Προς το περιεχόμενο

Windows 7,αξίζουν?

leftis95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό άλλαξα τα windows xp που είχα σε windows vista.Τα βίστα με έχουν τρελάνει στα bugs και στις βλακείες.Επίσης είναι πολύ αργό...Σκεφτόμουν λοιπόν να περάσω σε windows 7.Θα ήθελα να μάθω από κάποιους που ήδη έχουν τα 7 ή που γνωρίζουν,να μου πούν αν αξίζει αυτή η αλλαγή.Εννοώ,αμα αλλάξω θα συνεχίσουν να υπάρχουν προβλήματα ή ειναι μια χαρα τα 7?

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τον υπολογιστή τον έχω γύρω στα 2,5-3 χρόνια.

Τιμή ακριβώς δε θυμάμαι τώρα αλλά αμα χρειάζεται μπορώ με λίγο ψάξιμο να μάθω.Τέλος αμα απο αναβάθμιση εννοείς σε λογισμικό τοτε ναι.Είχα XP γύρω στα 2 χρόνια και μετά άλλαξα σε vista.

Δημοσ.

όχι εννοώ hardware(άρα δεν έχεις κάνει)

αν το πήρες 500 και κάτω λίγο δύσκολα...

γιατί πριν 3 χρόνια δύσκολα έβρισκες pc με 2gb ram...

εγώ με τόσα είχα πάρει με 512 ram

θέλω να μάθω τιμή για να μην κάθεσαι τώρα να βρίσκεις τι έχεις μέσα..

(τα απαντήσω αύριο πάω για νάνι...)

Δημοσ.

Αν θες να αλλαξεις τα vista με τα 7 λογω bugs φιλε, επαιξες και εχασες μιας και τα 7 εχουν ακομη αρκετα θεματα. Πολυ καλο λειτουργικο παντως δειχνει αλλα σε κανα χρονο θα δειξει και αυτο

Δημοσ.
Αν θες να αλλαξεις τα vista με τα 7 λογω bugs φιλε, επαιξες και εχασες μιας και τα 7 εχουν ακομη αρκετα θεματα. Πολυ καλο λειτουργικο παντως δειχνει αλλα σε κανα χρονο θα δειξει και αυτο

ναι στην αρχή ήταν πολλά τα problems:mad: (μετά τα διορθώσανε...)

αλλά κοίτα

εγώ τα έχω από το καλοκαίρι (στο καινούριο pc)

και το μόνο που έχω είναι ότι κάνει restart ο explorer.exe (για την εξερεύνηση των windows) αλλά επανερχετε αμέσως:-)

και μπορεί να βρεις κάποιο πρόβλημα με 2-3 crack:fear: αλλά υπάρχουν και εναλλακτικά

εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τα 7

με τις ικανότητες medalist που έχω λέω ότι έχεις 512 ram:rolleyes:

Δημοσ.

ναι στην αρχή ήταν πολλά τα problems:mad: (μετά τα διορθώσανε...)

αλλά κοίτα

εγώ τα έχω από το καλοκαίρι (στο καινούριο pc)

και το μόνο που έχω είναι ότι κάνει restart ο explorer.exe (για την εξερεύνηση των windows) αλλά επανερχετε αμέσως:-)

και μπορεί να βρεις κάποιο πρόβλημα με 2-3 crack:fear: αλλά υπάρχουν και εναλλακτικά

εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τα 7

Εγώ πάλι από την 7100 νομίζω που προχτές την έβγαλα από το vaio που τώρα γράφω πρόβλημα δεν είδα ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ... όπως επίσης και στο Revo που είναι με atom και στο desktop...

Δημοσ.

μα ειναι δυνατον pc που αγοραστηκε μετα το 2006 να εχει 512 RAM!

leftis95, βαλε ακομα 1GB ή 2GB και χωρις καν να αλλαξεις τα vista θα νομισεις οτι αλλαξες PC αλλα και λειτουργικο. Και μετα δοκιμαζεις και τα 7.

Δημοσ.

την αποκρισιμοτητα του υπολογιστη σου και τις επιδοσεις. Κοινως θα τον νιωσεις πιο γρηγορο. Παρε οποιεσδηποτε RAM στα 667 (στην περιπτωση σου ολες καλες ειναι), και αν μπορεις και τις ιδιες ακομα καλυτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...