aredhel_vlsi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Παιδια καλησπερα! Θελω να φτιαξω ενα dvd με μενου κτλ.. με τη βοηθεια του προγραμματος UNLEAD DVD WORKSHOP.. ωστε να μπορει να παιζει και σε dvd player. Εχω βρει καποιο εγχειριδιακι , αλλα μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα . Οταν κανω add all τα avi αρχεια για να πατησω επομενο, (Menu, select titles) , μου βγαζει μηνυμα οτι το προγραμμα σταματησε να λειτουργει. Μετα κανει ελεγχο για λυσεις ηλεκτρονικα,( "ενα στοιχειο των windows λειπει") , δεν βρισκει τιποτα , και κλεινει μονο του. Ειχε κανεις τετοιο προβλημα στο παρελθον? Δεν μου παιζει καν τα αρχεια που εισαγω. Εχω καταφερει μονο να διαμορφωσω πως θα ειναι το μενου του. Παιζει να μην εγκατασταθηκε σωστα? Καποια αλλη εναλλακτικη? Ευχαριστω!
micos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Έχεις εγκαταστήσεις codecs; Δοκίμασε να βάλεις ffdshow tryouts αν δεν έχεις βάλει κανέναν. Μια άλλη απλή λύση είναι το ConvertXtoDVD, αλλά δεν δίνει πολλές εναλλακτικές για το menu, μόνο ότι έχει έτοιμο. Εγώ προτιμώ το Sony DVD Architect για DVD Authoring.
aredhel_vlsi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Σ ευχαριστω πολυ φιλε! Ειχες δικιο, δεν το σκεφτηκα καν. Βοηθησες πολυ Ειμαι αρχαρια και δεν γνωριζω πολλα οπως θα καταλαβες. Στην προεπισκοπηση, οταν βλεπω τι εφτιαξα στο σταδιο του finish, δεν ακουω τιποτα απο ηχο. Δε θα πρεπε να ακουγεται η μουσικη του background, ή εστω του video? Απο που το ελεγχω αυτο?
micos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Κανονικά, ναι. Θα έπρεπε να ακούς τον ήχο κανονικά. Δεν το ξέρω όμως το πρόγραμμα και τι επιλογές έχει. Κάνε μια δοκιμαστική μετατροπή σε ένα επανεγγράψιμο ή μόνο με δημιουργία στον δίσκο (χωρίς εγγραφή) να δεις αν είναι έτσι και στο τελικό αποτέλεσμα.
aredhel_vlsi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον, εκτος του δεν ακουω ηχο, υπαρχει και το εξης προβλημα. Ενω τα αρχεια που εισαγω ειναι 3 avi με συνολικο μεγεθος 562 ΜΒ, οταν παω να τα εγγραψω μου εμφανιζει μεγεθος 9.1 GB ! γουατ δε φακ? ουτε καν χωρανε στα 4.7 GB χωρητικοτητας dvd μου. θελω να πω, δεν αξιζει ! Ή κατι κανω λαθος ..Ηξερα οτι θα ειναι μεγαλυτερα σε μεγεθος απ το κανονικο, αλλα οχι κι ετσι. Μπορω με καποιο τροπο να τα συμπιεσω? Αλλα και παλι ποσο? 200 MB σχεδον ειναι το καθενα.. Αν χρησιμοποιησω αυτα τα προγραμματα που προανεφερες, μηπως τα πραγματα ειναι καλυτερα?
micos000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μάλλον έχεις επιλέξει λάθος για το τελικό αποτέλεσμα. EDIT: Κατέβασα την δοκιμαστική έκδοση να το δω. Σε ένα τεστ, μου δούλεψαν όλα κανονικά. Είχα ήχο παντού. Όταν είσαι στο edit και κάνεις διπλό κλικ σε ένα βίντεο, πάτα στο Audio (αριστερά) και δες αν έχει επιλεγμένο ήχο στο πλαίσιο Audio Tracks. Όταν πας στο finish και πατήσεις burn project to disk, επέλεξε στο Disk Tampletes να είναι το ανάλογο για το project σου. Κάτω στο παράθυρο εκεί που γράφει Required/Available space θα πρέπει να σου λέει το τελικό μέγεθος. Θα πρέπει να ελέγξεις τη συνολική διάρκεια από τα βίντεο που έχεις. Αν είναι πάνω από 1 ώρα να επιλέξεις το ανάλογο set για την ώρα που έχεις. Για πάνω από 2 ώρες να επιλέξεις το Long Play.
profrost Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, δουλεύω το Sony Vegas Pro 9, και αντιμετώπισα ενα πρόβλημα. Όταν τελείωσα την επεξεργασία σε ένα βίντεο, έκανα Render us για να γίνει PAL DVD, και όταν έφτασε στα 3,99GB σταμάτησε, και δεν μου έγραψε τα τελευταία 5 λεπτά περίπου, βγαζοντάς μου το μύνημα (an error occourred while creating the media file - the reason for the error could not be determined). Πείτε μου σας παρακαλώ που ειναι το λάθος? δεν πιστεύω να μην μπορεί να σώσει πάνω απο 4GB Ευχαριστώ Κώστας
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Κώστα, δες σε τι σύστημα αρχείων είναι οι δίσκοι σου. Πρέπει να είναι NTFS αλλιώς δεν μπορεί να αποθηκεύσει αρχείο μεγαλύτερο από 4GB.
aredhel_vlsi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Thanx micos, βοηθησες πολυ! τελικα το εγραψα , τα καταφερα! οντως επρεπε να βαλω το long play και δεν ειχα προσεξει καν αυτη την επιλογη. Δεν μπορεσα να κανω κατι ωστε να ακουγεται ο ηχος οταν κανω το simulation, αλλα στο dvd player ακουγεται μια χαρα και αυτο εχει σημασια! Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.