Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ δεν κλείνω ποτέ tabs και επειδή όλοι οι browsers κολλάνε κάποια στιγμή το γύρισα σε IE6 που δεν έχει tabs και σώθηκα!

χμμ.. ναι... Κι ας πουμε οτι κολλάει ο ff με 50 tabs ανοιχτα, για πες μας, τι πρόβλημα υπάρχει; :rolleyes:

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως από adons μια χαρά τα πάει. Έχει κιόλας 1400+ παρακαλώ.

Πάρτε και μια ιδέα από αυτά που έχω βάλει εγώ.

yeapy.jpg

Και έχει μέλλον από ότι φαίνεται!

__

Το μόνο που του λείπει είναι ένας καλός accelerator όπως έχει ο firefox το searchmenu.

Επεξ/σία από Nomedor
Δημοσ.

Και εγω παντως τις τελευταιες 5-6 μερες εβαλα chrome και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.

Μια απορια μονο αν ξερει καποιος πιο εμπειρος.

Γιατι οταν πχ οταν παω να ανοιξω ενα torrent για να το κατεβασω μου βγαζει το παραθυρο "save as" ενω πριν εβγαζε το "open with" και το κατεβαζα αμεσως χωρις να χρειαστει να το κανω save πρωτα καπου και μετα διπλο κλικ για να ανοιξει ο μtorrent;

Δημοσ.

Όταν πατήσεις στο τορεντ θα σου εμφανιστεί στην μπάρα νταουνλοντ του chrome κάτω αριστερά..θα πατήσεις σε ένα βελάκι δίπλα απο το download και θα κλικαρεις την επιλγή ´´Ανοιγμα πάντα αυτού του ήδους αρχεία ´´

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.

Υπάρχει αγγλο-ελληνικός spell checker για τον chrome σαν αυτόν που έχει ο firefox; Γιατί οι περισσότεροι γράφουμε αγγλό-ελληνικά κείμενα και όχι σκέτα ελληνικά.

Κάτι σαν αυτό εδώ:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3451

Δημοσ.

Πάντως ενα + του Chrome είναι για εκεινους που λιώνουν στο chat του facebook. Οσες φορες μιλάω με firefox , πανω απο δυό παράθυρα ομιλίας δε μπορώ ν ανοιξω εδω κι ένα μήνα περίπου. Σερνεται ο browser και μιλαμε για δυνατό υπολογιστή. Με Chrome όλα κομπλέ...

Δημοσ.

@athns

Με το που μπεις στις επιλογές θα δεις την επιλογή που θες πρώτη πρώτη

@nicker

ορθογραφικό έλεγχο έχει bildin, πάτα δεξί κλικ με ένα κουτί εισαγωγής κειμένου και μετά "επιλογές ορθογραφικού ελέγχου" κτλ.

Δημοσ.

Ναι έχει ορθογραφικό έλεγχο το ξέρω. Δεν ζητάω αυτό όμως. Θέλω δίγλωσσο ορθογραφικό ελέγχο αγγλικό και ελληνικό μαζί. εδώ μπορώ να επιλέξω μια γλώσσα μόνο.

Δες το addon του firefox που έβαλα στον σύνδεσμο και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Δημοσ.
@athns

Με το που μπεις στις επιλογές θα δεις την επιλογή που θες πρώτη πρώτη

@nicker

ορθογραφικό έλεγχο έχει bildin, πάτα δεξί κλικ με ένα κουτί εισαγωγής κειμένου και μετά "επιλογές ορθογραφικού ελέγχου" κτλ.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν βρήκα λύση!

θέλω όταν ανοίγω νέο tab αντί για να ανοίγει το ιστορικό σε μικρογραφίες,να ανοίγει η αρχική μου σελίδα.Δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας.

Δημοσ.

Ο chrome ειναι η μονη επιλογη για browsing χωρις κολληματα ,ευχρηστος ,με πολυ καλη διαχειρηση μνημης και ταχυτητα .

Το αν ειναι καλυτερος η οχι απο οτιδηποτε κυκλοφορει το λενε οι χρηστες πλεον! Δεν κολαει ! Δεν χαλαει ! Παντα διαθεσιμος και πολυ ευχρηστος ... Ο FF πεθανε για μενα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...