Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με windows και internet

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως επρεπε να γραψω στα δικτυα αλλα μαλλον αφορα τα windows οποτε γραφω εδω.

Εφερε ενας φιλος ενα φορητο TurboX 7 μηνων να περασω windows 7 . Πηγαν ολα καλα (σχεδον) και στην διαχειριση συσκευων βρισκει μονο μια διενεξη στις αλλες συσκευες με ονομα συνεπεξεργαστης. Πρωτη φορα ακουω αυτο τον ορο. Πηρα στο Πλαισιο και μου ειπαν οτι ειναι εξαρτημα της μητρικης και θελει drivers.ρωτησα με βαση το μοντελο 9070D ποια μητρικη εχει και η ...απαντηση ηταν οτι ειναι ειδικη μητρικη χωρις ιστοσελιδα !!!

Στην καρτα δικτυου βρισκει μια Intel® Wifi 5100AGN

Βρικσει ασυρματο δικτυο αλλα οταν βαζω τον κωδικο ή ακομα και αν αφηνω το δικτυο χωρις κωδικο δεν συνδεεται.

Με καλωδιο συνδεεται κανονικα....

Τι μπορω να κανω ρε παιδια ???? Μου εφαγε ολο το απογευμα.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

ρύθμισε το router με καλώδιο και:

1.δοκίμασε χωρίς ασφάλεια δικτύου,αν το καταφέρεις βάλε χειροκίνητα επιλογές ασφαλειας και κωδικό και στο router και στο laptop.Μάλλον θα χρειαστούν αρκετές προσπάθειες. :mad:

Για την σύσκευη που δεν αναγνωρίζει δοκίμασε αυτό εάν είναι βασισμένο σε intel

Δημοσ.
ρύθμισε το router με καλώδιο και:

1.δοκίμασε χωρίς ασφάλεια δικτύου,αν το καταφέρεις βάλε χειροκίνητα επιλογές ασφαλειας και κωδικό και στο router και στο laptop.Μάλλον θα χρειαστούν αρκετές προσπάθειες. :mad:

Για την σύσκευη που δεν αναγνωρίζει δοκίμασε αυτό εάν είναι βασισμένο σε intel

Ευχαριστω.Με καλωδιο μπαινει...Ασυρματα δεν μπαινει εστω και χωρις ασφαλεια.

Δημοσ.

Όπως είπα:

ρύθμισε πρώτα το pouter με καλώδιο παράλληλα εχε τα windows να ψάχνουν για το ασυρματo δίκτυο,μόλις το βρούν άρχισε να πειράζεις τις ρύθμισις για την ασφάλεια.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω....Με καλωδιο συνδεεται.Τι να ρυθμισω στο router ?

Ασυρματα βρισκει δυκτια αλλα δεν μπορει να συνδεθει.Αυτο και στο δικο μου σπιτι και στου φιλου.

Δημοσ.

Συνδέεις το laptop με το router (καλωδιακά) μπαίνεις στην σελίδα του router (δες το manual).

Το ρυθμίζεις για ασύρματο(και να είναι ξανά κάντο με το laptop)

Όλον αυτόν τον καιρό ο laptop να ψάχνει ασύρματο δίκτυο.

Όταν το δει αφαίρεσε ξανά βάλε ασφάλεια και κωδικούς,στην σελίδα του ρούτερ,αλλα και μέσα από το zero config,η ότι τρέχεις στο laptop τελοσπάντων.

Μου έτυχε πρόσφατα γιαυτο σου λέω.

Δημοσ.

Ευχαριστω.Θα το δοκιμασω.Πρωτη φορα μου τυχαινει να βλεπει το δικτυο ο φορητος και να μην μπαινει....Και οχι μονο τα δικτυα απο ενα router αλλα απο δυο.

Αφου βλεπει το δικτυο υπαρχει περιπτωση να μην ειναι σωστοι οι drivers της ασυρματης καρτας ?

Δημοσ.

δε εχεις σωστους drivers για την ασυρματη καρτα σου και παιζεις με τους compatible των 7. ποτε δε θα συνδεθεις φιλε μου. Πριν αλλαξουμε λειτουργικο βεβαιωνομαστε παντα οτι εχουμε ολους τους drivers.

Δημοσ.

Μοντελο υπολογιστη, μητρικης , κ.λ.π. αν και το βλεπω χλωμο, διοτι τα 7 θα τα ειχαν βρει ολα μονα τους

Δημοσ.
Και παρ ολα αυτα βλεπει το δικτυο ????

με τους compatible, αλλα απο οτι φαινετε κατι τους λειπει.......... βασικα τοχω δει σε αρκετα 7 αυτο με τις καρτες............ κυριως ασυρματες

Δημοσ.

Κατεβασα απο την Intel για την Intel WiFi link 5100AGN ενα αρχειο .exe για windows 7 αλλα δεν βοηθησε .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:58 ----------

Λοιπον η συνεχεια..

Πηραν τηλ απο Πλαισιο οτι περασαν drivers ασυρματης καρτας και ειναι ΟΚ.Πηγα ο φιλος και το πηρε.Πηγα σπιτι του αλλα δεν....Τους παιρνω τηλ και μου λενε αποκλειεται και οτι τι ελεγξαν οτι συνδεται σε δικτυο. Ευτυχως το κεντρικο του Πλαισιου ειναι πολυ κοντα μας. Το παιρνουμε και ξαναπαμε....Δοκιμαζουν αλλα τιποτα !!!! Τους λεω οτι επεμεναν στο τηλ οτι ειναι ΟΚ αλλα απαντηση δεν πηρα. Το κρατησαν για να περασουν αυτοι windows 7 γιατι λεει οτι κατι καναμε λαθος....Ειμαι σιγουρος οτι δεν καναμε αλλα τελος παντων....

Το κερασακι της ασχετοσυνης ειναι που ρωτησα ασχετο μεν με το θεμα για σκανερ με drivers για mac που θελει η κορη μου. Η απαντηση ειναι οτι δεν εχουν !!!!! Αυτα αραγε τι ειναι ??? Το προηγουμενο ρεκορ ασχετοσυνης τους ειναι οτι το κλαωδιο HDMI δεν μεταφερει ηχο αλλα μονο εικονα. !!!!

Ευτυχως που δεν ηξεραν γιατι τωρα που κοιταξα εχει βγαλει drivers η ΗΡ για το σκανερ που εχει ηδη η κορη μου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:45 ----------

Αποτελεσμα μηδενικο...Εκαναν νεα εγκατασταση στο Πλαισιο στα Windows 7 αλλα και παλι δεν μπαινει στο δικτυο που βλεπει !!!! Κατι ειπαν για αλλαγη μητρικης ή καρτας δικτυου αλλα επειδη η κοπελια που το εχει φευγει για Πατρα αυτο θα γινει την επομενη φορα που θα ερθει Αθηνα γιατι ηθελαν δυο εργασιμες για αυτο.

Να ρωτησω κατι...Στα windows 7 αυτο που ξεραμε στον πινακα ελεγχου για προσθηκη συσκευων δεν υπαρχει τωρα ? Δεν βρηκα κατι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...