pigeon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Είναι μήπως αυτό εδώ το σωστό τόπικ για να ρώτησω ποιόν browser προτιμάτε και γιατί? δεν νομιζω να ειναι.. Καπως ετσι σε κόβω:
ChocoBanana Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 δεν νομιζω να ειναι.. Καπως ετσι σε κόβω: Θένξ μέιτ
kostasfalcon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Βαρεθηκα να διαβασω ολο το topic αλλα πιστευω οτι ο safari ειναι γρηγοροτερος και ταχυτερος.....ασε που συνεχεια μου βγαζει "oups η λειτουργια του chrome διακοπηκε ξαφνικα, επανεκινηση?"
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Βαρεθηκα να διαβασω ολο το topic αλλα πιστευω οτι ο safari ειναι γρηγοροτερος και ταχυτερος.....ασε που συνεχεια μου βγαζει "oups η λειτουργια του chrome διακοπηκε ξαφνικα, επανεκινηση?" πες μου ότι δεν μιλάς για windows...
kostasfalcon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 πες μου ότι δεν μιλάς για windows... Για windows xp μιλαω. Απο χθες ειμαι κατοχος του acer ferrari one με win7 64bit και θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια. Παντως περασα και σε αυτο το μηχανημα τον safari και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν μιλαω βεβαια πια για firefox ο οποιος εχει καταντησει μια αηδια - πολυ βαρυς, τον δε internet explorer τον εχω διαγραψει απο την μνημη μου.
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Για windows xp μιλαω. Απο χθες ειμαι κατοχος του acer ferrari one με win7 64bit και θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια. Παντως περασα και σε αυτο το μηχανημα τον safari και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν μιλαω βεβαια πια για firefox ο οποιος εχει καταντησει μια αηδια - πολυ βαρυς, τον δε internet explorer τον εχω διαγραψει απο την μνημη μου. ο safari για windows απλά δεν υπάρχει... κοντράρει στα ίσα τον explorer για την τελευταία θέση. Εγώ βολεύτηκα με την αλεπού, άλλοι γουστάρουν την ταχύτητα του chrome, άλλοι πάλι παραδέχονται τον opera αλλά το χάλι, τα κολλήματα και την αστάθεια του safari σε windows δεν την έχει κανείς από τους παραπάνω
kostasfalcon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ο safari για windows απλά δεν υπάρχει... κοντράρει στα ίσα τον explorer για την τελευταία θέση. Εγώ βολεύτηκα με την αλεπού, άλλοι γουστάρουν την ταχύτητα του chrome, άλλοι πάλι παραδέχονται τον opera αλλά το χάλι, τα κολλήματα και την αστάθεια του safari σε windows δεν την έχει κανείς από τους παραπάνω Σε μενα δουλευει αψογα και δεν μου εχει κρεμασει ή κολησει ποτε! αντθετως με τον chrome ο οποιος παρα πολλες φορες μου βγαζει μυνηματα λαθους και επανεκινησεις.
inray Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 κοντράρει στα ίσα τον explorer για την τελευταία θέση. Άσχετο αλλά που είπες πως είναι ο explorer, στην τελευταία θέση; :lol: http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_web_browsers
vasilisga Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Άσχετο αλλά που είπες πως είναι ο explorer, στην τελευταία θέση; :lol: http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_web_browsers φανταζομαι εννοει για την χρηστικοτητα...
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Σε μενα δουλευει αψογα και δεν μου εχει κρεμασει ή κολησει ποτε! αντθετως με τον chrome ο οποιος παρα πολλες φορες μου βγαζει μυνηματα λαθους και επανεκινησεις. Δεν αντιλέγω και στην τελική όπως βολεύεται ο καθείς... απλά θυμάμαι και παλιότερες συζητήσεις με πολύ κόσμο να έχει παράπονα (μαζί και μένα) Άσχετο αλλά που είπες πως είναι ο explorer, στην τελευταία θέση; :lol: φανταζομαι εννοει για την χρηστικοτητα... αυτό που λέει ο vasilisga βρε inray... σε χρηστικότητα. Εννοείται ότι ακόμα ο ie είναι ο "πολύς" αφού οι μη γνώστες μένουν με αυτόν αφού έρχεται με το λειτουργικό. Εδώ υπάρχει κόσμος που έχει ακόμα τον ie 6
vasilizzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εγω μολις τον εγκατεστησα. Θετικες εντυπωσεις μου αφηνει!!! Το μονο σχολιο που μπορω να κανω τωρα ειναι, οτι τον βρισκω πολυ πολυ γρηγορο!!! (χρονια χρηστης MF)
mantas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Πως μπορώ να πηγαίνω απο καρτέλα σε καρτέλα χρησιμοποιώντας την ροδέλα του ποντικιού μου όπως στον firefox?
lyra Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Όταν βγούν και add-ons πολλοί αλεπουδέληδες θα έρθουν στην παρέα μας Όντως ... Ένας λόγος που δεν χρησιμοποιώ το Chrome. Ε τι να κάνουμε, κάποια add-ons χρειάζονται!!! Εβαλα πρόσφατα τον Opera, και φαίνεται αρκετά καλός... Πιο light από τον Firefox ... Αλλα δεν έχω βάλει τον Chrome τελευταία για να κάνω σωστή σύγκριση.
Ethnikos14 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 ο safari για windows απλά δεν υπάρχει... κοντράρει στα ίσα τον explorer για την τελευταία θέση. Εγώ βολεύτηκα με την αλεπού, άλλοι γουστάρουν την ταχύτητα του chrome, άλλοι πάλι παραδέχονται τον opera αλλά το χάλι, τα κολλήματα και την αστάθεια του safari σε windows δεν την έχει κανείς από τους παραπάνω Όντως πολύ αποτυχία και πέρα από τα χοντρά κολλήματα κτλ δεν μπορείς να κάνεις και ένα c/p της προκοπής!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα