Fan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Έχω ένα αρχείο στην επιφάνεια εργασίας το οποίο δεν μπορώ να το σβήσω με κανένα τρόπο. Μήπως υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να σβήνει αρχεία που δεν σβήνονται;
Impious Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 δεν γνωριζω αρχεια που δεν σβηνονται.... μπορει να δεσμευεται απο κανα προγραμμα που τρεχει στον υπολογιστη σου, δοκιμασε να κανεις ενα Restart
TheELF Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Αν είσαι με ΧΡ πέρασε αυτό να τελειώνουν τα βάσανα σου: Unlocker 1.8.8
Fan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Αν είσαι με ΧΡ πέρασε αυτό να τελειώνουν τα βάσανα σου:Unlocker 1.8.8 Με XP είμαι αλλά έσβησε μόνο τα μισά το παραπάνω πρόγραμμα
epivitor Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μπες στο φακελο της επιφανειας εργασιας με ενα live cd και θα κανεις τη δουλεια σου.
iant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μπες στο φακελο της επιφανειας εργασιας με ενα live cd και θα κανεις τη δουλεια σου. Σωστός! +1 και από μένα!
Fan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Επειδή είμαι και λίγο άσχετος τι είναι το live cd; Κατι πιο εύκολο πχ ένα προγραμματάκι που να κάνει τη δουλειά;
epivitor Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Live_CD εγω θα προτεινα αυτη τη διανομη http://www.slax.org/get_slax.php
Pontiac 62 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Επειδή είμαι και λίγο άσχετος τι είναι το live cd; Κατι πιο εύκολο πχ ένα προγραμματάκι που να κάνει τη δουλειά; Δεν υπάρχει πιό εύκολο από αυτό:-)
dazeman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Προτού φορτώσουν τα windows (μαύρη οθόνη με γράμματα που τρέχουν) πάτα F8 και μπές σε Ασφαλή λειτουργία. (safe mode). Επέλεξε να βλέπεις και τα κρυφά αρχεία και πήγαινε με την εξερεύνηση των windows στον φάκελο της επιφάνειας εργασίας σου (C:\Documents and settings\username\....\desctop\) και σβήσε το αρχείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.