Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα, ειπα να φτιαξω αυτο το θεμα διοτι αναζητω ενα τραγουδι, συγκεκριμενα το Nessuno Mi Puo Giudicare απο Gazosa con Tormento. Δεν μου κολλαγε να το βαλω στο Name that tune, καθως γνωριζω ποιο ειναι. Το προβλημα μου τωρα ειναι πως εχω φαει ολο το νετ σε αγγλικα και ιταλικα site, αλλα δεν βρισκω πουθενα να το κατεβασω. Υπεθετα πως θα υπηρχε καπου να το βρω νομιμα, αλλα ματαια. Και δεν ειναι και τραγικα παλιο, του 2003-4 ειναι. Αν καποιος το εχει συναντησει καπου σε καμια συλλογη ή σε κανενα site ας μου αναφερει πηγη γιατι την τελευταια εβδομαδα ολο search κανω και βρισκω μονο lyrics Η youtube λυση δεν μου κανει διοτι το θελω και σε καλη ποιοτητα τρομαρα μου ΛΟΛ. Το τραγουδι ειναι το παρακατω παρεμπιπτοντως ακουστε το, ειναι πολυ καλο. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=b0Q0YmOwv0g[/ame]
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 tzotzo μαλλον προς τα κει το πηγαιναν αλλα κατεληξε σε Hip Hop lol. Lunatic89 ειναι διασκευη ενος (φοβερου) τραγουδιου του 1966 νομιζω της Caterina Caselli με τον ιδιο τιτλο.
censOred Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ειμαι ενας μικρος θεός,το ξερω,το ξερω. Μετα απο ενδελεχη αναζητηση sto google κατεληξα: νταταρατατα εδώ!!! Το μονο που βρηκα για αγορά.ελπιζω να μην σε πειραζει που ειναι ebay παντως καλη περιπτωση πωλητή στελνει και ελλαδα και εχεις το σινγλακι που θελεις (αυτο ειναι σιγουρα) νομιμα και στο κουτί.ΒΕβαια ειναι 10 ευρώ συνολικα (6 τα εξοδα αποστολής)!
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ειμαι ενας μικρος θεός,το ξερω,το ξερω. Μετα απο ενδελεχη αναζητηση sto google κατελξα: νταταρατατα εδώεδώ!!! Το μονο που βρηκα για αγορά.ελπιζω να μην σε πειραζει που ειναι ebay παντως καλη περιπτωση πωλητή στελνει και ελλαδα και εχεις το σινγλακι που θελεις (αυτο ειναι σιγουρα) νομιμα και στο κουτί Σωστος!!! Σε ευχαριστω πολυ, το βαζω σελιδοδεικτη και αν μεχρι αυριο δεν εχει βρεθει καποιο link για download εφυγε η παραγγελια! :lol: ΕΔΙΤ: Και παλι ευχαριστω censOred, εγινε η παραγγελια σημερα και ανυπομονω να το εχω στα χερια μου! Τρωμε κατι κολληματα με την μουσικη ωρες ωρες!
ML-R Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Έψαχνα κι εγω το συγκεκριμμένο κομμάτι αυτές τις μέρες, και τελικα το βρήκα στο google:mrgreen: Έχω τα links του rapidshare αν ενδιαφέρεται κάποιος (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τα δημοσιεύσω)...
DJ_XLR8 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Έψαχνα κι εγω το συγκεκριμμένο κομμάτι αυτές τις μέρες, και τελικα το βρήκα στο google:mrgreen:Έχω τα links του rapidshare αν ενδιαφέρεται κάποιος (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τα δημοσιεύσω)... όπως λένε και οι κανόνες δεν επιτρέπεται... προφανώς είσαι κι εσύ μέσα σ΄αυτούς που δε τους διαβάζουν και μετά παραπονιούνται γιατί τους έγινε παρατήρηση ή ban.
Rubin074 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Παρεμπιπτόντως, το rmx είναι μιάαα χαρούλα. Το original της Caterina Caselli ήταν καλό αλλά αυτό βγάζει πολλά περισσότερα ;-)
censOred Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Παρεμπιπτόντως, το rmx είναι μιάαα χαρούλα. Το original της Caterina Caselli ήταν καλό αλλά αυτό βγάζει πολλά περισσότερα ;-) Ε οχι και απλα καλο το οριτζιναλ. πιστευω οτι η πρωτη εκτελεση ειναι μακραν καλυτερη!
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Nαι η πρωτη εκτελεση ειναι οντως καλυτερη. Προσωπικα βεβαια μου αρεσουν ολες που εχω ακουσει. Οκ, ακομα και αυτη λολ. [ame] [/ame] Περιμενω εναγωνιως να παραλαβω το cdακι παρεμπιπτοντως!
censOred Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Αντε οταν θα σου ερθει ενημερωσε και εμας! ειναι πολυ ωραιο τραγούδι απο μόνο του γιαυτό και είναι λογικό και οι περισσοτερες επανεκτελεσεις να ναι καλές!
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα! Το δισκακι με περιμενε στην δουλεια οπως θα επρεπε να ειναι, δηλαδη αριστο! Συνιστω τον πωλητη, μαλιστα μου εστειλε μεηλ αμεσως μολις το εστειλε και δεν καθυστερησε και ιδιαιτερα. Το βραδυ που θα παω σπιτι θα κρατησω και αντιγραφο στον υπολογιστη σε περιπτωση που παθει τιποτα το cd και για να το βαλω στο mp3 player. Thanks παλι cens0red!
Sir Pretender Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Κορυφαίο κομματάκι. Μου το "κάρφωσε" ένας φίλος που το 'δε εδώ και από τότε κόλλησα
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Παιδια επαναφερω το θεμα διοτι αναζητω ενα τραγουδι το οποιο παραδοξως εμπιπτει ακριβως στον τιτλο του θεματος παλι (αν και ο καλλιτεχνης δεν ειναι γνωστος) Στο προκειμενο λοιπον, ψαχνω αυτο εδω το κουλο τραγουδι που μου εχει κολλησει παλι. Το εχω αναζητησει αλλα ματαια ουτε καν σε ποια συλλογη ή σε ποιο αλμπουμ βρισκεται δεν μπορω να βρω. Αν ειναι κανεις γνωστης ας βοηθησει, ευχαριστω. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=yQpJ--eByQ8&feature=related[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.