Dakonblackblade Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Ε ναι μωρέ. Μια ώρα είναι υπερ αρκετή . Εγώ στη θέση σου για κάθε ανέβασμα θα το άφηνα κανένα μισάωρο.
papajohnnnn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Ε ναι μωρέ. Μια ώρα είναι υπερ αρκετή . Εγώ στη θέση σου για κάθε ανέβασμα θα το άφηνα κανένα μισάωρο.κατι τελευταιο.Πρωτη φορα μπηκα στα bios.To μονο που εκανα ειναι το fsb απο 333 σε 400,τιποτε αλλο,δεν εκανα καμια ρυθμιση που ελεγε ο οδηγος,πειραζει?
papajohnnnn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Αν καταφερεις και ξεπερασεις το φοβο σου για το bios και πατησεις το delete () στο κεντρικο μενου εχει το CMOS Reloaded οπου πριν πειραματιστεις πας και αποθηκευεις τις ρυθμισεις που εχεις τωρα.Ετσι οτι και πατατα να κανεις ακομα και το pc να μην ανοιγει βγαζεις το καλωδιο της τροφοδοσιας,πατας το κουμπι που ανοιγει το pc για να αποφορτιστουν οι πυκνοτες και κρατωντας το με το ενα χερι το case (λογω στατικου ηλεκτρισμου) βγαζεις τη μπαταρια της μητρικης για δεκα δευτερολεπτα.Μετα την ξαναβαζεις και μπαινεις στο bios οπου φορτωνεις παλι τις παλιες ρυθμισεις και εισαι ενταξει... εκανα ο/c.to fsb το πηγα 400 χωρις να πειραξω τιποτε αλλο,55 θερμοκρασια
papajohnnnn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 VID 1.1V.Αρκετά καλά μπορώ να πω.Αν το ψάξεις το θέμα θα πας ψηλά.Επίσης δώσε και την καρτέλα SPD για να σου πούμε τι ρεύματα θα δώσεις στις μνήμες.Λοιπόν πέρνα τελευταίο bios και κάρφωσε 400 FSB όλα auto.Βάλε διαιρέτη να παίζουν 1:1 οι μνήμες. Αν δεν είσαι σταθερός(που θα είσαι) τσίμπα λίγο το Vcore.Μετά ανέβαινε ανά 20MHz fsb όπου δεν είσαι σταθερός δίνεις ρεύμα στον επεξεργαστή.Κάνε αυτά μέχρι τα 3.6-3.7 και αν τα φτάσεις εδώ είμαστε να σου πούμε πιο advanced ρυθμίσεις. Υ.Γ Στρεσάρεις με Occt ενδιάμεσα Υ.Γ Τι τροφοδοτικό πήρες; Από το site της DFI. φιλε το vcore pio einai??Mipos einai to CPU VID SPECIAL ADD?? ---------- Προσθήκη στις 23:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:46 ---------- εννοει στο occt το testφιλε το vcore pio einai??Mipos einai to CPU VID SPECIAL ADD??
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Το Vcore ειναι το ρεύμα του επεξεργαστή. Το google είναι καταπληκτικό εργαλείο. Καλή η βοήθεια αλλά κοιτάμε και λίγο το google.
papajohnnnn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Το Vcore ειναι το ρεύμα του επεξεργαστή. Το google είναι καταπληκτικό εργαλείο. Καλή η βοήθεια αλλά κοιτάμε και λίγο το google.ενταξει ειμαι κομπλε. απο 5-5-5-15 το πηγα σε 5-5-5-18 και δεν κολαει καθολου,ουτε μπλε οθονη ουτε τπτ,2 μισι ωρες ανοικτο το ΟCCT με priority High!
d3m0n Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Για 400MHzFSB μιλάμε πάντα έτσι;Ωραία συνέχισε...
papajohnnnn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Για 400MHzFSB μιλάμε πάντα έτσι;Ωραία συνέχισε... ναι 400fsb και εβαλα τις μνημες στα 800 mhz,
papajohnnnn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Πολυ καλη ψυκτρα. δε θα εχεις προβλημα με θερμοκρασιες αν βρεις τα ελαχιστα ρευματα. καταλαβες πως γινεται το cmos? γιατι πιθανοτατα θα σου χρειαστει αν μετα απο μπλε οθονη δεν ανοιγει το pc εβαλα 400 fsb sta 3,2 με ρολογια 6-6-6-18 χωρις να ανεβασω ρευματα και ειμαι μια χαρα,και η μεγιστη θερμοκρασια ειναι 55 ενω η κανονικη 27
d3m0n Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Πολύ χαλαρά timings δες SPD@cpu-z τι ρεύματα/timings χρειάζονται οι μνήμες σου για τα 800MHz και βάλτα στο bios.
papajohnnnn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Πολύ χαλαρά timings δες SPD@cpu-z τι ρεύματα/timings χρειάζονται οι μνήμες σου για τα 800MHz και βάλτα στο bios.[/quoteτο εχω σε manual,800 mhz τις μνημες με ρολογια 6-6-6-18,τοσα ειναι τα ρολογια του!,
N.I.C Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Γιατί τα χαλάρωσες; Αφού έπαιζαν με 5αρια απότι είπες πριν..
papajohnnnn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Γιατί τα χαλάρωσες; Αφού έπαιζαν με 5αρια απότι είπες πριν.. εβαλα το OCCT για ενα 7ωρο σημερα το πρωι με μεσημερι και εκανε restart το pc,στο 3ωρο ημουν ενταξει,ειδα τις μνημες μου οτι εχoυν 6αρια ρολογια και τις εβαλα εκει,πρεπει να ανεβασω ρευματα για να δουλεβει στα 5-5-5-18 η 15,οι μνημες μου ειναι αυτες http://www.geeks.com/details.asp?invtid=KVR800D2N6-2G&cat=RAM !1,8 ειναι τα volt,αμα τα ανεβασω stadar θα βγαζει μπλε οθονες
d3m0n Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 7ωρο occt; Για πιο λόγο,άφηνε το το πολύ 1-1,30 ώρα στα small data set όπου αρκεί για να φανεί αν είναι stable ή όχι,άλλωστε δεν έκανες και κανά φοβερό o/c. Και απ΄ ότι μυρίζομαι οι μνήμες θα σε ταλαιπωρήσουν άμα αποφασίσεις για >400 fsb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.