Nomedor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Είναι 2 βήματα: 1. http://www.chromeplus.org/ 2. https://chrome.google.com/extensions Και τέλος σε σχεδόν όλα τα προτερήματα του firefox. Για να μην πω ότι έχει και αρκετά πράγματα που είναι πιο βολικά, και τα κάνει και πιο γρήγορα.
equalizer43 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 safari και πάλι safari λιτότητα και λειτουργικότητα
Alexkass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 έχει μόνο θέμα με το Wattage. σε idle στις ίδιες σελίδες καταναλώνει 25% περισσότερο από τον ff 3.6b5 και 30% περισσότερο από τον ie8. έτσι από 5 ώρες πάει στις σχεδόν 4 το tablet.
21century Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Απο την στιγμη που ανανεωνεται πολυ συχνα τα εχει καταφερει περιφημα...
DrFreeman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Όταν λέμε πολλά tabs εννοούμε άνω των 50-60 έτσι? Σε τέτοιες περιπτώσεις κολλάει ο chrome? Γιατί εντάξει με 1-2 addon που θα χάσω δεν χάθηκε ο κόσμος, αλλά αν ανοίγω 50 tabs και μου βγαίνει η πίστη μέχρι να πλοηγηθώ άστο καλύτερα, μένω με την αλεπού. Στο σύστημα μου (Phenom II X2 550, 4GB RAM, 6400AAKS σκληρός) δουλεύω συνήθως με 45-50 tabs ανοιχτά και η αποκρισιμότητα στην εναλλαγή μεταξύ των tabs είναι ίδια με το να έχεις ανοιχτά 2-3. Στον Firefox όμως η αποκρισιμότητα αυτής της εναλλαγής σταδιακά πέφτει με αποτέλεσμα στα 35-40 να έχει βαρύνει αισθητά ο browser. Μάλλον θα κάνω ολοκληρωτικά switch.
TirkaS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 safari και πάλι safari λιτότητα και λειτουργικότητα Κοίτα, θα σου πω γιατί από το πρώτο μισάωρο χρήσης έφυγα από το Safari: Γιατί όταν κάνω click σε ένα link σε μια σελίδα (όπως για παράδειγμα αυτό), το Safari το ανοίγει σε νεο παράθυρο αλλά εγω το θέλω σε νέο tab για πιο συμαζεμένα.. Στα preferences δεν υπάρχει κάποια σχετική επιλογή, οπότε μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ότι για να το κάνεις πρέπει να εγκαταστήσεις ένα plugin (δεν θυμάμαι πώς λέγεται) το οποίο όμως κοστίζει 10$!! Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν γιατί κάθομαι και χάνω το χρόνο μου.. Τουλάχιστον τα addons-extentions σε firefox-chrome είναι δωρεάν και πιο ουσιώδη και μου άρεσε που το ποσοστό χρήσης του chrome ανεβαίνει.
andreaseto Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Κοίτα, θα σου πω γιατί από το πρώτο μισάωρο χρήσης έφυγα από το Safari: Γιατί όταν κάνω click σε ένα link σε μια σελίδα (όπως για παράδειγμα αυτό), το Safari το ανοίγει σε νεο παράθυρο αλλά εγω το θέλω σε νέο tab για πιο συμαζεμένα.. Στα preferences δεν υπάρχει κάποια σχετική επιλογή, οπότε μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ότι για να το κάνεις πρέπει να εγκαταστήσεις ένα plugin (δεν θυμάμαι πώς λέγεται) το οποίο όμως κοστίζει 10$!! . Βασικά μια χαρά επιλογές δίνει το ΔΩΡΕΑΝ plugin glims που προσθέτει χρήσιμη λειτουργικότητα στον Safari.
TirkaS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Έβαλα το plugin που ανέφερες και όντως για αυτό που ήθελα κάνει τη δουλειά του. Απλά από τη στιγμή που plugins για το Safari πωλούνται, δεν μπορεί να μην υπάρχουν features που να γίνονται όλα από freeware plugins. Δηλαδή μια τόσο απλή λειτουργία που ο χρήστης θεωρεί δεδομένη δεν θαπρεπε να υπάρχει ενσωματωμένη στον browser παρουσιάζεται ως top specs??
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ξέρει κανείς που υπάρχει chart με ποσοστά χρήσης των browsers παγκοσμίως?
andreaseto Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Έβαλα το plugin που ανέφερες και όντως για αυτό που ήθελα κάνει τη δουλειά του.Απλά από τη στιγμή που plugins για το Safari πωλούνται, δεν μπορεί να μην υπάρχουν features που να γίνονται όλα από freeware plugins. Δηλαδή μια τόσο απλή λειτουργία που ο χρήστης θεωρεί δεδομένη δεν θαπρεπε να υπάρχει ενσωματωμένη στον browser παρουσιάζεται ως top specs?? Αυτό είναι βαθύ φιλοσοφικό ερώτημα. Απλά το ανέφερα επειδή έγραψες για επί πληρωμή λύση (και φαινόταν σαν μοναδική) σε κάτι που υπάρχει και δωρεάν.
Nomedor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Όπως και να έχει τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν θα τον βάλω. Ξινίζω όταν ακούω τέτοια πράγματα, για άλλη μια φορά βλέπω το πόσο η apple αγαπάει τα λεφτά μας και δεν ντρέπεται να το δείξει. Τουλάχιστον οι άλλοι έχουν λίγο τακτ.
Yperaspisths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 O chrome ειναι μακραν ο καλυτερος browser. Τον χρησιμοποιω αρκετους μηνες και τον εχω λατρεψει. Ειναι ελαφρυτερος και γρηγοροτερος απο firefox και ie και το κυριοτερο μου εχει κανει ελαχιστα παγωματα. Ειναι απλος,λιτος και γρηγορος. Τα θυματα του μαρκετινγκ πανε στα μπιχλιμπιδακια των IE kai firefox
BozGNR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Εγώ αυτό που δεν αντέχω με τον ΙΕ είναι όταν τον βλέπω σε κάτι υπολογιστές άσχετων, στολισμένο με δεκάδες μπάρες και ο χώρος πλοήγησης μειώνεται στο μισό του παραθύρου!! Εξωφρενικοοοο!! Ο chrome προσφέρει όλη την οθόνη σχεδόν και αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο, πέρα από όσα έχουν ήδη γραφτεί δηλαδή.. Υ.Γ.: Κάτι άλλο που με εκνευρίζει είναι κάποια ξεσπάσματα ψευδοαριστερισμού που εναντιώνονται στην google!! H google είναι μία επιχείρηση που κάνει το ντεμπούτο της σε ένα καπιταλιστικό σύστημα και σκοπό έχει το κέρδος, προσφέροντας μας όμορφα πράγματα' χρήσιμα ή άχρηστα αυτό αφήνεται στην κρίση του καθενός(για μένα χρήσιμα). Μας παίζει όμως χωρίς να ξεφτιλίζει ανερυθρίαστα και οφθαλμοφανώς τη νοημοσύνη μας, όπως κάνει η apple με τον γλοιώδη Steve Jobs που πλασάρει περήφανος iphones με πανηλίθια apps. Τουλάχιστον στην εποχή του Bill Gates οι homo sapiens μπορούσαν ακόμη να κρίνουν και να καταδικάσουν το άχρηστο και άδικα ακριβοπληρωμένο προϊόν μαζί με τον CEO του.. ;) νομίζω ότι ξέφυγα από το θέμα :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα