινεται η μιση οθονη μονο. Τωρα δεν θυμαμαι ακριβως αναλυση αλλα δεν επαιρνε με τιποτα αναλυση 1280χ800 ή 1366χ768. Και με προγραμμα δοκιμασα αλλα τιποτα. Εχω την ΑΤΙ 3870 και δοκιμασα με ΑΤΙ CATALYST... Επειδη ομως πηρα SSD δισκο και θελω να τον αξιοποιησω πληρως με τα 7αρια, πρεπει να τα βαλω επιτελους. Καμμια λυση για χρηστες ΑΤΙ με 7αρια και ιδια συνδεσμολογια με μενα?

Δημοσ.

καλημέρα!

εχεις πανω στον υπολογιστη σου μονο την τηλεοραση? μηπως εχεις ταυτοχρονα και την οθονη σου?

κανονικα στα 7αρια στο δεξι κλικ->customise κατι... (κατω κατω ειναι) μπορεις να αλλαξεις τις αναλυσεις σου... το κανω και με το pc μου και με το λαπτοπ...

οχι απο catalyst, απο τα ιδια τα windows...

απλα πρεπει να επιλεξεις να μην γίνεται clone η εικόνα...

Δημοσ.

Εχεις κανει clone την τηλεοραση στην οθονη .

Μπορεις να κανεις clone την οθονη στην τηλεοραση.

Δηλαδη πανω στην τηλεοραση δεξι κλικ clone .

Δημοσ.

Με clone το εχω κανει και με τους 2 τροπους αλλα δεν γινεται τιποτα. Στην οθονη και στην τηλεοραση δεν μπορω να εχω διαφορετικη αναλυση. Ενω με τα Vista μου δουλευει κανονικα.

Δημοσ.

Εχω καιρο να μπω στα catalyst της ΑΤΙ αλλα αν θυμαμαι καλα μπορεις απο εκει να εχεις αλλη ανάλυση στη οθονη και αλλη στην τηλεοραση ασχετα μαλιστα με το mode που εχεις διαλεξει...πχ clone

Δημοσ.
Εχεις κανει clone την τηλεοραση στην οθονη .

Μπορεις να κανεις clone την οθονη στην τηλεοραση.

Δηλαδη πανω στην τηλεοραση δεξι κλικ clone .

Σαν 1 μου βρισκει την τηλεοραση και σαν 2 την οθονη του υπολογιστη, λες αυτο να φταιει? Μπορω να το αλλαξω καπως? Παντως για να δουλεψει clone οπως το θελω, μου βαζει παντα την ιδια αναλυση, δηλαδη 1360x768 ενω εγω θελω 1680x1050 στην οθονη και 1280x720 στην τηλεοραση.

Δημοσ.

δηλαδή με clone δούλευε ταυτόχρονα με διαφορετικές αναλύσεις? δεν το έχω δει να γίνεται αυτό πουθενά. ίσως με "extended desktop" να μπορείς να βάλεις διαφορετικές αναλύσεις, δεν ξέρω. μακάρι να γινόταν....

Δημοσ.
δηλαδή με clone δούλευε ταυτόχρονα με διαφορετικές αναλύσεις? δεν το έχω δει να γίνεται αυτό πουθενά. ίσως με "extended desktop" να μπορείς να βάλεις διαφορετικές αναλύσεις, δεν ξέρω. μακάρι να γινόταν....

Στα Vista μου δουλευε με διαφορετικες αναλυσεις παρα πολυ καιρο σαν clone, ουτε extended desktop ουτε τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...